2023-06-18

                                  MOTTÓ: KIÜRESEDÉS...

(ezért lesz ma kétszer olyan hosszú.... ... )

Ez a "kiüresedés" engem tegnap ért utol, úgy, ahogyan "köll": reggel fél 9-kor még azt sem tudtam, merre van az arra.. A szemem síkjában volt egy csík, amin keresztül már kiláttam a külvilágra, de a "jelen-létem" erős kívánnivalókat hagyott még... Ha nem lett volna tanfolyamom, akkor egészen biztosan sűrűre engedem a "csík" zárólemezeit és folytatom az "álomgyár-tást"... Az, hogy lenne "valami rituálé-féle" is – még csak eszembe se jutott.... Ki-KAPCS...
(Itt szeretném megköszönni a sok jókívánságot, Jázminnak pedig a remekbe szabott rituálépótlóját! Zseniális volt!! )

Tehát, kiüresedés... Már péntek este utolért, az aznap esti konzultáción is mondtam a többieknek: hozzák az ötleteket, mert én bizony semmit nem tudok mondani... Se tanítandóból, se aktuális témából... Aztán mégiscsak beindult az áramlás, a végére már abba se tudtuk hagyni – de maga az "ÜRESSÉG" érzete továbbra is jelen volt.... Mondhatni én úgy éreztem magamat, mint egy üres hordó, amit épp most barikkolnak, most "füstölnek fel", hogy meglegyen az "aroma" az érkező "újborhoz"...
És LŐN!!
Szokás szerint fürdőszoba és víz....
Egyszercsak villanásszerűen átégett rajtam egy új "arca" az 5-ös számnak, hogy "MIÉRT VAN épp 5 UJJ a kezünkön"!! ÉS miért NEM 6!! És az, aki azt akarja bemagyarázni, hogy az 5 már egy "redukált minőség" és a 6 lenne a normális – az bizony maga NEM NORMÁLIS, mert halvány lila SZELE (se szellentése) nincs a kozmikus REND-ről és működésről!!!
A tanfolyamon természetesen gyorsan le is adtam, át is adtam a friss "töltetet" – de nem győztem hangsúlyozni: NE ELMÉVEL akarják befogadni!! NE ELMÉVEL akarják megérteni, hogy az
5 miért = 1-el? És miért = a 9-el is??
Egy biztos: tényleg zseniális, ahogy minden az orrunk elé van téve az ÉRTÉSHEZ!! Csak mi nem látunk az orrunktól... Pedig oly egyszerű a lényeg, mert EGY SZER-Ű.
Mondjuk az is igaz, hogy MAG-nyelven tényleg minden EGY-SZER-Ű, mert ÉG-SZER-ű, és ami ÉG-szerű, az csak ÉK-SZER-ű lehet, ami ÉKÍT, ÉKESÍT... És egyben ÉK-et ver az értetlenségbe ..

Az értetlenség tömör gyönyöre újra és újra az a torzítás, ahogy notóriusan keverik az ÜRES HOLDAT az ÚJHOLDDAL. Ma ÜRES HOLD van – épp hajnali 3 után, tehát megint csak ÉREZNI lehet(ett) – holnap lesz pedig ÚJHOLD, amikor megjelenik az ELSŐ FÉNYSARLÓ...
Akkor LESZ majd ÚJ ÜZENET is az ÚJ HOldhónapra... És NEM MA...
Ma legfeljebb CSAK SEJTELMEK érkezhetnek, megérzések, RÁ-érzések..

