2023-11-17

                   MOTTÓ: HATÁR ÉS HATÁRTALANSÁG... 

Ma a 17-es szám kerül a fókuszba, melynek eszenciája a 8.
A 8 pedig Satana száma – aki "véletlenül" meg is jelent az "észközeimben"...
De nem egyedül, megérkezett mellé a HOLD is, akinek a száma 2. És minő "véletlen": a 2 és a 8 mindig szembenállnak egymással! Mivel a 8 az "odaát", a 2 pedig az "ideát" mutatója.
Márpedig ITT mindig CSAK az jelenhet meg, ami ODAÁT IS MEGVAN.
Mindkét szám a KETTŐSSÉG, azaz a FÉNY mutatója – csak az egyik a LÁTHATÓ, a másik a SZEMNEK LÁTHATATLAN tartományban. Ezért tartozik az egyikhez a HATÁR, a másikhoz a HATÁRTALANSÁG..

Nemrég, amikor Satanáról volt szó, akkor elmondtam, hogy ő az IDŐ és TÉR kapuja, akin keresztül a FÉNY, azaz a "Nap" és annak "fia", az EMBER a Földre érkezik. De NEM KÖZVETLENÜL, hanem a "HOLDON" át. Akinek a gondolkodása az anyagba ragadt, az itt nyugodtan kiszállhat, mert mindezt elmével úgysem fogja megérteni, sem felfogni..
Jut eszembe: tegnap kaptam egy "bájos" megjegyzést, a yt-on az utolsó video alatt.
Ki mástól, mint egy "Y"-tól. Idézem: "SAJNA MÉG NŐ VAGY ÉS EZEN IS TÚL KELL JUTNOD"....Khmm....
 Aztán folytatja, további elrettentésül: "HA NEM TESZED MEG, HOGY ASSZONY LEGYÉL, AKKOR HIÁBA JÖSSZ RÁ BÁRMIRE, MÉSZ A SÜLLYESZTŐBE, ÉS KEZDHETED A DUÁLIS VILÁGOT ELÖLRŐL. A MAGYARBAN A NŐ, ÉS AZ ASSZONY EGÉSZEN MÁST JELENT, DE SOK NŐ AZT HISZI, HOGY SZÜLT MÁR EGY GYERMEKET, AKKOR Ő MÁR ASSZONY. AZ ASSZONY, ÉS AZ EMBER AZ, AKINEK A SZIKRÁJA BEJUTOTT A MAGBA. MAGAM SZIKRÁJA VOLT A MAGBA, ÉS MÉG AZ ÉG ATYÁVAL IS VOLTAM EGY, ÉS EZ NEM HIT KÉRDÉSE. EBBEN MAGAMNAK NAGYOBB A RÁLÁTÁSOM, MIVEL EMBER LETTEM, SŐT ELÉRTEM, MAGYAR MINŐSÉGET IS."
Mondja mindezt EGY HYM!!!!
Akinek a gyermekszülés nem egyenlő az asszonyi léttel. Aki SOHA nem fogadott be egy másik LÉ-ÉN-t, SOHA nem adta neki át a testét, SOHA nem hozott senkit MAGÁBÓL világra...
És soha nem ETETTE TOVÁBB saját testéből... Aki amúgy SOHA nem tudná magát reprodukálni egy NŐ NÉLKÜL!!!
Ahogy mondám: ELRETTENTÉSÜL hoztam az idézetet...
Nos, pontosan EZ az a HYMSÉGI GŐG, ami valamikor a Földet kibillentette a tengelyéből!!!
Ilyen az, amikor valakinek NINCS TUDÁSA – de OK-OS-sága annál több! Márpedig a Tudás és az Okosság NEM EGY.A tudásban az EMLÉKEZÉS elevenedik meg – az Okosság meg EGYSZERI és csak adott földi létezéshez köthető. "CSAK" ennyi a kettő közötti különbség...
Azért milyen vicces: majd ki-NŐ-vöm a "Nőséget" ....
Ilyenkor szoktam a fejemet fogva felsóhajtani: de kár, hogy nem fáj a hülyeség!!! Még akkor is, ha azuram szerint a hülyeség és a szenvedés jogát senkitől nem lehet elvenni....
Én még azért fel szoktam magamban tenni kiegészítéséként a kérdést, hogy mondd? Neked nincs véletlenül ikertestvéred? Mert egyedül ennyire hülye nem lehetsz?!!

Na de visszatérve a 17-es számhoz...Összetett számoknál mindig az IRÁNYT nézzük.
Honnan hová tart..
Ki az EGY? Az EGY ÉN. A NŐ-vekvést hozó LÉ-tező, aki "hozza magát" a Fény dimenziójába.
És EGYBŐL a HÉT-HATÁRRA JUT. Azaz áthidalja az anyagot és csak ÉRZÉKELI a FÉNY dimenzióját. Már nem akar újra játszani, már nem akar "6-ALMA"-s lenni – már inkább a MAG-a útját járná.
Eljutott a DÖNTÉSIG, hogy MERRE tovább... Már szintézisbe kerül, EGY-ÉN-súlyba.
A 7 után pedig már egyértelműen nem a "LE", hanem a "F-EL" lesz az irány...
Ahol már hátrahagyja a "kereteket", a HATÁROKAT és a HATÁRTALANSÁG FEL-É veszi az irányt...
A FÁTYLON túlra, ahol már "NŐ"-ként létezhet, mint EGY, hisz innentől már MINT/D-EGY- be lehet jutni, ahova az út a "HOLT/D"-ponton keresztül vezet, ami a 8..

A mai naphoz két angyal is társult: MIHÁLY, aki a BIZTONSÁGRÓL üzen, és RAZIEL, aki a TISZTÁNLÁTÁS felelőse. Miért ők ketten? A TISZTÁNLÁTÁS és a vele járó megélések itt a Földön, megbillenthetik a nyugalmat, a biztonságtudatot. De ilyenkor kell "kapcsolni": aki LÁT, aki TISZTÁN ÉRTI és ÉRZI, ergo ÉLI is az EMLÉKEZÉS TUDÁSÁT, az CSAK biztonságban lehet, hisz nincs rá hatással a TÖRT ÉN TÖR-v-ÉN-y-e. Nem is lehet, hisz ő már a MAG-os REND SZER-int él, melynek
M-ÉJ-sége pedig HATÁRTALAN... "VÉG" nélküli....

(Kép forrása Internet)