2023-04-12

                                    MOTTÓ: FEL vagy FÉL.... 

Azt hiszem, tegnap írtam – lehet, hogy személyes beszélgetésben -, hogy az az "Apokalipszis", az a "Kinyilatkoztatás", melynek megerősítése a mostani Húsvéttal megtörtént, olyan mint egy tintafolt a tengeren, ami egyre csak tágul és terül szét...
Közben kapja az "utántöltést", tehát nem hígul fel és nem is "nyeli el a tenger....
Úgy fedi be, hogy az észre sem veszi....
Viszont a "kékek", akik a tenger felszíne alatt vannak, látják a hasonló kékséget és összekapcsolódva vele segítik az áramlásban, hogy merre haladjon....

Egyre nyílvánvalóbbá válik, egyre tapinhatóbb, hogy az "Ó-Kor-Kör" miként emészti fel saját magát. Szellemi utánpótlása már nincs, támogatása már nincs, a megszokott hatalmi erőfölénye eltűnőben... Viszont abban tobzódva kelti továbbra is a "MÁS-s-ÁG" HANG-ulatát...
Mostanra már minden módszer megengedett, a legaljasabb kommunikáció, árulás, csak hogy azt, aki "EGÉSZ"-en MÁST" akarna, kíméletlenül eltapossa... A megszokottak szerint...
Csakhogy MÁS IDŐKET ÉLÜNK.
MÁR!
Most ér ide annak az IDEJE a TÉRBEN, amikor a hurrikán KINT tombolásba kezd. Amiről már pár éve üzennek Horváth Krisztina írásai is. Bár ezek az írások "lineárisan", egymás utánban érkeztek le, ezek mégsem lineárisak. MIND ITT VANNAK EGYSZERRE és EGYBEN. Mint mikor egy gömbben lebegünk és körülöttünk ott rezeg minden, amire szükségünk van. Bármihez nyúlhatunk..
Bármit elérhetünk.. Akár egyszerre is...
Viszont még a linearitásban vagyunk, tehát a gömbből, mint felfújt lufiból, csak egymás utánban tudnak az üzenetek annak szűk nyakán lejönni...
Én most egy régebbi hangüzenetet emelnék be (hmm... épp 9.27-kor említve), ami MOST nagyon aktuális...
FEL vagy FÉL?
Nagyon nem mindegy...
Mert ahogy odakint erősödik a vihar és ha mi pedig nem vagyunk "FEL-KÉSZ"-ültek, akkor bizony beszippanthat minket a szívóhatása!
Ez alól magam sem vagyok kivétel: engem az ostobák vaksága és süketsége, valamint az "altató dalokat" írogató verselők hamissága tud kibillenteni, mikor nulla tudás és ismeret birtokában merik pl. leírni, hogy a számoknak nincs jelentősége... Ezeknek a világa olyan, mint a csernobili betonkapszula... Esély sincs arra, hogy valami áthatoljon rajta... (Mint a húsvéti locsolás témájában is.. Azok a kommentek!! Hát na...)
(9.33-kor leírva - itt meg a jelzés: nem az én dógom ezzel foglalkozni... Mondjuk tudom, de... ..)

Mostanában egyre többször jut eszembe 2018 január elsejei találkozóm Babba Máriával.
Akkor 2 tanítást kaptam. Az egyik az, hogy "te csak ne akarj tudni!" (amikor hasonló tudásra áhítoztam, mint G.Á.... 2021 augusztus 13-al aztán egyértelművé vált, miért is kaptam ezt az üzenetet....), a másik pedig arra a dünnyögésemre adott mosolygós válasz volt, mikor a szobor fölé rittyentett szürke trutyin háborogtam magamban... "Azt hiszed, hogy ez engem bármiben is zavar?" "Igen, lehet, hogy téged nem, de minket annál inkább" – dünnyögtem tovább..
Erre természetesen már nem jött reakció, de az azóta eltelt idő megtanított az ÉRZŐ ÉRTÉSRE..
és mára már nagyon is tudom, MIÉRT mondta mindezt Babba MÁria...

Egészen más valamit "csak" érteni, csak elmével felfogni, mint ÉREZVE ÉRTENI...
Ekkor és CSAK EKKOR érünk a LÉNYEGhez..
Hogyan is zavarhatná magát az EREDENDŐ TEREMT-NŐ-T mindaz, amit teremtményei maguk között játszanak?? Hisz nincs VISSZAHATÁSA ŐRÁ!!! Csakis a játszótér játékosai HATNAK EGY-MÁS-ra!!
Mondhatni, "zseniális"!!
De a felismerésig el kell jutni...
És ha eljutottunk, és már TUDATOSAN éljük is a felismeréseinket, akkor nincs más dolgunk, mint ÁLL-HATATOSAN BENNE maradni és TARTANI az "ÁLL"-ást!!

Nem mondom, hogy könnyű. Szembesülünk is folyamatosan – saját érdekünkben – a még bennünk dolgozó feledékenyésgünkből fakadó gyengeségeinkkel.
Minden tünet, mely mostanság fellép és "fáj", a TISZTULÁSUNKAT szolgálja.
Az EMLÉKEZÉS áramlását....

A "tintafolt" úszik és terjed...A HANGOLT-sága a legtisztább "MÉLy-KÉK", ami a "szülő-anya" teremt-NŐ-i szeretet-minősége.
Rajta kívül NINCS is MÁS A KOZMOSZBAN!!
Csakis a SZER ETETŐ, ÉLTETŐ EREJE!!! Az összes többi "teremtmény", KIVETÜLÉS, LÁTSZAT... Nem szabad belefeledkezni!!
Aki ÉRZI az Emanueli "apokalipszis" JELEN létét és ÉRTI a "MI"-ben(t)-LÉ-T-ét is, az MAG-ába "fordulva", a CSENDJÉBE BELE-tágulva minden közeledő vihar elől VÉDETT marad, ahogy Emanuel azt előre megígérte... Hisz aki már a TEREMTNŐI minőségben él, arra hogyan hathatna a teremtett???

Én egyszerűbben és tömörebben szoktam fogalmazni, ha kibillennénk: "don't fos, be happy"... Legyen bármi is..

Napunk angyala megint GABRIEL, a "híradós" angyal, aki ma arra int, figyeljünk a fókuszunkra, hogy mivel "etetjük" és "tápláljuk" MAG-unkat!. Minek adunk TERET a TER-ünkben?
Azt fogjuk MEg-MAG-élni...