2023-10-24

                     MOTTÓ: A VÍZVÁLASZTÓ MÉLYSÉGEI... 

Egyértelműen folytatódik a tegnapi üzenet: csak mélyülnek a "dolgok"..
Ezzel együtt a "dolgok mélyére látása" is...
Egyébként – ha még nem mondtam volna - CSAK MÉLYSÉG létezik! Olyan, hogy "magasság" nincs. A magasság is a MÉLYSÉG "része".. Persze lehet most vitatkozni, hogy akkor a felfelé szállás ugyan micsoda és milyen irányba történik, ha nincs magasság – de én erre meg azt válaszolom, hogy nem más, mint illúzió és látszat... Ahogy nagyon sok minden a Fény világában..
És aki ÉRZI a különbséget, annak mindez nem vitás...

Sokszor mondom, hogy a Fény dimenziója HATÁROS és vele együtt minden, ami BENNE VAN és BENNE LÁTHATÓ, mint KÜLVILÁG. Ahogy a SZEMÜNK is csak VÉGLETES határokig tud ellátni, és tovább nem. Testünk is HATÁROS, hisz van határa és hatása. Mégpedig 6 irányba ..
Így kijelenthető, hogy a "6-ik dimenzióban" vagyunk és aki még csak az 5-ikbe akar emelkedni, az az Opniból kiszaladt szellemszökevény... Tehát, vigyázzunk a hülyeségekkel!!
Ugyanilyen hülyeség a tik-tokon terjedő video is, melyben egy Kádár-"interjú" hallható, miszerint 2056-ig le vannak osztva a szerepek :).... Jót röhögtem rajta, de el kell ismerni, egész precíz a szinkronmunka! A baj az, tutira rengetegen be fognak dőlni neki és készpénznek veszik.
Mindig mondom: a hülyeség tobzódása egyre fokozódik! A felszínesség pedig az ÉRZÉKELÉS és az értés gyilkosa. Vagy halála.. Vagy mindkettő...

Tegnap megnéztem az új Delta első adását: csupán egy mondatért volt (számomra) érdemes, egyébként meg végtelenül unalmas és gyenge műsor volt - amiben egy csillagász kijelenti, hogy a FÉNY SEBESSÉGE VÉGES. Tehát? Pontosan visszaigazolja azt, amit magam is mondok.
Csak GONDOLKODNI kell(ene) és LÁTNI tudni...
 Szinte már betegség szintű az, hogy mindenre kell "kézzelfogható" bizonyíték. Ami mit is mutat? Azt, hogy mennyire nem bízunk magunkban, mennyire NINCS HITÜNK saját KÉPESSÉGEINKBEN, saját MEGÉRZÉSEINKBEN és belső látásunkban! Az anyagelvű világszemlélet alapos munkát végzett az ELME ELTÖMÍTÉSÉBEN, elzárva az utat BEFELÉ, a SAJÁT VILÁGUNK, SAJÁT MAGUNK MEGÉRTÉSÉNEK irányába... Na, de "alakul a molekula" – mert az anyagelvűség is eljutott szépen a kvantumok világába, mely meg pontosan VISSZAIGAZOLJA mindazt, amit a MAGYAR NYELV KOZMIKUS FELÉPÍTÉSE MAGÁBAN REJT!

De visszatérve a napi üzenethez: a SORSSZERŰ "ALÁSZÁLLÁS" a KINT VILÁGÁBAN immár elkezdődött, sőt, inkább már FOLY-AMATÁBAN VAN, ami egy VÍZVÁLASZTÓ. Még akkor is, ha effektíve nem érezzük (még) a "bőrünkön". De nem árt JELEN LENNÜNK és "ÉSZNÉL" is, fogva az ADÁST, mert csak így tudunk MAG-unk TE-EN-gelyében EGY-ÉN-esen megmaradni!
Lehet a híreket meghallgatni, de nem ezekben van a lényeg, hanem mindig a MÖGÖTTES "tartományokban", amikre meg RÁÉREZNI tudunk..
Ezért fontos a SEJT-elem, a BELSŐ HANG, a SZÍV-HANG működtetése..

