2023-03-08

                                     MOTTÓ: ELLEN-SÉG

Ma is megjelenik a számok misztikája a térben – felülírva megint a szemnek láthathó konstellációkat.
Egyre erősebben érkeznek a JELEK arra nézve, hogy NEM a "csillagtudás", az asztrológia, az asztrozófia az "abszolut minden" és a "csúcsok csúcsa" - mondjon bárki bármit is. Minden képviselőjét meghatározza a GŐG, az általuk abszolut felsőbbrendűnek tartott tudás birtoklása, amivel közben mélységesen lenézik azt, amiből az asztrológia és minden tudás is ered: a SZÁMOK lényegiségét. Épp ezzel a hozzáállásukkal igazolják azt, hogy ők kizárólag az ELME alapján állnak a világhoz és mit nem érzékelnek: "MAG-át a "LÉ-NY-EG"-et!! Nem érzékelik a "Lény"-t, nem érzékelik azokat az összefüggéseket, melyek azért REJTEKIEK, hogy túl KELLJEN lépni az elérésükhöz az ELME és a SZEM, azaz az EMBERI ELME korlátját!
Kezdjük egyébként is azzal, hogy NINCSENEK CSILLAGKÉPEK, ergo, nincsenek "JEGYEK" sem, hisz a jegyek a csillagképek elcsúsztatásai. NINCS 12-es számrendszer, tehát nincs 12 ház sem....
A MINDENSÉG benne rezeg a 9-es rendszerben, tehát minden, ami ezen túllép, már TORZÍTÁS és CSÚSZTATÁS, és pontosan azért, mert az ELME NEM ÉRTI a "határtalan" és "határon túli" dolgokat....
Az elmének csak a KÉZZEL FOGHATÓ világ az, ami értelmezhető, aztán azt fel tudják már tölteni mindendéle elvont történettel. Csakhogy mivel az ALAP HAMIS, így a ráépített torony is összedől, mert nem lehet másképp! Mindig csak idő kérdése... Az IDŐ pedig most jött el a TÉR-ben... (no, megint itt a rábólintás: 9.17-kor..)

Ma 8-a van. A 8 SATANA száma, 4+4, a KÉT KAPU, a két ÁTJÁRÓ, az IDŐ és a TÉR őrzője. Ő MA-ÁT, akinek kezében a MÉRLEG, és a mérleg egyik serpenyőjében egy madártoll pihen (a "Manifest" c. sorozat szerint egy pávatoll..), ami "méri" az átlépni szándékozó LÉLEK "ELLENSÚLYÁT". Könnyű a lélek vagy nehéz?
Mikor nehéz? Ha HÚZZÁK, TERHELIK a GONDOK... A GONDOLATOK.. na és még a VÁGYAK is. Hisz ezek tudnak VISSZA-HÚZNI...
Mikor könnyű a lélek? Mikor eljut a SEM-LÉG-esség állapotába, ami maga a 9. Már megélte, amit meg kellett, már nincsenek vágyai, nincsenek érzelmei, nincs rajta semmiféle kötés. SZABAD, tehát KÖNNYŰ, mert EGY-ben van MAGával (megint a számok: 9.21...)
Azt mondtuk, a mérleg serpenyőjében "ELLEN"-súly van. Tehát "ELLEN" mindaz, ami ugyanaz mint ÉN!!
Hisz "ELLENSÚLYBAN" van velem!! "EL-LE-N". "ÉL-LÉ-N". "ÉL-L-ÉN". Magyar nyelv mágiája: minden benne van!!! AMi "ELLEN", az egy ÉL-ő L-ÉN(y)... Egy másik ÉN!!!
Vajon honnan származik az "ELLENSÉGKÉP"?? Vajon miért lett GYŰLÖLETES az "ELLENSÉG"???
Miért lett FESZÜLTSÉGGEL feltöltött az "ELLEN-PÁR" viszonylat, a "SZEMBEN-ÁLLÁS", az "oppozíció"???
Itt kell tisztázni azt is, hogy a sokat emlegetett "DUALITÁS" NEM A NEMISÉGRŐL SZÓL!!!! Nem a nő-férfi viszonya!!! Hanem az ÉN és a TE VISZONYA!!!! Aminek SEMMI KÖZE a nemiséghez. Az már csak egy "hozadék". Az Én és a TE az EGY-MÁS viszonya. Miről szól(na) a létezés minősége??
"EGYÜTT, EGY-MÁSSAL, EGY-MÁS-ÉRT"....
EZ, és CSAK EZ a "dualitás"...

Mint látható, az EREDENDŐ felállás szerint NINCS olyan, hogy "ELLENSÉG", nincs olyan, hogy "ELLEN"... Ugyanolyan ÉL-ő ÉN, egy LÉ-tező ÉLŐ, mint TEN-MAG-am! Akkor van olyan, hogy "ELLEN" és "ELLENSÉG"??? Természetesen van, ha MI MAGUNK ILYEN ERŐVEL TÖLTJÜK FEL!! Hisz mindent lehet működtetni – csak nem mindegy, hogy MILYEN SZÁNDÉKKAL!! Ahogy a szavakat is lehet GYÓGYÍTÁSRA és KÁRHOZATRA használni. Ahogy lehet velük ébreszteni és tisztítani és lehet velük elaltatni, elringatni, halált hozni...
Mindig a "használó" SZÁNDÉKA a M-ÉR-V-adó mint TEREMTŐ ENERGIA, mert aszerint fog el-ÉR-ni a célponthoz....

Nagyon sokszor megélhetjük életünk során azt, hogy épp az "ELLENSÉG" TANÍT ÖNISMERETRE.
Általa ébredünk rá bizonyos gondolkodási, viselkedési, hozzáállási MINTÁNKRA, amiken ÉPP IDEJE VÁLTOZTATNI!
Tehát ellenség az "ellenség"??
A minap az egyik lányomra kártyáztam, és kijött neki TÁMOGATÓKÉNT az "ELLENSÉG" lapja, hátráltatóként pedig a "HÁZ" lapja. Mit jelentett számára ez a felállás? Hogy azok a KÉTSÉGEK, VÍVÓDÁSOK, KÉRDÉSEK, amik őt épp "mardossák", azért "gyötrik", hogy KIMOZDÍTSÁK bizonyos KORLÁTOK közül. A megszokásból.
A kényelemből. A rutinból. Tehát? NEM "ELLENE TÁMADTAK", hanem "FELTÁMASZTOTTÁK"...
Nem mindegy...

A 8-as a "HOL VOLT-HOL NEM VOLT" száma. Az ODA-ÁT és az IDE-ÁT viszonya. Az ÁRAMLÁS jelképe.
(No, számok helyett erre most 2x rátüsszentettem, ha már 2 oldal...)
Mi tud ITT, IDE-ÁT LÁTHATÓVÁ válni? Csakis az, ami ODAÁT VAN. LÉTEZŐ.
Hogyan tudunk valamit IDE ÁT-hozni? Úgy, hogy megjeleni az IDE-A a LE-Lkünkben, és a fejünkben...
MEG-érezzük és MEG-értjük... aztán MEG-éljük...

Napunk angyala továbbra is AZRAEL, aki mint tudjuk MA-ÁT, SATANA minősége. Már második napja kísér ő minket – pedig a bolygó maga, a látható "Teremburán" már jó ideje nem kapcsolódik senkihez... Tehát?? Megint HOL és MI a LÉNY-ÉG-I??? Nem a látható, hanem az ÉRZÉKELHETŐ, mert az ÉR EL oda, ahova "köll"....Mondjuk az ÉR-téshez... (9.49... bingo...)