2023-10-01

                                       MOTTÓ: SATANA.... 

Ma az "észközeimben" minden Satanáról üzen...Talán nem is véletlenül. Hisz 10-01 van, ami számmisztikailag egy tükröződés, de lehet akár egy "ÁT-JÁRÓ" is... 
Satanához pedig az "ÁT"-járó tartozik..

Mi az, ami "tükröződik"? Ráadásul az ÁTJÁRÓBAN? BELSŐ LÉNYSÉGÜNK.
MI a TÜKÖR? Egy "FELSZÍN". Minek van "tükrös felszíne"? Egy TÓ-nak. Mi a "TÓ"?
A T-eremtés Ó-rája. És mi a TÓRA? Nem a zsidók könyve, hanem a "T-eremtés Ó-rájának R-ezgő A-karata". (rátüsszentés...)
Tehát a teremtés = TÉR-behozás. Az óra=IDŐ. Rezgés=HULLÁM, HANG, frekvencia, szín...
Az "akarat" pedig Egyértelmű...
Amikor megjelenik valami a TÉR-ben, az már VAN a LÉ-ben (L/R hangváltók)..
Ha átfordul a T fokán a "LÉ", akkor lesz belőle LÉ-T-ezés, és válik LÁTHATÓVÁ (a Fény által) az ITT és MOST-ban, Satana "innenső" oldalán...ÉL-ÉR-HETŐ/HATÓ...
 A "T" alatt, a "TŰ-vagy "TÜ"-körBEN fogjuk a T-ER-emtett utunkat a "fokosokon" keresztül bejárni. Ezek a TŰ fokai, a SZÁM-OK...(Igazából a "T" fokai, az "ű" "tájszólás"..) Ki-ki a maga TUDATSZINTJE szerint, a maga által ki-TER-V-elt célnak megfelelően járja be a MAG-a körét.. A "TŰ", vagy "TÜ", vagy "TÉ"-körben van a mi TEREMTETT TERÜNK, az, amit mi magunk körül létrehozunk, amit a MAG-unk képére formálunk. Ezt nevezhetjük akár tükörnek is, de csakis abból a szempontból, hogy MÁSOKNAK mutat képet rólunk, mások OLVASNAK abból, amit a mi terünk a számukra "tükröz". Ugyanez érvényes a külső megjelenésünkre is. Amilyen a bőrünk, az arcunk, a tartásunk, a hajunk, az mind-mind a belső MINŐSÉGÜNK TÜKRE és MÁSOKNAK szolgál "könyvként", hisz abból olvassa ki, MILYENEK vagyunk!
Az, hogy milyen a szomszéd, milyen a falu, vagy a város, amiben élünk, az NEM A MI TÜKRÜNK!!!
Ez marhaság már. A KÖR-nyezet a LÉT-TÉR. RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ – abba "belefolyunk".
Mi választjuk meg, hol élünk a LÉT-TÉRBEN – de az NEM TÜKRÜNK!!
Ahogy a TÁRSUNK SEM AZ!!! Megláthatjuk benne magunkat, ahogy ő is magát bennünk. És ez így jó, mert ez az ideális EGYÜTTMŰKÖDÉS alapja.
A tüköreffektus az ANYA-GYEREK vonatkozásban léphet ÚJRA FEL, ami teljesen érthető is, hisz ez a viszony a "TEREMTÉSHEZ", annak az energetikájához kapcsolódik...
Értjük? Érezzük?
Mindez csak a facén megjelent blődségekhez, "tükör" témában...

A mostani Telihold fantasztikus impulzusokat adott a BÖLCSELET terén és mélyítette-tágította a perspektívát. Nem csak nekem, másoknak is - ahogy kaptam az élménybeszámolókat.
Én "csak" kiírtam és leírtam a nekem érkezőket, hogy mások is EMLÉKEZZENEK általuk...
De aki nem írja ki és adja tovább, attól még ÖVÉ a MEGÉLÉS..
Úgy vélem, a most érkezett hullám valamire felkészít... Mint egy RÉV-be ÉRÉS, mikor már ÁTHANGOLÓDIK a VÉR.... Kíváncsian várom a továbbiakat...

