2023-10-04

                             MOTTÓ: AZ IGAZSÁG EREJE 

Az IGAZSÁG felszabadít – tartja a mondás. És igen. Egy idő után biztosan...
Az igazsággal azonban nem mindenki szeret szembenézni. Hmm.. Nem mindenki?? A ZÖM!
És hogyan cselekszik a zöm? Megsértődik és támadásba lendül! Vajon miért? Mert TALÁLVA érzi magát. És nem azt az utat választja, hogy MAG-ába szálljon és elgondolkodjon, vagy netán belenézzen saját tükrébe, miért is "szólt be az igazság", hogy hol és min kellene változtatnia magamagában, hanem a kényelmesebb megoldás mellett dönt: tovább maszatol, ezáltal még mélyebbre húzva önnön magát saját játszmázásába és annak katyvaszába..

Muszáj megint megemlítenem a LUCIFER c. sorozatot. Másodszorra nézem, és hogy most már tudom, mi a végkicsengés, van időm a "mellékes" dolgokra is figyelni és mit mondjak: zseniális felfedezéseket teszek! Mindenkinek javaslom újranézni (többek között) a 3-ik évfolyam 7-ik részét! Ebben a részben a számmisztika és a téma TÖKÉLETES összecsengésének lehetünk tanúi (már aki ismeri és érti a számok mágiáját). Tegnap ki is fotóztam egy csomó szövegrészt belőle, mikor egyszercsak gondolt egyet a Word és elszállt, "elnyelve" mindazt, amin addig dolgoztam... Gondoltam, na jó, ám legyen! Akkor "idézem" az EGÉSZ fejezetet a részletek helyett!
Mert miről szól?
"Véletlenül" az IGAZSÁGGAL VALÓ SZEMBENÉZÉSRŐL!!!
No, meg arról IS, hogy NINCS POKOL és NINCS MENYORSZÁG – mindez csakis BENNÜNK!!
Legyünk akár IDEÁT vagy már ODAÁT... "IDE vagy ODA", teljesen "MINDEGY", mivel "MIND" EGY... Mindkét OLDAL ugyanannak az EGY tartománynak a része: a FÉNY világáé...
Luciferre rákenik a "gyalázatot". Hiába tiltatkozik, hogy minden az ember műve, akkor is hozzávágják, hogy "de ő súgja a rosszat". Igaza van Lucifernek: tipikus hárítás.
Szembenézni magunkkal, felvállalni magunkat és döntéseinket, túl "ciki".
De NEM UGYANEZT tette az "ember" JÉZUSSAL IS??
A szavai nyomán mi fájt? Az IGAZSÁG. Mit nem akartak, akikhez szólt? SAJÁT FELELŐSSÉGÜKET felvállalni...
A sorozat végén Lucifer lemegy a pokolba gyógyítani, utat mutatni, miként tudnak az ott ragadtak "kitekeredni" a "betekeredésükből". Hisz "az ajtó mindig nyitva".. Lucifer ezt az ajtót segít MEGLÁTTATNI... De kérdem én: ITT NEM UGYANEZ VAN?? Nem a saját betekeredésünket éljük itt is, pedig "nyitva az ajtó"?? Nem az fáj a legjobban, amikor valaki szembesít saját eltagadott igazságunkkal? És inkább keresztre feszítjük vagy elkárhoztatjuk azt, aki saját ébredésünkért emeli fel a aszavát???"
Az ember soha nem változik" - mondja Lucifer. Ugyanakkor bárhol is legyen, ébren vagy alvásban, testben vagy anélkül: mindig és bármikor megvan a lehetősége a MAGÁHOZ TÉR-ésre!
És hogy ezt ne feledjük, itt van emlékeztetőnek az orrunk előtt a kezünkön és lábunkon az 5-5 ujj. Hisz az 5 maga a MÁGIA száma. Az 5 ágú csillag pedig MAG-a az EMBER, mégpedig a MAGOS ember, akiben ott az eredendő MAG, a "TEN-MAG". Az IS-TEN-MAG.. melyből kiVETült. Ez a mag KÖ-ÉP-en van. Ez a "KÖZEPÜNK", mert itt vagyunk ÉP-ek. Minden ember ÉP, de csak akkor, ha KÖZEPében van. De mi a "köz"? Az a TÁV-olság, ami a MAG-ja és a KIVETÜLÉSE között van. Ez az OK-TÁV. Ebben a távolságban sincs magára hagyva, mert körbeveszik a többiek - a többi szám.
A MÁS-OK.... Tehát? Megint egy bizonyíték, hogy hol van az ÉLET? BENT... MAG-unkban.....

