2023-02-13

                                                        MOTTÓ: FÁTYOL...

Mire szolgál a fátyol? Vagy a függöny?
Arra, hogy ne lássanak BE az ablakon... Nem szeretjük, ha idegenek a "gyomrunkba" látnak és netán kifigyelik, mi minden van a lakásban. Olyannak éreznék magunkat, mint akit pucérra vetkőztetve állítanak ki a tömeg elé...   (Ugye tudunk elvonatkoztatva is gondolkodni??)
Mindenkinek van intim szférája és azt nem nyitja meg bárki előtt. Ami teljesen rendjén is van. Különösen abban a "Kor-Kör"-minőségben, amiben ma élünk..

A függönynek azonban van egy másik oldala is, mégpedig a belső, ami mögül mi azért még KI-LÁTUNK... Igaz, nem olyan élesen, mint nélküle, de azért látjuk, amit "köll". Bár a homályos látás pont a fontos részleteket nem veszi észre.....(Khmmmm...)

A menyasszony fejére tett fátyol sem véletlen. Ki nézhet mögé? Csak az, akinek "megnyittatik".
Épp azért, mert "MENY"ASSZONY. (És nem azért, mert előtte már árulta a bájait, ahogy egyesek a fátyol mibenlétét magyarázzák. Undorító...)
A menyasszony az esküvőn az a "SZÉPASSZONY", akinek arcát csakis a MEGBOLDOGULÁS óráján lehet meglátni. Addig FÁTYOL TAKARJA. Ugye értjük? Ugye ÍGY MÁR ÉREZZÜK a lényeget??
Hogy a "VŐ"-legény a fátyol fellibbentésével tulajdonképp "megboldogul", hisz EGGYÉ VÁLIK MENY-béli ASSZONYÁVAL? Rálép arra az útra, ami minden "Y" útja: megtalálni azt, akiből vétetett és általa visszatérni az egységbe, a "NEM"-esedettségből az "IGEN"-lésbe...
(A "MENY"-asszonyból lesz aztán a "meny", a "VŐ"-legényből pedig a "vő".... Kis nyelvi tan...)

Miért írom le mindezt?
Azért, mert a fátyol a "TITOK" és "TITKOLÓZÁS" jelképévé vált.
Vannak emberek "neptuni" képességekkel megáldva, akik képesek ÁTLÁTNI a fátylon (így tudnak segtők, gyógyítók lenni), de ha nincsenek MAG-OSRA hangolva, akkor bizony nem hallják a MAG-uk DALÁT (még akkor sem, ha történetesen ez a keresztnevük), és nemhogy homályt oszlatnának, hanem homályt építenek. MAG-uk köré.... Hogy ne lehessen őket meglátni. JÁTSZMÁZNAK. Mert MAG-juk nem tiszta... (na, erre most rá is tüsszentettem...)
Mindez a spirivilágban tökéletesen levehető. 99% ez a kategoria. Ha én meg mindezt SZÓ-vá teszem, akkor én vagyok ugye az a megátalkodott, szeretet nélküli, "istentelen", aki mindig csak "ítélkezik". Aztán telik-múlik az idő és szépen mindenkiről kiderül a valós, "MAG"-os énje, mindaz, amiről én előtte beszéltem...
Pedig én akkor is csak azt mondtam ki és el, amit LÁTOK.

