2023-10-13 péntek

           MOTTÓ: GYÖKERES FORDULATOK A TÉRBEN... 

Igen, ez látható, tapasztalható...
De NEM CSAK úgy, ahogy látható és tapasztalható!
Sokkal izgalmasabb az, amit tegnap egy kedves ismerős megírt.. Idézem:
"Ez a mű (megj: nem derült ki, hogy mi, de nem is releváns), valóban hű képet ad a MAORIK történelméről, etikájáról, kozmológiájáról, az életüket meghatározó isteni tanításokról. Az írás olyan eseményeket, neveket hoz nyilvánosságra, amelyek kétezer évig tabunak számítottak. Ez a nyilvánosság fájdalmas lépés volt azok számára, akik szent hivatásuknak tekintették a titkos tudományok őrizetét. Különösen fájdalmas lehetett számukra a legmagasabb, mindenható istenség: "IO" nevének nyilvánosságra hozatala. Ezt a nevet szinte sohasem volt szabad kiejteni. Ha valaki részesült abban a kegyelemben, hogy ezt a nevet meghallhatta, ez a tudás számára azonnal a legszigorúbb tabuvá kellett váljon. így volt ez a kezdetektől, és most hirtelen bárki emberfia olvashatta, sőt kimondhatta a legmagasabb istenség szent nevét! A Tabu megszűnt!"

Nos, a maorikról annyit tudni érdemes, hogy ők "EREDENDŐ" népek. Mint mi. Vagy az ausztráliai aboriginek… Bennük is TÖRHETETLENÜL megvan az ŐSEMLÉKEZET. Őket is CSAK belülről lehet szétzilálni, "lelkületüket" megalázni.. De MEG-TÖR-ni SOHA! Emlékeznek a "IO"-ra - amit mi meg tökéletesen ÉRTÜNK IS! Valamint az összes e szóból eredő fogalmat, mint "IO-slás", ahol a "IO-S LÁT", a JAVAS, a JAVÍtÓ, JAVULÓ, JAVASASSZONY... stb.. stb.. Mindenhol ott van a "JÓSÁG", a JÓAKARAT", mely nem más, mint az "I"-steninek az "O"-ban, azaz a TÉR-ben való aktiválása.
A LEGMAGASABB hangnak a LEGMÉLYEBB tartományban....
"IO" neve azért több helyen előfordul a mitológiákban, mint JUNO, vagy Zeusz szerelme, "IO".... Tehénszemű HÉRA is "hallgatott" a "IO" elnevezésre - de ez már a mitológiai katyvasz része. Nyugodtan hanyagolható. 
Maga a LÉNYEG a "IO".

Emlékezzünk: mit üzent a NIBIRU 2021 tavaszán?
"MOSTANTÓL minden IO-ravaló ember élete JÓRA fordul"...És lőn...

Ha már "radikális" változások lépnek SZÍN-re és vallanak SZÍNT a TÉRBEN, tegnap nekem is megnyílt egy új sík, mondhatni elég radikálisan, az előzetes érzelmi hullám hatására...
A "téma" az "üresek", a "MAG-osok" és a "lelkesek" csoportjai. Tehát nem "elég" az, hogy vannak "üresek", tovább "tagolódik" az "Egy-veleg".. Fel van adva a lecke, fogalmam sincs egyenlőre, merre fog ez a kibontás tovább vezetni... Néhány embert természetesen máris "lekérdeztem", így a magam családját is – a kapott válaszokon nem is csodálkozom… mert ÉRZEM a különbségeket – csak "nem tudom megfogni" és meg-MAGYAR-ázni.. Egyelőre...

De honnan is indult ez a kibontás? Egy erőteljes, mondhatni "radikális" HARAG érzetéből, amit egy, a G.Á. kijelentése alatt "beszólogató", természetesen "nem sértegető" komment váltott ki bennem. Egy majdnem kontrollálhatatlan zsigeri, mélységes haragot… Nem azt a "bőszeséget", amit az autópályán szoktam megélni, amikor "mantrázok" a sok szűkagyú közlekedő miatt, miközben "magom" meg jókat vigyorog rajtam….Ez MÁS. Ez a harag egy "TIPIKUS" MINŐSÉGNEK SZÓLÓ érzet. Ezt a minőséget rugdostam meg óvodás koromban… És ez a harag NEM AZ EGO HARAGJA. "Valaki másé". Rákérdeztem: nem is "Magom"-é, HANEM a LELKEM haragja! Ha pedig LÉLEKBŐL támad fel az indulat, akkor annak NEM FÖLDI OKAI VANNAK….
Ekkor "MINŐSÉGEK CSAPNAK ÖSSZE" – melyek eredője valahol egészen másutt keresendő…
"IO" volt ez a megélés, mert ráláthattam, hogy MILYEN RADIKÁLIS változások, fordulatok, RÁLÁTÁSOK indukálódHATnak bennem is - összhangban természetesen az ÉGI hatásokkal...
Ahogy MÁSOKNÁL IS, csak MÁS OK-ból kifolyólag...

Tehát, azok a fordulatok, amiket MEGÉLÜNK: se nem emberi, se nem földi, se nem "anyagi" eredetűek, hanem a FÉNY dimenziójának MINŐSÉGI átalakulásával összefüggőek.
Mondhatni, még a "kozmikusságon" is TÚLNYÚLÓak…
De hát pont ERRŐL üzent "előre" és "időben" a NIBIRU!!
A felkészülés ideje azonban lejárt, IMMÁR a BETELJESÜLÉSEK időszakát éljük.
Ha már beteljesülés: épp G.Á. videoja alatt örömködtem a legtöbbet, no meg a tanfolyamokon is, hogy MENNYIEN ÉRTIK, ÉRZIK MÁR a VALÓS ÖSSZEFÜGGÉSEKET!! Ha pedig értik és érzik, akkor ÉLIK IS – hisz nem is lehet másképp!!. Látható, hogy TÉNYLEG MOST ÉRIK be egyre szélesebb körben az elmúlt évek tanítása, munkája, befektetett energiája. Ez abban IS lemérhető, hogy egyre többször kapok zseniális felismeréseket másoktól, amik nálam pótolnak egy hiányzó vagy elfelejtett láncszemet! Egyszerűen imádom az ilyen helyzeteket, csodás megélés, ahogy ÉLETRE KELNEK a MAGOK, egyik a másik után!!! ÉS MÁR NINCS is MEGÁLLÁS!!

Napunk angyala ZADKIEL, a tanulás és tanítás angyala. Nos, az utolsó mondatok pontosan összecsengenek az ő üzenetével: minden tanítás elszórt mag, ami kicsírázik majd a tanítványokban. A szárba szökkenést soha nem lehet sürgetni. Viszont, amikor eljön az ideje, megállíthatatlan az
"ÚJ SÍK" ÉLETRE KELÉSE….ÉS LŐN!!