2023-08-06

                              MOTTÓ: "VÉNUSZ UTCA 8"... 

Ahogy ránéztem a dátumra, ez a mottó ugrott be az "Atiye ajándéka" c. sorozatból.
Mély, bújtatott információk vannak ebben a sorozatban, amiket ki is lehet hallani - ha az embernek van rá füle.. Ilyen rejtett információ pl a "Vénusz utca 8" is.. Eleve a Vénuszról szólt a sorozat, és a Szíriusz is fókuszba került. A Vénusz száma a 6. A 8 viszont Satanáé, a "KAPUŐRÉ".
 A 8-as szám a KOCKÁVAL, és az abból kiteríthető KERESZTHEZ kapcsolódik. A kockának 6 lapja van és 8 csúcsa. A 6-szög KI-VET-ül a kockából, ami a MÉHSEJT formája, és amiből az ÉLET KI-CSÍ-RÁ-zik...Ez a kicsírázás a MARS jele. ÍGY és CSAK ÍGY kapcsolódik a Mars a Vénuszhoz – és NEM ÚGY, mint férfi és nő, mivel férfi és nő CSAK KÁPRÁZAT szintjén léteznek a NAP, a FÉNY LÁTSZATVILÁGÁBAN. Ez a "NEMESEDETT" állapot, mely az IGEN, az I-stengén, az EGYSÉG mellé betársult, amiből lett a 2-esség, a 2-ősség. Ez fajult el aztán később a TAGADÁSSÁ.
Tehát Vénusz a MÉH, Boldogasszony, akiből az ÉLET SARJAD (Mars).
"Nagyboldogasszony" pedig nem más, mint Satana, a filmben a NAGY-MAMA, aki már "csak" őrzi a tudást, hogy TOVÁBB ADHASSA..
MA-AT "A" kapuőr: az IDŐ és a TÉR kapujának őrzője, aki átengedi a TÉR-be a FÉNYT. Boldogasszony tehát az, aki termékennyé teszi a tudást, még a Fényben is, mert éli, Nagyboldogasszony pedig az, aki őrzi, hogy átadhassa, amikor IDŐ és TÉR EGY-be-ÉR...
Mindezt a sorozat csodásan be is mutatta...

Ahogy látható, ma ilyen "másvilágos", elgondolkodós, merengős napra számíthatunk, bár már tegnap is ilyen volt, csak, ahogy lenni szokott, más árnyalásban.
Ma ismét "feljebb kerülhetünk a beljebb útján", ami nem más, mint a TELJES EGYSÉGBE TÉRÉS.
Kit mikor ér utol? Na, azt nem lehet előre megjósolni. Én sem gondoltam volna soha, hogy épp almapucolás közben fog átjárni a felismerés..
Szeretném átadni az érzést, de tudom, lehetetlen. A szavak mögött meghúzódó TAPASZTALÁST csak az tudja ÉRTENI, aki MEGÉLTE.. Nem elég a TUDATOSSÁGBÓL EREDŐ TUDÁS. A "tudom, hogy tudom".. A SEJTSZINTIG való átrezgés "adja meg a tutit" – ami pedig egyszerűen elmondhatatlan. Az ilyen megéléseket általában nagyon erős borzongás kíséri, úgy, hogy még a könnye is kicsordul az embernek. Ebből lehet tudni, hogy IGAZ és IGAZI "át-ÉG-ésben" volt részünk. 

Szóval volt szerencsém megélni azt, amiről a tegnapi Rituáléban írtam, hogy az ÉLET TÉNYLEG BENT VAN. Azt, hogy VALÓBAN minden ILLÚZIÓ, amit KINT LÁTUNK. Minden. A Föld, a bolygók, a többi ember, a növények, állatok... Ebben a MAG-asztos pillanatban lehet RÁÉREZNI, hogy ÉN VAGYOK AZ EGY. Ha ÉN vagyok az EGY, akkor MINDEN BELŐLEM fakad. Akkor nincs isten rajtam kívül, mert bennem, az ÉN-emben van. Mivel a TUDATOM ÉL, tehát ami ÉL az MAGA AZ ISTEN, ami EGY.. A LÉ, ami ÉL, LÉ-ből épülünk fel, tehát bennünk az ÉLŐ LÉ. MIND ÉN KI-ben! MINDENKI a TELJESSÉG EGYSÉGE és az EGYSÉG TELJESSÉGE, mint "ÉN-TUDAT".
Erről tesz "tanúbizonyságot" az orrunk előtt MINDEN SZÁM, a számmisztika világa. A számokból lehet mindezt tökéletesen MEGÉRTENI. Na, de "levinni" az ÉRZET, a SEJT-ELEM szintjére – megint "más sík"...(Az asztrologia pedig a kivetülés, azaz az illúzió illúziója)

Ha az ÉL-Ő LÉ-lek az ISTEN, akkor az CSAK- IS (IS-IS) NŐ lehet, hisz ami ÉL, az ÉR is (valamit) R és L hangváltók... Ami ÉR, az HAT (Vénusz).. Ami HAT, az ÚJ ÉLETRE KEL, tehát ÉRTÉK NŐ-velő... Ez ennyire EGY-SZER-ű... Magyar nyelv mágiája...
Az már azonban más kérdés, hogy az EMBERI KIVETÜLÉSben a NŐI TEST az a FORMA, ami ezt a folyamatot EGY az EGY-ben vissza tudja adni... És mivel "egy az egyben" létező – így androgün és önszülő... A HYM pedig nem más, mint egy "redukált" nő. Mivel redukált, nem önszülő és képtelen magát reprodukálni. Ez is ennyire egyszerű – ez is az orrunk előtt van, csak LÁTNI KELL-ene...
A MAG-SZEM-mel..

