2024-06-04

                            MOTTÓ: KIBUKKANÁS... 


Nos, mára kibukkant, ami tegnap még a homályba rejtette tenmagát, hogy miben lesz egy újabb tisztulás, kiemelkedés, változás. Nos, talán senki nem lepődik meg, ha azt mondom, megint a KAPCSOLATOK kerülnek a fókuszba, "újhullámban" lepleződnek le a HAMIS EMBEREK, a LÁTSZATMINŐSÉGEK, a FÉLREVEZETŐ FÉL-vezetők hada... Úgy "nagyban", mint "kicsiben"...

Már több hasonló hullámon vagyunk túl.. Akiknek ezidáig sikerült megúszniuk a lelepleződést, úgy vélem, a most következő hullámot nem fogják "túlélni". És ez így van jól.
Épp itt az ideje, hogy minden olyan spiri megtévesztő, aki arcátlanul, "villára" tűzve hirdeti a félelmet, a hülyeségeket, azt, hogy csakis az ő vezetésével lehet megváltódni.. Vagy nő létére, mivel eddig valahogy még nem akadt kezébe a megfelelő "locsolócső", saját frusztrációját kivetítve a hasonszőrűekre, mindenféle tantrikus bűbájjal próbálja a nőket "nőségre" tanítani, hogy majd eme bűbáj lesz az a kulcs a zárba, mellyel végre pasit tud fogni magának...
Vannak, akik a nemlétező csillagképekből olvasnak ki mindenféle "szerelemmel feltunkolt" megváltást, vannak akik "tudatforradalommal" akarnak világmegváltást, közben meg azt hangoztatják, hogy a Föld programját MEG KELL ÉLNI - önmagukkal teljes ellentmondásba kerülve. Most szabad akarat vagy kell??? Döntse el már végre!! Vagy szidja az adóhivatalt, hogy ő aztán nem adózik, de az adó 1%-a azért kellene mindazoktól, akik meg adóznak. HOL VAN ITT A JELLEM?????
Aztán vannak akik nem győzik saját mocsarukat, belső, meg nem oldott "világfájdalmukat" eldalolni, azt akarván elhitetni, hogy ez a "világfájdalom" teljesen normális hangoltság és az a normális, aki maga is így érzi. Aki nem, az sajnos "nem normális"....
Van aki 3 napos koncerttel hülyíti a jónépet, elhitetve, hogy ő "jót akar", nála van a szimbólumokba kódolt spanyol viasz, közben senki nem gondolkodik el azon, hogy HONNAN és MIBŐL fussa milliós tételű koncentre... A "semmiből"... Persze kis zseni, aki "hatalmas igazságokat" fogalmaz meg - a megetetett jónép meg elhiszi, hogy ezek az ő saját gondolatai...Az ember nem tudja, hogy röhögjön, vagy dühöngve a fejét fogja, hogy a hülyeségnek tényleg nincs határa????
HÁT NINCS!....
És mondhatni, ez így van jól – bármennyire is nehéz elviselni...

Az én ismerősi körömben is vannak olyanok, akik mindig azt akarják nekem bebizonyítani, hogy "ugyanazt mondják mint én", csak másképp fogalmaznak. Meg NEKEM kell elfogadni, hogy minden tudatsíknak megvan a maga szellemi tudása – ami igaz is, csakhogy senkinek sincs előírva, hogy benne is kell RAGADNIA!!! Márpedig az engem ÉVEK ÓTA győzködők valahogy még mindig ugyanott tartanak és az életük semmit nem javult, sőt, egyre több nehézséggel, problémával néznek szembe. Vajon miért is???
Ugyanakkor, akik meg "MAG-ukhoz tértek", akik valóban ÉLIK azt, amiről beszélek, mind a "JÓ"-LÉT-et TAPASZTALJÁK és ÉLIK..
Ennyi...

A jóslatokban és az Aranyasszony trilogiában is (ami tényleg jó könyvsorozat, leszámítva a "nergálos" betétet benne, ami maga a teljes zűrzavar és katyvasz), nagyon jól meg vagyon fogalmazva, hogy mi vár ránk a "végidőkben", az átalakulás "sűrűjében".. Először is, hogy az EMBERISÉG MEGHÜLYÜL.
Általános elme-és gyógyintézetté válik a világ.
Aztán, hogy mennyi HAMIS PRÓFÉTA jelenik meg egyik pillanatról a másikra, akik a TÖKÉLETES MEGTÉVESZTÉS mintapéldányai. Jézus maga is említette, hogy rengetegen jönnek majd az ő nevében, csakhogy MIND HAMIS íGÉRETTEL.
Horváth Krisztina írásaiban is HANGOT KAPOTT már, hogy mennyire oda kell figyelni arra a minimális "FÉL HANGRA", ami egy olyan "FELHANG"-ot ad a HANG-nak, ami teljesen "FÉL-RE" visz!!!

Mindig mondtam és továbbra sem győzőm hangsúlyozni, újra is újra ismételni, hogy EGYETLEN SZŰRŐ VAN és egyetlen MENEKVÉS a megtévesztések hálójából: a BENSŐ ZSIGERI SZŰRŐ!!!
AZ ÉRZÉKELÉS!
A TISZTA ÉSZLELÉS!
A "SEJT ELEM SEJTELME"!Az ELME teljességgel megvezethető és FÉLRE-VEZETHETŐ!
A FÉL-VEZETŐ FÉLREVEZETŐKNEK pedig a "TÖMEG" a bázisa! Minél nagyobb, annál jobban érzik úgy, hogy ERŐTERÜK BIZTOSÍTVA VAN!
Ez lehet, hogy EDDIG ÍGY MŰKÖDÖTT - csakhogy MÁR más világot élünk, pontosabban a "MÁS VILÁG" energiája is ITT VAN a TÉR-ben!! A "MI-NŐ-s-ÉG" ENERGIATERE.
Csakis az EGYÉNEN, az EGY ÉN-en múlik, a "vagyok-aki-vagyok"-on, hogy MELYIK TÉRFÉLHEZ csatlakozik: a MINŐSÉGHEZ vagy az ELMEVEZÉRELT, VAK és SÜKET, ELTOMPULT TÖMEGHEZ!!!