Egy biztos: minél mélyebben kapcsolódunk Satanához, annál jobban tudunk kiemelkedni a mindennapok játszmáiból és annál SZILÁRDabbak vagyunk...Mégis HOGYAN?
Úgy, hogy ha ÉLJÜK a BÖLCSESSÉGÉT, akkor ÉRTJÜK az összekapcsolódásokat, a történéseket, azt, hogy mi miért történik, és hogy mindebben mi MI a mi szerepünk és feladatunk.
Használva és követve a megérzéseinket, mindig JÓKOR vagyunk JÓ HELYEN, ezért mindig a JÓT fogjuk megtapasztalni, amitől pedig JÓL érezzük magunkat.
Mondhatni ennyire egyszerű az egész... 

Ahhoz, hogy életre keljen bennünk a bölcsek köve, ki kell szabadulnunk saját börtönünkből, ki kell lépni az "üstből". Addig vagyunk benne, míg mást beszélünk és mást cselekszünk.
Azaz: HAMISAK vagyunk. "VELŐIG" – azaz "CSONTIG".
Mi tartozik Satanához? A CSONT. A "KŐ". Ami mindig "marad", hisz a csont minden információt "megcsontosít", "ki-kövez", "leülepít" a "LÉ"-ből... MEGSZILÁRDÍT..
Zseniális magyar nyelvünk...
Az aggódás, a kétségek, a bizonytalanság, a félelem – ahogy már szó volt róla, az ELME "tartozékai". Amíg ezek le tudnak gyűrni minket, addig "EMBER"-ként működünk.
Amint képesek vagyunk mi, MAG-unk legyűrni őket, akkor felszabadulunk (erre most rá is tüsszentettem...) és már LÉNY-EG-ként LÉTEZÜNK...
Ha úgy érezzük, nem tudunk egyedül kikecmeregni az "üstből",akkor "KÉRJ és MEGADATIK". Mindig van segítség... Mi ez az "üst"? Nekem így jelent meg a rajtam kívül álló "világ".
Ahogy közeledem feléje, ahogy belehajolok, úgy érzem a "beszippantó" erejét és fojtogató párolgását. Tudok az "üstön" bármit megváltoztatni? NEM. Mit tudok tenni, hogy kivonjam magamat a fojtogató hatása alól? HÁTRALÉPNI és hagyni, hadd rotyogjon....
Kinek tudok mégis segíteni? Mert belenyúlni az "üstbe" nem lehet...
Annak, aki onnan KI AKAR LÉPNI!!
Épp tegnap hívott fel egyik tanítványom, hogy talált egy számára nagyon érdekes módszert, amivel el szeretne indulni a segítségnyújtás útján - de "skorpióssá" alakítva. Nagyon örültem neki, mert tudom, hogy jól fogja csinálni, hogy alkalmas a feladatra és a belső hangját követve tökéletesen rá fog érezni, kinek mit kell mondania majd adott esetben!

Tehát? Mi a következtetés?
Immár elindul a "TETTRE-KÉSZ"-ség, a megVALÓSÍTÁSA mindannak, ami ÉLETRE KELT BENNÜNK. Talán szerénytelenség nélkül elmondható, hogy a "skorpiósság" egy ÉLETFORMA. Egy ÉLET-MINTA, ami "megcsontosodva" bennünk "szilárddá", RENDÍTHETETLENNÉ tesz. Közben benne vagyunk az ÁR-amlásban, Áldott Részünk FOLYAMÁBAN, de az "ÁR" mégsem sodor el minket... Minél többen tudnak erre a "skorpiósságra" ráhangolódni, annál többen lesznek JÓL és JÓK ...
Ja, jut eszembe: ki is tartozik a "SKORPIÓ"-hoz? Satana... Nincs kérdésem ...

És mit üzen mindehhez ma URIEL, napunk kísérője? "TUDOD A DOLGOD".
EZ VESZI MOST KEZDETÉT a "T"-Ü-körben...