Egyébként, milyenek a "véletlenek": ma az egyik kártyalapom a HOLD, aminek a száma a Lenormand kártyában 32. Ma 18-a van, a 18 pedig a Tarotban a Hold száma. Egy másik kártyának a számozása ugyancsak a 32, tehát ha kétszer is megjelenik, akkor ÜZENETE van.
Mi a 32?
Kimozdulás a harmoniából, a KET-TŐ-ség felé... Analóg a 12-essel, mert ott is benne van az "osztás", a "feleződés", ami egy VÁLTOZÁST generál. Mi a VÁLTOZÁS száma? Az 5. Mi a 32 eszenciája? Az 5. Miről jött tegnap üzenet? Az 5-ről... A HOLD mit jelképez? Az "ÁLLANDÓ VÁLTOZÁST" – a "VÁLTOZÁS ÁLLANDÓSÁGÁT". Kihez tartozik még az 5? SATANA-hoz, hisz még a JELE is egy 5-st formáz. A "Teremburán" egyébként Satana most MEGÁLLT és hozzánk képest látszólagos pályáján elkezd "hátrafelé" jönni. Mit mond ilyenkor a hagyományos asztrológia? Gatyát felkötni, mert most lesz nemulass!!!! Ha eddig nem görnyedtél meg, majd moooost meg fogsz!!!
Egy biztos: az EMLÉKEZÉST, az EMLÉKEZTETÉST fogja mozgásba hozni, de mire?
EREDENDŐ minőségünkre....
Satanának kivel közvetlen kapcsolódása? A HOLDDAL... Most ugyan nem, de majd lesz, mint minden hónapban...
Ki Satana? A TÉR és az IDŐ, azaz a FÉNY KAPUJA.
Miről üzen a HOLD? Minek van IDEJE a TÉR-ben....
Mit tesz mindkét bolygó? SZABÁLYOZ... Ki-EGYEN-lít... TART...Tehát kiknek lehet FÉL-nivalójuk? Akikben NINCS TART-ás...
Mit hoz vajon az ÚJhold? Majd holnap megtudjuk. Holnap "MAG"-tudjuk...
A MAG száma az 5. Az 5=EGY-ÉN. Az 5 a MÁGIA száma, a MÁGUS-ságé, mert az 5 a MAG maga... Tehát mit fog mozgásba lendíteni majd a Hold? A MAG-ERŐT, a "mágusi" képességünket.

Az elmúlt hetekben folyamatosan az ERŐ ÉBRESZTÉSÉRŐL volt szó. A Belső, a MAG-erőre való rá-ÉRZÉS-ről, rá-ÉBREDÉS-ről - mert MAJD HASZNÁLNI KELL!!!
A most kifutó Holdhónap üzenete az volt, hogy "halál az Elmére, nyitás az ÉRZÉKELÉSRE".
Az ELME elcsendesítéséhez tényleg ERŐ kell. A FÉL-ELEM kiküszöböléséhez ERŐ kell. Önmagunk felvállalásához ERŐ kell. LÉ-nyünk ÉL-éséhez LÉ-L-ki ERŐ kell... Kiállni önmagunkért: belső ERŐ nélkül nem megy....
Kaptuk folyamatosan a PRÓBÁKAT, hogy meglássuk: hol vagyunk MÁR "IO"-k – és hol van MÉG
IG-AZ-ítani valónk...Mindenki-ÉRT dolgozik a BELSŐ MAG-ja, hogy EMLÉKEZZEN és ÉRT-se meg, mi miért történik MOST VELE. Mert minden ÉRT-E van...
Meglátni, hogy kellemetlen, vagy vitás helyzetekben mi az üzenet: kilépni egy megragadt látásmódból, gondolkodásból, felfogásból, aminek eredményeképp hirtelen minden MÁS SZÍN-ben látszik. Változik a látásmód – MEGÉRTJÜK az összefüggéseket!
Továbbra is tisztulnak a kapcsolatok... Mert ahogy élesedik a LÁTÁS, úgy válik VILÁGOSSÁ, hogy ki milyen IGAZ-ában? Milyen IGAZ ÖNVALÓJÁBAN!! És ez IO!

Mindig mondom, hogy ahogy mi alakulunk BENT, úgy alakul a KINT is - ami szinten OSZLIK SZÉT, ahogy bennünk is esik szét a RÉGI MINTA (erre most rá is tüsszentettem...)
Mindez kártyázáskor is megmutatja magát: NINCS KÜLSŐ MEGOLDÁS! NINCS KÍVÜLRŐL JÖVŐ VÁLASZ!! TE MAG-ad tanulj meg dönteni MAGOD által!! Csak ez az út van – és nincs más..
Miért?
Mert LE KELL VÁLNUNK a KÜLVILÁGRÓL!
Legyünk DERŰ-látók!
Lássuk meg a LEHETŐSÉGET – és NE az akadályokat. NE problémázzunk a "Hogyan"-on – az majd "magától" megoldódik, miután meghoztuk a DÖNTÉSÜNkET..
Legyen meg bennünk a HI-T HÍ-D-ja, mert a HIT a HÍD magunkhoz. A HIT adja meg a TÜRELMET, a ki-VÁR-áshoz..

Ezért érkezett ma JOPHIEL az ÖRÖM és a TÜRELEM angyala....
Ma EZ legyen bennünk – holnap pedig biztosan jön egy ÚJ ÖRÖMHÍR, egy "Evangélium" a következő HÓ(ld)-NAP-ra...
KI-VÁR-juk....