Tehát a MEGÉRTÉS és ÁTÉRZÉS együttese idéz elő egy olyan állapot, amikor az ember ÉRZI-ÉRTI-ÉLI IS a TEREMTÉS mibenlétét és immár EMBERKÉNT is KÉP-es gyakorolni , mivel már van róla KÉPE. EBBŐL A PONTBÓL. Ez az az állapot, mikor a TUDAT újra ráébred, hogy NINCS KARMA és semmi ilyen MARHASÁG!!!! KIVETÜLÉSEK vannak és ISMÉTELT MEGÉLÉSEK, amit a MAG TUDATA AKAR....
TÉNYLEG csak a TUDATOSSÁG FELEJTÉSE az egyetlen, ami létezésünkben "bajt" okozHAT.. Horváth Krisztina írásai is erről szólnak: belefeledkezünk a kivetülésbe és azt hisszük, az az élet. Pedig nem.
Minden, amit két szemünkkel látunk, tényleg illuzió... EZT ÉLTEM ÁT... "Lehengerlő" volt, az biztos...Szeretném is átadni, továbbadni – de tudom, elmagyarázni csak egy szintig lehet.
Tovább már csak a tapasztalás és a megélés van...

Most lehet kérdezni, hogy illúzió a háború? A nincstelenség? A pénzhiány? A súrlódások?
 A terroristák? A bevándorlók? A viharok? A jégeső?... Mert ugye ilyenkor csak a bajokat szokták felsorolni...
IGEN. Minden az.
Mert minden "BELŐLEM VETÜL KI", mert ÉN VAGYOK AZ EGY, az az EGY, amiből az egész "látvány" KI-NŐ.. Tehát MINDEN, amit az ÉN kint LÁT, az egy "LÁT-OK", tehát BENNEM VAN és BELŐLEM FAKADÓ...
Oké, ezt már sokan leírták. És sokan el is agyalgattak rajta.. Csak épp megfejteni nem tudták, mert mindig hiányzott és hiányzik MA IS: MAGA a RÁÉRZÉS!

Miért mondom el mindezt?
A 2021-es Rituálé olvasásakor döbbentem rá, hogy "úristen"! Azóta se mondok mást!! Semmi újat! Viszont ÚJRA és ÚJRA UGYANAZT! Legfeljebb mindig MÁS-MÁS ÁRNYALATBAN...
Más hangsúllyal!
De hát ILYEN MAGA AZ ÉLET! Egy és ugyanaz. Csak más-más hangsúlyt élünk meg magunkban magunk által magunkkal...és MÁS-OK-(ok)kal...
Itt kell feltétlenül elmondanom: NINCS SEMMIFÉLE FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET!!!
Ez a spirivilág, a vallások LEGNAGYOBB MASZLAGA! Amit Jézus szájába is kitekerítve adtak, mert ezzel lehet mindenkit MANIPULÁLNI!! Nincs SE KOZMIKUSAN, SE FÖLDI SÍKON.
Eddig a pillanatig én is úgy véltem, hogy ha van, akkor csakis "kozmikus" síkon. DE OTT SINCS! Hogy mi van?? Az CSAK ÉREZHETŐ!

ITT "SZER" VAN. Ami egy ELEM, amely a "SZEL"-eken, a KIVETÜLÉSBEN jelenik meg és hozza létre az ÁRAMLÁST (R és L HANGVÁLTÓK!!) A SZER tehát egy ENERIGA. Ami ÁRAMLIK. Ami áramlik az mindig BŐ-s-ÉG-es. Ami bőséges, az "ETET-Ő". De kit etet a SZER ELEM? MIND-ÉN-KI-t.
MIND = az összes ÉN-t, az összes EGY-ÉN-t, melyből áll össze a MIND ÉN, A-KI KI-vetült.
(KI = bentről KI. Ez lesz "AKI", a "KI". Magyar nyelv mágiája...)
Ez a kivetülés a MARS JELE. A teljességből való KI-áradás... KI-NYÍL-vánulás.

Tehát minden EGY-ÉN a MINDÉN, de a MINDÉN az maga az EGY-ÉN...
Érthető? Érezhető?
Egyelőre ennél jobban nem tudom megmagyarázni...

Tudom, hogy amit leírtam, nem fog átmenni elsőre.... Egyelőre elegendő csak befogadni.
Majd érlelődik és ha IDŐ és TÉR EGY-beér, akkor találkozni fog a SEJT-ELEMMEL, SEJT-szinten, és akkor EGY-s-ÉG-gé válik BENT... (akár almapucolás közben)

Mindez hogyan fésülhető össze a körülöttünk élő hülyékkel? Sehogy. Mert nem is kell összefésülni. Csak tudni, hogy ILLUZIÓT látunk. Tisztában vagyok vele, hogy ezt lesz a legnehezebb megfogni és átvenni. No, meg megélni..Egyelőre azt tudom mondani, hogy éljük tovább azzal a tartással és tudatossággal az életünket, ahogy eddig – de már legyen bennünk ott az arra való nyitottság, hogy 'kész vagyok' bármely pillanatban (ahogy mondtam, akár almapucolás közben is) a TELJESSÉG MEGÉLÉSÉRE! Hisz amúgy is KÉSZ VAGY-OK!

Napunk angyala ma SANDALPHON, aki a "szelídség" üzenetével jött. Én inkább békének mondanám, amit Jézus is tanított: BÉKE LEGYEN VELETEK, az ÉN BÉKÉMET ADOM NEKTEK...
Ez a béke pedig nem más, mint a BIZONYOSSÁG TUDATÁNAK a békéje... Ha megéreztük egyszer is, onnan már csak emlékezni kell, tehát izmosítani, erősíteni, tartani....És onnan már SOHA többet nem lehet KI-esni...