2023-11-02

                                 MOTTÓ: "HALÁLI NAP"...  

(kicsit hosszú lesz)

Tegnap megosztottam Horváth Krisztina két írását, melyek közül az egyiket, a "VALÓDI KINCSEINK" címűt, újra ajánlom elolvasni... Mivel épp "halottak napja" van.
Mondhatni "ugyanazt" írja, mint Müller Péter, hogy nincs halál csak "alakváltás" van – mégis annyival más, amennyivel BELJEBB VISZ (erre most rá is tüsszentettem), amennyivel mélyebben beszél MAG-unkról, mely MAG nem egy "VARÁZSLÓ" (mint M.P. szerint), hanem a LÉTEZŐ LETT ELEVEN LÉNYSÉGÜNK, mely EREDENDŐ és ÖRÖK. Aki NEM VARÁZSOL, hanem "MÁGIÁZ".
E kettő pedig a Makó és Jeruzsálem viszonya egymástól.
NEM mindegy – mert NEM MIND EGY (és ugyanaz)!

Lassan minden spiri megmondó és üzleti guru ugyanazt mantrázza, hogy "minden bent", hogy "semmit ne kint keress, hanem magadban", hogy az "élet benned" stb... stb... DE!!!
Itt következik a nagy különbség: vajon mennyien ÉLIK MINDAZT, AMIRŐL BESZÉLNEK??
Mennyien ÉRZIK ZSIGERI SZINTEN, hogy mi az a MAG-OS HANGOLTSÁG??
Milyen a "STANDARD" ÖRÖMLÉT?
Milyen az ÁLLANDÓ SZERELMETES állapot???
Hogy milyen benne lenni a pillanatban és ÉLNI a pillanatot?
Mert lehet egyszer-egyszer átélni – na de BENNE MARADNI??
TARTANI az ÉRZETET??
A TUDÁS ÉRZETÉT?
Mert a valódi tudás NEM FEJBEN van, hanem a "zsigerekben" leledzik.
Ezt "becézik" "zsigeri agynak", ami nagyon barátságtalanul hangzik, mivel a megfogalmazásban semmi szépség nincs – ami pedig az ÉRZET VELEJÁRÓJA.
Nem véletlenül vonzódunk a SZÉPSÉG iránt. Az eredendő SZÉPSÉG ÉLŐ.
Benne van a "szerkezettan" harmoniája, a REND SZER-ELEME, a SZERELEM RENDJE..
Megnyugtat minket minden ami szép – mert harmonikus.
Ami harmonikus, az EGY-s-ÉG-es... Összeér benne a FENT és a LENT, a KINT és a BENT.
Ami szép, ÖRÖMET ÁD... De ezt is inkább ÉREZZÜK, mint értjük.
Mindenki törekszik a szépre, a harmoniára. DE!! Mindenkinek megvan a maga TERMÉSZETES szépsége, mely BESZÉL. Rólunk, másoknak. ŐSZINTÉN.
Ha azonban elkezdjük magunkat átszabni, különféle, valakiknek a szemlélete alapján legyártott művi ideálok mentén, akkor bizony épp az ŐSZINTESÉG és a FELVÁLLALÁS tűnik el belőlünk.
Miért nem tudunk tükörbe nézni? Miért nem tetszenek a ráncaink? Miért nem tetszik az, amilyenek vagyunk??? (A sérülésekből adódó plasztikát természetesen kihagyva).
Kinek és minek akarunk megfelelni?
inek a szépségideálját akarjuk magunkra venni?
Ha körülnézünk, rengeteg egyenarcot láthatunk magunk körül. Kinek csak sminkelve, kinek már átszabva. Mi kell nekünk? A TÖMEGIDEOLOGIA?? Miért nem tudunk TEN-MAG-unkkal EGYBEKELVE ÉLNI – amikor SAJÁT MAG-unk teremtette meg azt, aki az ITT és MOST-ban VAGYOK??
Ifjú-felnőtt-és öregkorral együtt??
Miért nem tudunk SZÉPEN ÖREGEDNI? És majd SZÉPEN TÁVOZNI IS?
A testi létezés KOR-KÖRE zseniálisan van felépítve.
Sokan dünnyögnek az öregedés miatt és csak azt látják, mit vesztettek el a fiatalságukból.
Tényleg elvesztettek valamit?? Igazából semmit. Csak MÁS lett az ÉLET MŰKÖDÉSE.
KELL az öregedés ahhoz, hogy EL TUDJUK ENGEDNI A TESTET.
Ha mindig 40 évesek maradnánk, soha nem akarnánk innen elmenni... De higgyük el: belefáradnánk. Az öregedés egy CSODA! Hatalmas SZABADSÁG a jutalma, amikor az ember már kívülről és felülről látja a dolgokat. Akkor kel, mikor akar, azt csinál meg egész nap, amit akar. Az unokákat vissza lehet adni, és meg lehet térni az édes magányba. Nem kell rohanni, lehet "tapogatni" is.
Csak ÖNMAGUNKNAK kell megfelelni és senki másnak.
Ez az életszakasz a legvidámabb és a legszabadabb!! HA!! HA JÓL tudjuk megélni.
Ha ÉRTJÜK, miért vagyunk "öregek" és hogy MIRE JÓ ez az életszakasz?