Mindig elmondom és elmondom most újra - mert ma erről üzentek az "észközök", de még a "terembura" is-, hogy aki FÁTYLAT ÉPÍT, aki KIFELÉ NEM AZ, ami BENT MAGÁBAN, mondhatni VIZET prédikál és BORT ISZIK: arról úgy lerántja "Szépasszony" a fátylat, mint annak REND-je.
Mert a SZER VILÁGOSSÁGBA TÉR. MINDEN TÉREN és MIND-ÉN-kiről.
Nagyon "fifikásan" dolgozik "Szépasszony", mert úgy REND-ezi a dolgokat, hogy BELÜLRŐL motiválja a ködösítőt olyan tettekre, olyan megnyílvánulásokra, melyek által saját maga "mezteleníti le" saját mag(j)át. Kiteszi magát a "placcra" úgy, hogy nem is tud róla. Ki látja meg aztán ezt a "meztelen önvalót"? Az, aki MAGA IS LÁT. AKi LÁT, abban-annak MAG(j)ÁBAN nincs "függöny". A VAK csak a "világtalanokat" tudja vezetni, hisz azonos az azonossal rezeg össze.. Mondhatni EGO az EGOSOKKAL...Egész addig, míg valaki SOKK-ot nem kap... és ettől majd leesik a hályog a szeméről... 

Én továbbra is mindig szólni fogok, mert nekem ez (is) a dógom. A ködösítőknek ez továbbra sem fog tetszeni - de az meg nen az én dógom. Úgyis minden VILÁGOSSÁGBA "TÉR" - csak "IDŐ" kérdése..
Viszont ami engem nagyon ledöbbentett - épp tegnap -, hogy a "mi köreinkben", mondhatni a TANÍTVÁNYAIM között is van olyan, akiből HIÁNYZIK a "3T". Akinek nem evidens - annak ellenére sem, hogy minden csoportnak elmondom még az elején-, az alapvető ETIKAI "PARANCS", hogy ami ZÁRT körben elhangzik, az "gyónási titok". Hisz a csoportokban EGYMÁS PRIVÁT, személyi dolgai kerülnek megbeszélésre. Egymás, privát megéléseiből tanulunk és egymást elemezzük. Ennek ellenére van olyan, aki KIVISZI az elhangzott információkat!! DÖBBENET!!! Milyen MAG-ja van az ilyennek?? Hát olyan, amin vastagon ott a HOMÁLY.... De majd visszanyal neki a fagyi, mint a "fekete prófétának" és mindenkinek, aki TUDATOSAN ÁRT és K-ÁRT okoz!!!
EDDIG úgy vél(t)em és gondoltam, hogy a "MI SZINTÜNKÖN" nem kell lepapírozni a titoktartási kötelezettséget. (Mondjuk most is így gondolom még..) Hogy EZ a szint AZ a szint, amikor már nem megyünk "A" szint alá. De lehet, felül kell bírálnom magamat.
Felül kell bírálnom magamat?? (9.44-kor?...)
Aki "HOMÁLYOS", akinek szemén ott a "szürke hályog", annak papírral vagy papír nélkül is ott marad a szemén a hályog. De majd leveszi róla az élet... Aki ELMÉVEL, EGOVAL akar "szellemi" úton járni, akit az egoja vezet, az nagyot bukik - épp a saját "fátylában"... Ez "alapszabály". És mindig meg is történik...
TENMAGA érdekében és OK-ulására!!

Ma a "Teremburán" NEPTUN (NEFTIL) és a VÉNUSZ kerülnek közel egymáshoz, akikhez még a HOLD is kapcsolódik egy "trigon" fényszöggel. Azaz?
A FOGYÓ hold "HÚZÓ"-erővel bír. LEHÚZZA és VISSZA-húzza a "fátylat" mindenről és mindenkiről, hogy "pőrén" láthatóvá váljon, hogy MIND-ÉN-KI-tisztuljon ott, ahol még "köd" és "homály" van az életében.
Úgy BENT, ahogy KINT is....
Természetesen mindez a JAV-unkat szolgálja, hisz semmi ellenünk - minden értünk...

Napunk angyala ma ARIEL, aki a BŐSÉG ÁRADÁSÁT hozza, ha tudjuk ÁR-amoltatni az Á-ldott R-észünket... Nem a spiri-szeretet-maszlag ragacsát, hogy "SZERESD" felebarátodat mint tenmagadat, hanem a
TISZTA LÉ-T... Amiben ilyen "parancs" sosem volt...