A naponta érkező HATÁSOK nem mindenkit érintenek. Van, akit erősebben, van, akit gyengébben, van, akit egyáltalán nem. Attól függően, ki hogyan van "huzalozva", milyen frekvenciára van hangolva és hol vannak még az életében REND-ETLEN helyzetek, kapcsolatok.
Mint tudjuk, a KÜLVILÁG egy LÁTSZATVILÁG. "TEREMTETT", tehát nem valós.
Mi mindig BELEJÖVÜNK és KIMEGYÜNK belőle, mikor megszületünk illetve eltávozunk.
Igazából az "illúzió" velünk együtt megszűnik, hisz NINCS TÖBBÉ SZEMÜNK, mely ezt láthatná!!! Ugyanakkor meg mégis van, hisz MÁSOK más OKKAL továbbra is benne vannak...
De ugye, ez meg az "ődóguk"...
Az illúzió, a teremtett külvilág tényleg olyan, mint egy mátrix – csakhogy MI NEM VÁLTOZTATHATUNK RAJTA! Mi csak "RÉSZT" VESZÜNK BENNE!
Tehát olyan, mint egy "számítógépes játék", ami MEG VAN ÍRVA – mi csak JÁTSZUNK BENNE és vele.. Egyetlen "szabad akarat" van e játszmában: a HOGYAN. Hisz lehet pontosan, odafigyelve, koncentráltan, jól játszani, vagy lehet trehányul, felületesen, félvállról véve, "kudarcot kudarcra" halmozva, újra és újra kezdve, vagy "visszaesve egy alacsonyabb szintre". Ki dönt? A JÁTÉKOS. MAG-ára figyel, MAG-ában van – vagy MAG-án kívül...
A számítógépes játéknak is vannak ELEMEI, SZINTJEI, TÖRTÉNÉSEI... Ahogy a mátrix világának is. Abban MOST KEZDŐDÖTT EL a VÉGJÁTÉK.... És erről szólnak most a HATÁSBELI ÜZENETEK.
3 éven át a BELSŐ FELKÉSZÍTÉS zajlott, hogy mire a külvilág mátrixában bekövetkezik a JÁTÉKSZÍN VÁLTÁSA, addig a "BENT" KÉSZ legyen és mindenki SZÉK-HELY-ére kerüljön. Ami nem más, mint a TENGELY, a KÖZ-ÉP.
Magyar nyelv mágiája...
Aki KÖZ-ÉP-en van, az EGÉSZ-s-éges, és még "Element"-áris kapszulákra sincs szüksége ahhoz, hogy ÉP legyen... Miért? Mert a TEST a SZELLEMI-LELKI HANGOLTSÁG tükre és nem a tükörképet kell gyógyítani, hanem azt, aki a TÜKÖRBE NÉZ! Lehet a tükröt is fényesre suvickolni és lehet ezáltal élesebb a KÉP BENNE – na de attól a kép még nem lesz SZEBB, mint amit MUTAT... 
Tehát ELSŐDLEGES az EREDET "REND-betétele" és csak másodlagos a tükör fényezése....

Aki KÖZ-ÉP-en van, az hol van? A HELYÉN. És aki a helyén van, az NYUGALOMBAN van és nem kibillenthető, legyen KÖRÜLÖTTE akármilyen SZÉL-sőség, SZÉL-vihar és SZEL-lentés...melyet felkap a szél.. De amit felkap a szél, azt NEM BEFELÉ SODORJA – hanem KIFELÉ!!
Tehát, aki középen van, nem kell attól tartania, hogy a SZÉL BETERÍTI a benne lévő hordalékkal...
Ugye értjük?
Ugye érezzük?

Aki a HELYÉN van és TENGELYBEN, az TISZT-A, mint egy "Katona-tiszt". A tengelyen való haladás egyébként nem más, mint az "EGYRE FELJEBB" útja..MI ez a haladás? Hát, mi más, mint egy HEGYMENET... Igazából ennek a hegymenetnek sosincs vége, mindig jönnek újabb és újabb pályák, más elérhető OROMOK és ÖRÖMÖK...amik TÁGÍTJÁK a LÁT-MEZŐT, ellentétben azzal, aki KIFELÉ halad. De aki kifelé halad igazából LEFELÉ IS és nemhogy tágulna a TERE, hanem egyre SZŰKEBB LESZ. Tehát nem lehet csodálni, ha HÁTRÁLVA MEGY...
Érdekes ellentmondásnak tűnhet, hogy aki hátrál, az BE-szűkül. Ugyanakkor, aki BEFELÉ megy, az meg KITÁGUL... De hát épp ez a MAG-I-A titka ...

Napunk angyala ma RAGUEL, aki a TISZTÁN ÉRZÉKELÉS fontosságát hangsúlyozza.
Szerintem itt, a lap végén már érthető, hogy miért...