2024-03-27

                        MOTTÓ: TISZTA VÁLASZ-T-ÉK...

Mint látható, folytatódik, ami tegnap elindult - a magyar nyelv mágiája pedig oly istenien zseniális, hogy élvezetét egyszerűen nem lehet abbahagyni!!!
Nézzük, miért is:

VÁLASZ = egyértelmű, hogy a VÁLASZOKról szól.
Most ezek idejét éljük. KAPJUK és ADJUK őket..
Tegnap megint volt egy kis hullámverés a Stúdió terében, amire megadtam a kellő választ: az illető "megtanult repülni".. Egyúttal én is megkaptam a saját válaszomat, hogy immár LEJÁRT minden "simogató magyarázgatásnak" az ideje és már NINCS se türelem, se kímélet azokra nézve, akik kieresztik a karmukat és kimutatják a foguk fehérjét. Mindig mondom: Jupiter dolgozik, nekünk csak figyelni kell, és kész... Mindenki MAGÁT VEZKŐZTETI MEZTELENRE, a kisujjunkat nem kell nekünk bárki láttatásának az érdekében megmozdítani.. Megteszi saját maga...

A VÁLASZ mellett ott a VÁLASZT is. Ami a tegnapi nap üzenete volt: VÁLASZTANI és DÖNTENI tudni. Nekem ez kétszeresen is megadatott tegnap: egyrészt a fenti "reptetés" kapcsán, másrészt az egyházzal megvívott csörtém során. Itt a döntés arról szólt, hogy KINYITOM A SZÁMAT VAGY NEM. Hát én kinyitottam.. Lejárt az az idő, hogy hatalmi pozícióból el lehet hallgattatni azt, aki visszakérdez, vagy másként gondolkodik a létezésről, a hitről és a MAG-A-TART-ásról!! Tényleg itt az "Új világ": bocsánatot kértek a viselkedésért.. Még én lepődtem meg a végén... :)

VÁLASZTÉK – igen: van VÁLASZTÉK. Gazdag és dús a szellemi irányzatok felhozatala, van miből válogatni.. De minél bőségesebb a kínálat, annál ingoványosabb a talaj és annál nagyobb a megtévesztés lehetősége. Nem könnyű megtalálni az egyszerű és tiszta hangot, a "MAG-a DAL-át", de aki egyszer is meghallotta, többé nem megtéveszthető. Onnantól egyre nagyobb VÁLASZT-ÉK fogja elválasztani a "mocsári láptól"..
Az "ÉK" csak mélyül a két "világ" között, az átjárhatóság lehetősége egyre apad, mert a TANÚSÁGTÉTEL IDEJE mindenkitől elkéri a bizonyítványt.. Akinek meg HITVÁNY, az élhet tovább, mint "lápi póc"....

Ha már egyház: mint tudjuk, "NAGYHÉT" van, ami a MEGTISZTULÁS, a FELKÉSZÜLÉS IDEJE, az első 3 napot illetően...
A "kötelező", "programozott", liturgikus előírásokhoz kötött, a szervezet működésével szembemenő böjttel én nem értek egyet, erről a nagyböjt beköszöntének idején írtam pár sort... Viszont az ÜNNEPHEZ KÖTHETŐ BELSŐ-KÜLSŐ SZELLEMI MEGTISZTULÁSSAL már annál inkább egyetértek. Miért?
Minden ünnep egy EMLÉKEZÉS. Amit megtisztelünk, megszentelünk azzal, hogy TISZTÁN FOGADJUK. Esküvőre se megyünk az íróasztaltól felállva, vagy edzésből leizzadva. Hagyunk magunknak időt a FELKÉSZÜLÉSRE. A RÁHANGOLÓDÁSRA. Megtisztítjuk a testünket, tiszta ruhát veszünk fel – a TISZTASÁGGAL MEGTISZTELVE MAGUNKAT és a MÁSIKAT.
Az ünnepek előtti takarítás pontosan ezt a FELKÉSZÜLÉST és TISZTELETADÁST szolgálta.
Míg takarítottak, a ház megtisztításával egyidejűleg tisztult a SZELLEM IS.
Manapság mit szidnak és átkoznak el? Pont a karácsonyi, húsvéti nagytakarítást. NEM AZT, ami EZT GÁTOLJA – hanem a TISZTULÁST SEGÍTŐ TEVÉKENYSÉGET!!! Aztán sajnáljuk az agyonhajszolt háziasszonyokat.... Nem azt szüntetjük meg, ami menetrendszerűen akadályozza a külső-belső felkészülést, hanem a FELKÉSZÜLÉS MISZTÉRIUMÁT ÁLDOZZUK FEL a biznisz, a munkahely, az anyagiak oltárán.
Teljesen feje tetejére állítva működik a "civilizált" világ. Nem véletlenül ÉRZI MAGÁT BENNE ROSSZUL MINDENKI, pontosabban az, aki ÉRZI, hogy ez így NEM JÓ!

Úgyhogy inkább ENGEDJÜNK a TISZTULÁSNAK, inkább tegyünk RENDET BENT és KINT és pucoljunk ki mindent magunkból, a környezetünkből..
Minderre most a fogyásnak induló Hold remek lehetőséget kínál, arról nem is beszélve, hogy MA IS megjelent a RÓKA....
Nézzük most már, mit is jelképez a róka:

- "Kövessük a rókát lelkünk rejtett ösvényén lényünk mélyére, nézzünk szembe a lelkünk árnyoldalaival"
- "Segít kiszabadítani energiánkat saját démonjaink fogságából. Nem ismeri a lélek torzulásával kapcsolatos félelmet. Nem hagyja magát megtéveszteni sem a forma, sem a külső megjelenés, sem pedig a hamis jámborság alapján. A támadok elől ügyesen tér ki."
- "A róka a világok közötti határokon mozog, tudja, hol találhatók a tudatalattiba vezető bejáratok. Megmutatja képességeinket, tehetségeinket és potenciáljainkat, amivel az előbbieket felébreszthetjük, életre kelthetjük, és világra hozhatjuk."

Azt hiszem, nem kérdés, miért jelenik meg mostanság oly feltűnően a róka "képe"..

(Kép forrása: DEVIAN ART)