Nehéz a luciferi munka, vagy akár a jézusi, mert súlyos tud lennei a tehetetlenség érzete...
Hogy mért nem akarják az "emberek" az IGAZSÁGOT HALLANI? Miért NEM ÉRZIK? Miért nem ÉRTIK?? Miért OLY NEHÉZ HANGOLÓDNI???
Odakint a "katalizátor" nyomása egyre erősebb... Egyre "durvábbak" a provokációk – épp az ALVÓK FELRÁZÁSA érdekében. Persze, tudja ezt az ember gyereke, és azt is, hogy KÉSZ PROGRAMOT LÁTUNK MEGVALÓSULNI - de a TŰR elem néha ki tud merülni..

Még egy téma: az igazság mellett mindig ott a HAZUGSÁG.
Beszéljünk róla egy kicsit...
Ha az IGAZSÁG ERŐT ad - akkor a hazugság GYENGÍT. És ezt mindenki megtapasztalhatja élete során.. Amíg valaki "dekkol" és a háttérben sumákol, addig újra és újra visszarántja a saját mocsara, mert NEM ŐSZINTE MAGÁVAL. Egyre nyomorultabb lesz, egyre több frusztráció éri és egyre kevésbé tud magával "ZÖLD"-ágra kerülni... Amit aztán átterhel majd másokra...
A "Lucifer" ezt is tökéletesen megmutatja a már említett részben!

Azt mondják, hogy az IGAZSÁGhoz hozzátartozik a FÉNY két-tős világában a HAZUGSÁG. "Velejároja". HÁT NEM!! Hiába a KÉT TŐ, hiába a kettőzöttség, hiába van a Fénynek Árnyéka, hiába van a látható világ mögött a láthatatlan – mégis minden EGY. És az IGAZSÁG "PONT" az a "TARTOMÁNY", ahol nincs FÉNY és nincs ÁRNYÉK, mivel az IGAZSÁG MINDIG ÉS MINDENKOR EGY ÉS UGYANAZ! És NINCS "annyi igazság, ahányan vagyunnk"!! Ez a legtaknyosabb spirimaszlag!
EGY IGAZSÁG VAN - és annak annyi torzulása, ahány ember!
Lehet kiforgatni, lehet átpolarizálni – de attól nem fog megváltozni! Ki fog tőle szenvedni?
Az, aki KIFORGAT és aki ÁTPOLARIZÁL!
Lucifer SOHA NEM HAZUDIK – tudjuk a sorozatból -, legfeljebb nem mond el mindent.
És ez megint egy lényeges különbség!
Tipikus helyzet: valaki félrelép egy házasságban. Idővel elkezdi nyomasztani, feltámad a lelkiismerete. Az "okos" piszológusok ilyenkor azt javasloják, "mondd el az igazat, akkor felszabadul a lelked a nyomás alól".. Aha... Vagy nem... Mert ugyan lehet, hogy az illető felszabadul, csakhogy saját lelkének a terhét átteszi a másikra, akiben mit idéz elő? MÉLYSÉGES CSALÓDÁST, ami talán egy életre szóló törést fog eredményezni a bizalom terén... Megérte "őszintének" lenni??

Oly könnyen kategorizálnak az "okosok", hogy "nem lehet hazudni".
Csakhogy MI AZ A HAZUGSÁG??
Egyáltalán NEM AZ, ha valamit NEM mondunk el, megkímélendő a másikat.
A LELKIISMERETÉVEL mindenkinek saját MAGÁNAK kell elszámolnia. És MAGÁNAK is kell megbocsátania. Ebbe másokat belevonni minden, csak nem tisztességes..
De akkor mi a hazugság?
Hazugság az, amikor TUDATOSAN ÚGY ÁLLÍTUNK MÁST, azaz VALÓTLANT, hogy AZZAL A MÁSIKNAK ÁRTUNK - pedig a megérzésünk még meg is súgja, hogy nem kellene...
Az ilyen ártás azonban MINDIG visszakanyarodik a hazudóhoz, és mindig akkor, amikor "telitalálat" lesz. Egy övön aluli ütés, egy hátbatámadás, egy tudatos megszégyenítés, egy rágalmazás mindig megteremti önmagát egy váratlan helyzetben, amikor "visszanyal a fagyi". Csak idő kérdése, hogy a szálak összerendeződjenek. Ráadásul az, akit megrágalmaztak, még meg is kapja a jóvátételét, mert TANÚJA lesz a RENDEZŐDÉSNEK...
 Hazudni nagyon fáradságos dolog, különösen akkor, ha valaki több irányba teszi, mert a felejtés csapdája előbb-utóbb kinyílik és hamar kusza helyzeteket tud teremteni....
És ez is így van rendjén...

Az IGAZSÁG bolygóját, a JUPITERT mostanság minden este láthatjuk, fényének teljes erejében, napnyugta után, amint "maga után húzza a Holdat". Érdemes Holdkelte után kinézni, vagy akár az éjszaka közepén is, ha megébredünk. Aztán figyeljünk, van-e valami üzenetük a számunkra... 

Napunk angyala ma ZADKIEL, aki a TISZTÁNHALLÁS üzenetével érkezett... "Bingo"...
Nincs kérdésem..  :)
 :)