Tehát: ÉRTVE kell az ÉLETET ÉLNI. ÉRTVE ÉS ÉREZVE.
Úgy kellene távozni, ahogy az ATIYE AJÁNDÉKA c. sorozatban a nagymama távozik a Nimrud hegyen.. TUDATOSAN ÁTLÉNYEGÜLVE. Ez a MEGBOLDOGULÁS. A "MAG-TÉRÉS"...
De ez sem "KI"-repülés – hanem BEFELÉ TÉRÉS...
Amikor KI-lépek, akkor igazából BE-lépek... Mert a külvilágban semmi sem az, aminek látszik.. Mindenki képes lenne így távozni a testi mivoltából – melyet MAG-a alkotott magának...
Mi a KULCS a JÓ távozáshoz? A TUDATOSSÁG és a BELSŐ ÖRÖMLÉT.
A SZABADSÁG és a BÖLCSESSÉG, mely a JELENLÉTBEN élhető meg, azaz a PILLANATBAN.

Tehát "halottak" napján NEM A SZOMORÚSÁG és a BÁNAT napja van, hanem a BOLDOG LÉT ÖRÖM HANG-oltsága! VIGADNI kell(ene) ilyenkor, és nem siránkozni..
Bár a SÍRI világ maga a boldogság hazája... Szóval, elő a vörösborral! 

Tegnap hallottam a rádióban, mikor egy református lelkész ecsetelte a halál és feltámadás misztériumát. Hát, fogtam a fejemet és nem épp szentséges szavak hagyták el a számat... "Aszonta", hogy Jézus a feltámadásával azt mutatta meg, hogy mindenki feltámadhat a halottaiból....Jájjj.... Persze: első dógom lesz, ha feltámadok, hogy visszatérjek a már porladó testbe... De kár, hogy nem fáj egyeseknek a hülyeség!!! Mit mutatott meg Jézus VALÓBAN a visszatért (és EGÉSZEN MÁS ERŐTERŰ) testi mivoltában?? AZT, hogy VAN ÉLET A HALÁL UTÁN!!! ÉS CSAK ENNYIT!! NEM TÖBBET!!!
A feltámadás NEM azt jelenti, hogy visszatérünk halandó porhüvelyünkbe – különben is: MELYIKBE???? - , hanem azt, hogy FELTÁMADUNK EGY MÁSIK MINŐSÉGBEN ahhoz képest, amiben voltunk addig. SZELLEMBEN és LÉLEKBEN!!
De ehhez (manapság) már MEGHALNI SEM KELL – hisz ITT és MOST megélhetjük!!
Erről szól a KOR-KÖR-váltás!! Hogy EMLÉKEZZÜNK IGAZ ÖNVALÓNKRA!
Nem véletlenül ér egybe MOST az EREDENDŐ SZELLEMI TUDÁS és az anyag oldaláról érkező felismerések sora – lsd. MÁGNESEN MEZŐK vagy a kvantumelmélet..
Immár kidobható minden eddigi téves teoria, elmélet, legyen szó csillagászatról, asztrológiáról, a test működéséről, anyagelméletről... A fütykös istenképről nem is beszélve...
Miért most?
Mert MOST SŰRŰSÖDIK minden "ERŐ" A TÉRBEN.

Tavaly június végén volt az a kozmikus felállás, mikor a Nap előtt felsorakozott az összes bolygó, hogy "átvegyék" az "új programot". Hisz ha a Földön váltás van, akkor ez a többieket is érinti, ahogy a szervezetünkön belül is ha valamelyik szerv más program szerint kezd el dolgozni, akkor a szervezet összes többi résztvevője is váltani fog...
Tehát, a többi bolygó MÁGNESES MEZŐJE is megváltozott és mindegyik fokozatosan HANGOLÓDIK ÁT. EGYÉNILEG és KÖZÖSSÉGBEN. Egymásnak hullámokban küldve az információs rezgéshullámokat... Mindig újabb és újabb síkokat, rétegeket feloldva, egyben megnyitva.
Hatalmas élmény, amikor az ember a "porcikáiban" érzi ezeket a beérkező erőhullámokat!
Ezért KELL JELEN LENNI a JELEKNEK a JELENBEN ...
Tegnap sem volt véletlen az a rengeteg 1-es!!! Hisz minden 1-es egy KEZDÉS is EGY-ben... 
3 db 1-es mutatta magát a nap dátumában (és az én észközeimben is), tehát 3 szinten számíthatunk újulásra, de hol? Az ANYAG KERETEI között. ITT, a TÉR-ben... Ezt adta ki a 4-ik 1-es.
Tehát, nem egy "piskótára" szól a felütés... Hanem sokkal inkább egy "krémesre" ..

Angyalunk ma CHAMUEL, aki a PÁLYAMÓDOSÍTÁS üzenetével érkezett... Azaz?
Pályamódosítás a SZELLEMben, a GONDOLKODÁSban, a HOZZÁÁLLÁSban, az ÉRZÉKELÉS-ben, a TUDÁS-ban. És igen, a külvilágban IS megérkezik. Csak figyeljünk és legyünk "résen" – azaz JELEN a JELEKHEZ...
Apropó napi angyal...
Már kérdezték tőlem, hogy ha az angyali energia bennünk, akkor hogyan írhatok mégis külső angyalokról? Nos, "csak úgy", hogy KINT IS MEGVAN a MÁGNESES MEZŐBEN mindaz, ami BENNÜNK. Amikor a "jövő JÖVŐ"-höz való felrezgésről beszéltem, akkor pontosan ugyanerről szóltam. NEKÜNK KELL MAG-unkból felhozni, MAG-unkban feléleszteni AZT a rezgést, a saját MAG-NŐS, azaz mágneses TERÜNKBEN, ami KÖZELEDIK KINTRŐL felénk, hogy majd ÖSSZE TUDJUNK kapcsolódni, amikor EGY-be-ÉR a ket-tő....
Tehát, ha KINT megjelenik egy "angyali" minőség, akkor az BENNÜNK fog interferálni a bennünk lévő ugyanilyen minőséggel és hozza "mozgásba" azt az adott angyali energiát...
Ennyire egySZERű....