Még mindig kapjuk a DÖNTÉSI LEHETŐSÉGEKET!
Én, a magam részéről csak azt tudom újra és újra hangsúlyozni, hogy aki ÉLI a "IO"-ravalóságot, aki a "MÁS VILÁG" minőségébe csatlakozik, aki a MI-NŐ-s-ÉG mellett dönt, annak az ÉLETE MINDEN TÉREN JÓRA FORDUL!

Nem véletlenül érkeztek azok az írások – és ez a tegnapi nap üzenetében "rendesen" elő is jött -, hogy mire MEGÉRKEZIK A VIHAR a "SZÉLEKEN", addigra mi MAG-unkban, TENGELY-be állva, a CSEND és a NYUGALOM TARTOMÁNYÁBAN leszünk már, tudva, hogy a "szélekkel", a SZÉL-VIHARRAL, a SZÉL-sőségekkel NINCS DÓGUNK!!
De ezt addig nem tudom senkinek bebizonyítani – hiába ÉLEM ÉN MAGAM – amíg saját maga meg nem tapasztalja!!
A tapasztalás a MEGÉLÉSEK tapintható elemei, ezek azok, amikre most ÚJABB ESÉLYT KAPJUNK.A FÉLVEZETŐ FÉLREVEZETŐK egy "újabb hullámban" fogják magukat leleplezni, újabb esélyt adva arra, hogy elszólásaikból, kiszólásaikból végre ki is halljuk a FÉL FEL-HANGOKAT! Rázkódjunk már meg és rázzuk meg már végre magunkat, hogy lássunk a szemünktől és ne hagyjuk, hogy a VAKOK HADA mondja meg a tutit a LÁTÓKNAK!
Legyen erőnk LEVÁLNI mindazokról, akik MÉLTATLANOK – és lássuk meg mindazokat, akik MAG-jukban TELJESEK!
(Egyébként CSODÁSAN működnek ezek a kapcsolódások!!!)

Zárásul hozom HORVÁTH KRISZTINA "régi-új" írását, mely ugyan régebben érkezett, de még mindig aktuális:

FÉL-HANG vagy FEL-HANG 

Tudj Benned!
Érezd a Bented!
Most az a legfontosabb, hogy minél magosabban élj BENNEM.
Hogy minél inkább érezd, s lásd ÖN-MAG-od szemével,
hogy mi a Valós s mi a Más a Külvilág terében.
Készítsd fel Önmagad, mert nemsoká itt a Pillanat,
mikor megszólal a KINTnek (kinti Térnek) HAMIS DALLAMA.
Mely FEL-HANG-olás helyett EL-HANG-olja azt,
aki rááll annak ritmusára, mert nem érzi s nem hallgat a MAG DALÁRA.
S az a frekvencia, mely berezeg a Térbe,
mást láttat meg azzal, ki nem a MAG-ba tért be.
De aki a MAG-ba tért, még őt is megtévesztHETI ez a FÉNY!
Mert VILÁGOSSÁGNAK álcázza magát,
s így hirdeti az Új Világnak Dallamát.
Így hát figyelj, s légy nagyon éber!

Mert e két Dallam látszólag majdnem ugyanaz,
s csak az hallja meg a különbséget,
kinek szíve s füle nyitva van.
Hisz CSAK EGYETLEN EGY HANG NEM LESZ A HELYÉN!
De ez az egy hang viszi FÉL-re, mi eredendőn EGÉSz.
S MÁS-sá torzítja a LÉNY EGÉT.

Így hát arra kérlek, hogy HIGGY s TUDJ A MAGODBAN,
úgy, hogy TISZTÁN ÉRZED s TUDD,
mi EREDENDŐN VILÁGOSSÁGBAN, az csakis ÉRTED.
S ha félelmet és kételyt érzel, az már nem egész!
S ami nem egész, az MÁS!
Egy kivetített illúzió csupán.
Egy FÉL HANG, mely szándékosan manipulál.

Légy hát ÉBER.
S figyeld szívedben az ÉRZÉST.
S mindig tedd fel MAGOD-ban a kérdést:
amit két szememmel látok, s a külvilágból hallok,
az egy FÉL HANG csupán, vagy valóban FELHANGOL?

De kérlek, ne aggódj és cseppet se félj!
Csak arra figyelj, hogy bentről MAGOD-ból élj.
Mert onnan bentről tisztán érzed,
tisztán LÁTOD s TUDOD, az EGY IGAZ VALÓSÁGOD.
S ha éberen figyelsz, megÉRZED (MAG-ÉRZED),
s el többé már nem tévedsz.
S mindig kövesd legbensőbb érzésed.
Mindig hallgas MAGOD-ra,
az EREDENDŐ EGY TISZTA VALÓD-ra.
S légy mindig FEL-HANG-olva.
S ne feledd, mindez csakis TEÉRTED REZEG.
hisz ERRE vártál oly rég, hogy VIlágosságba érjen az, ami FÉL!

(2022-10-04)