2023-11-24

                                          MOTTÓ: "24"... 

Miről üzen a mai nap? A "ket-tő"-ségről a TÉR-ben. A kapcsolatokról. Azaz az együttműködésekről. Mégpedig a "gyakorlati", a "teremtő", a gyümölcsöt hozókról. Vagy azokról, melyekkel "hat-almat" lehet kiépíteni.
Mert mi a 6? A TÉR (4) 6 iránya. A TÉR ki-TELJES-edése. Ha valaki minden irányba HAT-ni tud, akkor lesz HAT-alma. Uralja a 6 almot. De valójában hol? SAJÁT MAGÁBAN. Ezt nevezi egy kedves ismerős "RAGYOGÁSNAK".
Azonban van ennek ellentéte is, amikor az uralás LEURALÁSSÁ válik – pont azért, mert az illető MAGÁT nem tudja uralni, ezért NINCS KI-HAT-ása. NEM RAGYOG... Helyette mit tesz? Elkezdi a környezetét MANIPULÁLNI, MEGTÉVESZTENI, még rosszabb esetben megfélemlíteni, hogy HAT-ást érjen el. KÁPRÁZTAT. De nem a természetes ragyogással, hanem a "szemfényvesztéssel".
Az "olyan mint" módszerrel..

A 24 "mágiájában" mindkettő irány benne van.
NEKÜNK kell látnunk, hogy ki RAGYOG vagy ki MANIPULÁL.
Már volt téma – és ahogy nézem, még lesz is -, hogy a spirivilág milyen döbbenetesen szennyes. Eddig is az volt – csak most LÁTHATÓVÁ válnak a manipulátorok. Ahogy a Jupiter is RAGYOG fenn az égen, úgy lepleződnek le "ragyogó" módon a hamisak. Csak ki kell várni..
Kérdezem én: milyen lelkületű ember az, aki jelenkori arcképét úgy cseréli le fiatalabb korira, mintha MOST készült volna és simán besöpri a dícsérő szavakat is hozzá?! A követői meg legalább olyan vakok, mint amennyire manipulálják őket. De hát, mint tudjuk: azonos az azonossal... Aki ilyen szintű megtévesztésre képes az olvasóit illetően – akkor annak szavai, írásai vajon mennyire TISZTÁK?
A kérdés költői...
De ugyanilyen ALJAS az is, aki meg az annunakikkal riogat és van bőr a képén azt állítani, hogy a világot "nem emberek" irányítják. A fénykódokat törögető meg osztogató asszonykájáról nem is beszélve, aki egyenesen MERÉNYLETET követ el az emberek ellen!! De csak rá kell nézni mindkettőre! Testbeszédre, arcra.... Minden rajtuk. Megint csak mit tudok mondani?
HOL A ZSIGERI SZŰRŐ???
Most csak két példát ragadtam ki. De tudjuk nagyon jól, hogy számolatlanul lehetne sorolni a megtévesztőket. Iszonyú, milyen mennyiségben tobzódnak az idióták és a lelkileg sorvadtak, akik önmaguk fényezésére használják a felcsipegetett okosságokat, információkat, vagy épp a belső szennyük fedésére keltenek maguk iránt együttérzést és sajnálatot (na, erre most rá is tüsszentettem), klasszikus nárcisztikus trükkarzenált felhasználva. 
És, amire én mindig ugrok: MINDEN FELELŐSSÉG NÉLKÜL!!! Mert megtehetik. Következmények nélkül. Gondolják ők.... Egyelőre..Azt azért elmondanám: AKI TUDATOSAN FÉLELMET KELT MÁSOKBAN, ANNAK ELJÖN A PILLANAT, MIKOR EGYSZERRE FOGJA MINDENKIÉT ÉREZNI!!! De ez így van rendjén... 

Egy biztos: MA egy "újabb" esélyt kapunk a MA-GUNKHOZ, hogy ébredjünk: kinek a vitorláját fújjuk??
Már harmadik napja érkezik ugyanaz a kártyalap a Rejtett Birodalmak Bölcsességéből: mégpedig az ÉHES LELKEK lapja. Ha már ennyire mutatja magát, idéznék a leírásából:
"az "Éhes lelkek" a múlthoz való görcsös ragaszkodást (MEGJ.: mit üzent a Szíriusz? Nem a múlttal kell foglalkozni, hanem az EREDETHEZ VISSZATALÁLNI. A kettő pedig nem ugyanaz!), a jövő megismerésének emésztő vágyát jelképezik, amely megfoszt a jelen szépéségétől. Valójában a rögeszmés gondolatokra (MEGJ.: lsd. "annunakik", "konteok", "csakakaja", "csakasport"... stb irányzatok) és függőségekre hívják fel a figyelmet: ismétlődő hibáidat mesterien felnagyítva tartanak eléd tükröt.."
"Bízd akaratodat, életedet, szíved vágyait a Gondviselés jóakaratára és meglátod, hogy helyreáll a Rend az életedben. (MEGJ.: "minden IO-ravaló ember élete jóra fordul).."
"Az Éhes lelkek segítségével megértheted, milyen tévutakon bolyongsz és mennyire elfeledkeztél arról, mit szeretnél valójában.(MEGJ.: nem véletlenül kérdezi Lucifer :)).
NE hagyd, hogy a LÁTSZAT MEGTÉVESSZEN!"
"Az Éhes lelkek azt is jelzik, hogy mennyire vagy a FÉLELEM rabja, mennyire uralkodott el rajtad a kudarctól való félelem? (MEGJ: aminek okán minden manipuláció "megengedett" ugyebár...)"
"Mindig másokhoz méred teljesítményedet? A vágyakozás és sóvárgás már életformád lett? Csakis az anyagiakban méred a sikert? Attól félsz, hogy nem tudsz eleget felhalmozni és hogy egyszer, ha felébredsz, mindened elveszett? Talán a dolgokkal való szembenézés helyett kényszeres evésbe, munkába, vásárlásba vagy egyébb "kábításokba" menekülsz? Hagyd abba végre az elégedetlenkedést. Az Éhes szellemek soha nem adják fel, mert mindig az ELÉGEDETLENSÉGBŐL és a HIÁNYÉRZETBŐL táplálkoznak. Neked nem az a dolgod, hogy kedvükben járj, csupán LÁSD meg, hogy miért jelentkeznek és emlékezz, hogy a LÉLEK kifogyhatatlan BŐSÉGGEL rendelkezik".
Ugyehogyugye ....

A döntés, hogy a SORSOMAT HOGYAN JÁROM BE, és ennek megfelelően KIKKEL, MILYEN TÁRSAKKAL "állok össze" – csakis az ENYÉM. Ha ÉLEM a "4T"-t, akkor valóban minden kapcsolatom GYÜMÖLCSÖZŐ lesz. Hisz a 6 nemcsak a HAT-alom száma, a befolyásé, az uralásé, hanem a BŐSÉGÉ, a TERMÉKENYSÉGÉ, a SZERELEMÉ. De hogy ki melyik 6-ot választja?
Az az ő saját minőségének a függvénye...
Tehát HOL DŐL EL minden? (Megint?..)
EGY-edül BENNEM...

Napunk angyala ma URIEL, aki a FELISMERÉSEKKEL támogat minket!
Ha jön egy homlokracsapós élmény, akkor engedjük kiterjedni magunkban, mert lehet, pont erre lesz szükségünk egy döntéshozatalhoz - hogy HAT-HAT-ósak legyünk!

(Kép forrása: Coronado Common Sense)