2023-10-14

                                  MOTTÓ: ALÁSZÁLLÁS... 

Bár tegnap volt péntek és 13, mégis mára kúszik be az "alászállás" igéje...
Mit jelent ez?
Egyfajta "halált" a külvilágban, pontosabban a vele való viszonyunkban.

Minden a LEZÁRÁSOKRÓL szól. Ott is, ahol nincs. MÉG NINCS. De a levegőben már tapinthatóan benne van. És benne van az is, hogy mi magunk is gyökerestől átfordulunk... Megint...

Tegnap éjjel nem sokat aludtam, mondhatni "sikeresen belenyúltam" a méhkasba, ahol minden zizeg, zúg, repdes és csipked – szóval a káosz teljes érzetével sikerült "randevúznom".. Nem volt akármilyen megélés, 0.28-ról 3.43-ig, amikor végül le kellett mennem a konyhába enni valamit, hogy végre "leföldeljem" magamat.. Sikerült.. De reggel úgy keltem, mint akin átment az úthenger oda is, vissza is.. Sok bevillanó gondolat érkezett számokról, LÉLEKről, az EMBERről, a MAG-ról, a TUDATról, az ÜRESEK mibenlétéről...
Mélységében most a számok és a LÉLEK kapott fókuszt, a többi kibontása még várat magára...
Nem is lehet egyszerre, mert így is felmondta a testem a szolgálatot, visszatükrözve azt a feszültséget, amely e témát illeti... Tiszta vizet önteni a pohárba nagyon szép feladat, de nem lesz egyszerű, az biztos... A dolgok elébe sietni azonban nem kell, megérkezik minden időben, ahogy eddig is....
A cél: a gyökeres átfordulás és RENDRAKÁS. Hol? A LÉLEKBEN és TEN-MAG-unkban...
Ebben a folyamatban már szépen benne vagyunk, igazából most már "csak" a MEGÉLÉSEK várnak ránk.. Amihez a KÜLVILÁG fogja hozzátenni a magáét, mint "katalizátor". Ahogy eddig is..

Mint tudjuk a külvilág történései ADOTTAK. Csak az ostobák irkálnak olyanokat, hogy a "jövő nincs kőbe vésve" és hogy bármikor változtathatjuk a gondolatainkkal. Ilyenkor fogom a fejem, hogy az ilyenek MENNYIRE ÉRZIK a LÉT LÉNYEGÉT?? Mennyire LÁTNAK??
A kérdés persze költői volt...
Ami bosszantó, hogy nemtudásukkal másokat hülyítenek és VEZETNEK MEG, visznek TÉV-útra. Márpedig aki másokat TÉV-útra visz, az bizony VÉT-kes!!! Aki meg erről hallgat, az ugye a "cinkos" a némák között... Megígérhetem, én nem leszek az!! Ahogy eddig sem voltam..
Úgyhogy most is szóvá teszem, hogy a "JÖVŐ igenis KŐBE VAN VÉSVE" – mégpedig KRISTÁLYBA, melynek információja ITT REZEG A TÉRBEN és amit a SAJÁT KRISTÁLY-MAG-unk le is tud venni, mivel ugye azonos az azonossal rezeg össze... Ezért ÉRZÉKELHETJÜK ELŐRE.
Az ÉSZ-Közökkel pedig LÁTHATÓVÁ is tehetjük.
A "KINT" világában KÓDOLT eseményekbe megyünk bele, ahogy a "jövő JÖVŐ" közelít felénk.
Amit élünk, az a "MÚLT JÖVŐJE, A JELENBEN".
De e jelenben mit is élünk VALÓJÁBAN?? A külvilágot?? NEM! Hanem AZT, amit BENNÜNK KIVÁLT. Minden, ami "KINT" történik, csupán számunkra KATALIZÁTOR, hogy BENT megéljünk valamit, amivel "dógunk" van. Ami bennünk generál valamilyen VÁLTOZÁST. Látásban, érzékelésben, tudásban, szellemiségben, értésben, FEL-ismerésben... Mert az ÉLET BENNÜNK van és nem kívül!! Ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni.

Tehát ALÁSZÁLLÁS...
Minden alászállás egy indulás. Egy kezdés. Mihez? A beteljesüléshez...
És ma "véletlenül" épp ÜRESHOLD van, ami maga az "alászállás" jelölője... És holnap indul az ÚJ HOLDHÓNAP, az Újhold felütésével. Ennek "m-ÉJ-sége" azonban MA mutatja meg magát...

Napunk angyala ma RAGUEL, aki a TISZTÁN ÉRZÉKELÉSről üzen nekünk. A legjobbkor.
Nem véletlenül kaptuk-kapjuk a napokban a kisebb-nagyobb próbáinkat, milyen amikor SÚG az érzékelés és milyen, amikor "beszólogat" az elme és megpróbál teljesen más irányba terelni. Nagyon FONTOS és LÉNYEGI, hogy az érzékelést tartsuk "TISZTÁN" és merjük követni!!
Ez az eljövendi időszak működési kulcsa...

(Kép: Kövecses Balázs fotója)