2023-12-31

                          MOTTÓ: MINDEN MEG VAN ÍRVA... 

A Rituálé észközei úgy döntöttek, hogy "tesznek" a naptárra: ők már MOST jelzik a FOLYTATÁST – amiben nincs semmi "ÚJ", "CSAK" minden megy tovább a "MAG-A" útján..

Minderre a tegnapi tanfolyamzáró napon a tanítványok is ráérezhettek – ha minden jól ment át.
No, meg arra is, hogy KIK IS ŐK VALÓJÁBAN!! Ugyanis a jövőre vonatkozó "nagy titok" ITT ÉS MOST pontosan ENNEK a FELISMERÉSÉBEN rejlik! És nem abban, amit a külvilágra nézve bárki kivetít... Különösen nem a sóhajtozó, sajnálkozó, jájjj.. készüljünkfelmindensz@rra előrevetítésekben!!!
Tényleg mindenki AZT FOGJA MEGÉLNI, ahogy MAG-ában MOST "HUZALOZVA" van...
És hogy ezek a "huzalok" őbenne miként, milyen HANGOLTSÁGBAN REZEGNEK... és milyen INFORMÁCIÓS TARTALOMMAL??
A legnehezebb annak az átadása, hogy ezt valaki MEG IS ÉRTSE. Ugyanis ha nincs BENSŐ RÁÉRZÉS, akkor NINCS ÉRTÉS SEM!! Mondhatok én bármit: mindig CSAK AZ ÉRZET az, aki "VESZI AZ ADÁST" – és NEM AZ ELME!
Egyébként pedig lózung és félrevezetés MINDEN OLYAN DUMA, hogy ha "te változol, akkor változik az életed". NEM!! ÍGY NEM!!
Ahogy nem igaz a PILLANGÓEFFEKTUS SEM, legalábbis ÚGY, ahogyan azt ma tálalják.
 Ugyanis a pillangóeffektus is CSAK az AZONOSAK HULLÁMÁN MŰKÖDIK!!!
Csakis EGY AZONOS tartományban lehetséges ADÁS és VÉTEL. A "multikultiban" NINCS ILYEN! Tehát: megint "ELVEK" kontra "ÉRZET". Ha a KETTŐ ÖSSZ-hangban van – akkor minden EGY-ÉRT-ELEM-ű. De ha az ELME nem az ÉRZETRE alapul – akkor csakis FÉL-reértelmezés van.
FÉL-információ, FÉL-értés, FÉL-ELEM-ben....
Magyar nyelv mágiája. MINDEN benne van az IGAZSÁG ÉRTÉSÉHEZ!
Csak a nyelvünket is ÉRTENI kellene. Ami viszont RÁÉRZÉS nélkül lehetetlen...

Lassan elmondható – de erről már korábban is volt szó -, hogy MEGSZŰNIK A JÓSLÁS!
No nem azért, mert a jóslás nem működik, sőt, nagyon is.. De csak addig a HAT-ÁR-ig lehet ELŐRE LÁTNI, ameddig a KOR-KÖR, a SORS-ÚT meg van írva!! Tovább NINCS. Miért? Mert onnantól egy egészen MÁSIK – egy MÁS SÍK – minősége fog működni. Amibe belelátni a JELEN síkról, a JELENLEGI látásmódból, a JELEN hangoltsából lehetetlen...
DE!
Már MOST elmondható, hogy ami ezután következik, abból mindenki AZT ÉLI MEG, ahogyan MAG-j-ÁBAN hangolt. Azt fogja a KINT-ben IS megtapasztalni. Ha magjában ELHANGOLT, FÉL-REHANGOLT – akkor azt fogja megtapasztalni, és bevonzani, ami "neki ad igazat".
De ha valaki MAG-j-ÁBAN FEL-hangolt, "ÁT"-hangolt arra a "MÁS SÍK"-ra, amit már 2021-ben betolt a Térbe a NIBIRU, ha már hallja MAG-ában a "MAG-a" DALÁT, az "ÉN ÉNEK"-ét (am csakis CSEND-ben lehetséges), akkor ténylegesen egy olyan jövőt fog megélni, amiben MINDEN "IO" - mutasson akármit és bármit a LÁTSZATVILÁG.
 De, ez MÁR MOST is így van!
Csak halad tovább..
Kinek a TISZTULÁS – kinek a LABIRINTUS..
Kinek a FÜGGŐSÉG – kinek a FELSZABADULÁS..
Kinek a FÉLELEM – kinek az ÁRAMLÁS
Ki-ki amit ÉL, azt éli MEG...
"PÁLYAMÓDOSÍTÁSRA", ÁTÉRTÉKELÉSRE az "utolsó" pillanatig bármikor és bárhol van LEHETŐSÉG. Lásd a lator esetét a keresztfán. De mi a "Pályamódosítás" valójában?
Az, AHOGYAN az utunkat bejárjuk.. Mert amíg van teljesítendő CÉL és megírt SORSÚT, azt nem dobhatjuk ki. Viszont a "HOGYAN" felett szabadon dönthetünk. És ebben van egyedül VÁLTOZTATÁSI "jogunk". Aminek következtében NEM az "életünk" fog megváltozni, hanem az ÉLET-MINŐSÉG-ünk! A VISZONYuLÁSUNK, a TUDATOSSÁGUNK, mivel ezek felett rendelkezünk SZABAD AKARATTAL.
Ezt "gyakorolhatjuk" az új Napévben, ami már elkezdődött és nem január elsejével fog elindulni...

KIÜRÜLÉS és FELTÖLTŐDÉS: e kettő váltakozása fog minket az elkövetkezendőkben kísérni, hol kicsiben, hol nagyban... Elengedni MINDENT, ami "emberi" – és befogadni MINDENT, ami "MÁS"-világi... Még ha ugyanarról a témáról is van szó. Például a karácsony esetében: elengedni azt, ami "földi" töltetű benne és beengedni azt, ami kozmikus.. 

Napunk angyala ma CHAMUEL, a "szerető" angyal, aki a "Pályamódosítás", a "váltás" üzenetével érkezett... Remélem, ÉREZHETŐ, hogy miért?...
A DÖNTÉS "joga" bennünk van...(Rá is tüsszentettem...)