2023-05-15

                                 MOTTÓ: "TISZTÍTÓ TŰZ" 

Tegnap délután valahogy összesűrűsödtek az "ember" szellemi alantasságához, nihilljéhez, barbárságához, ELMEZAVARÁHOZ, zavart ELMÉK pusztító mechanizmusához kapcsolódó témák, így el is vittek ez elmélyülés felé... Mivel mára a TISZTÍTÓ GONDOLATOK és az ERŐ, és a SZENVEDÉLY lapjai érkeztek, ami a "Teremburán" is jelen van, ezért úgy gondolom, vissza kell nyúlni a tegnaphoz.. 

Szeretem Kun Miklós történészt hallgatni, fantasztikus tudása van. Kérdés csupán: kell-e hallgatnom? Nem miatta, hanem maga a TÉMA miatt, hisz én írtam le, hogy NEM A "TÖRT ÉN" MÚLTJÁVAL KELL FOGLALKOZNI, hanem SAJÁT EREDETÜNKRE VALÓ EMLÉKEZÉSSEL!
A tegnapi tévéadásában a sztálini éra legvéresebb másfél évéről beszélt, amikor mintegy 2 millió embert irtott ki a "forradalmi" rezsim. CSAK ÚGY. Népeket, nemzeteket, parasztokat... egyáltalán: EMBEREKET. Sőt! GYEREKEKET!!! 8-9 éveseket lőttek, vagy vertek épp agyon...A legaljasabb és legalantasabb módszerekkel....
Hmm.. változott valami a bibliai idők óta? Semmit. 

Erre mondom én – és látható is, hogy igazam van -, hogy NINCS LÉLEKFEJLŐDÉS (ez az egyik legtorzabb és leginkább elfajult spirituális maszlag), hanem ÁLLANDÓ TUDATMINŐSÉGEK egyidejű JELEN LÉTE. Ezek a tudatminőségek öltenek az inkarnációk során újra és újra testet, különböző SORS-UTAKBAN, különböző körülmények között, a külvilág programjához igazodva, különböző HATÁS-ELLENHATÁS kapcsolódásokban, hogy MEGNYÍLVÁNULJANAK bizonyos CÉL ÉRDEKÉBEN. Mondhatni, "klasszikus multikulti" tobzódik a Fény dimenziójában, egy látszólagos ÁLLANDÓ SZINTŰ körforgásban. Ahol csak a körülmények mások – de az EMBER SZINTJE mindig ugyanaz.
És ez így is van.
Mert az EMBER mint FAJ egy TÖRT ÉN, tehát egy FÉL ELEM – és a FÉL ELEM a félelem energiáját tartja fent. Mivel? ERŐ-szakkal... A brutalitás, a gyilkolás, a harc, a küzdelem tudatminősége egyértelműen a "TÖRT ÉN"-hez köthető.. Ő az "Y". A HYM. Miért a HYM lett a "táptalaja" a "TÖRT ÉN" tudatminőségének? (lsd Michelangelo teremtésről szóló festményét).. Azért, mert ahogy a tudatminőség TEREMTETT (szakállas "atya"), úgy a HYM is, mint TEREMTMÉNYE. "AZ"EMBER, aki SAJÁT TÜKÖRKÉPE.
Csakhogy EGYIK SEM ÉLETKÉPES ÖNMAGÁBAN. Sem az "atya" – szellemi síkon, sem a TEREMTMÉNYE az ANYA-G sikján. De már a nevében is benne van: mi működteti az anyagot?
Az ANYA. A MATER...
Ki és MI által tud a TÖRT ÉN "MAG-ához" TÉR-ni a TÉR-ben? Csakis az ANA, a MA által...

Már beszéltem erről a "NEM VAGYOK EMBER" c. videoban, hogy a FÉRFI = EMBER, a "NŐ"= NŐ, azaz NEM EMBER! A NŐ az eleven létező teremt-NŐ földi mása... Ő a TRÓN, amiben ül a FÉRFI.
Férfi nem létezik NŐ NÉLKÜL - és itt köszön vissza a LÉTEZÉS nagy IGAZSÁGA. Ha nincs mellette NŐ, PUSZTÍT és ÍRT.
Elnéztem a filmben a képeket: CSAK FÉRFIAK voltak mindenhol. Akár a Vatikánban. Tehát legyen az pap, legyen az kommunista, legyen az imám – EGY KAPTAFA! És egymást ölik....Mert az ALAPESZME, a TUDATMINŐSÉG UGYANAZ! Ami természetesen MOST IS JELEN VAN – minden filozófiában, vallásban, spirituális eszmékben, alkímiában.. Mindig az ELME akar URALNI, diktálni, a tutit megmondani – a LÉ LÉ-ÉN-y-EGE nélkül!!

A filozófiák egyik AGY-RÉME a Hyperborea terv c. könyv. Egyszer már "beleálltam" – de mivel tegnap ez is elém jött, így újra megteszem! Nem árt az INTELEM, a figyelmeztetés!!!
Ha valamitől TÖMÉNY émelygő hányingerem támadt, az ez a könyv volt. Már az első pár oldal után.. "Természetesen" minden az ATYÁTÓL indul – és ezzel be is zárult a kör, hisz ahol megjelenik az atya, már tudható, hogy az a TÖRT ÉN SZELLEMISÉGÉNEK egy megnyílvánulása...
Ami katasztrófa, hogy egy MAGYAR nyelvet beszélő NŐ a legnagyobb propagátora ennek az ELME-MENÉSNEK!!! NŐ és MAGYAR!
Nos, mindig megkapom, hogy férfigyűlölő vagyok, pedig mennyi RONTÓ NŐ futkos a világban! Lásd Merkelt, vagy "vandelejjebb"-et is.. Igen. Így van! De ezek NEM NŐK! Ezek "teremtettek", MÁSOLATOK, a "TÖRT ÉN TUDAT" "olyan mint" utánzatai.. Még akkor is, ha van gyerekük...
A testükben nők – lélekben SIVATAGOSAK...
Nos, ha eme nő ÉRTENÉ a saját nyelvét, és ott LENNE a SZEREN, akkor a lehető leggyorsabban kidobná azt a könyvet, amiben azt találta az írója papírra vetni, hogy a FÖLDNEK TŰZ ÁLTAL KELL MEGTISZTULNIA!!!! Na, ilyenkor tudnék ÜTNI!!!
Amikor valaki úgy ír le valamit, hogy NEM ÉRTI A LÉNY-EG-ET!! De hát hogyan is értené, mikor nem beszéli az EG(y)-s-ÉG-es MAG-nyelvet, tehát az ELMÉJE eleve NEM-esedett, ráadásul HYM is!!!
Mert mi a VALÓ-di "tisztító tűz"?? Az "ÁT-ÉG"-és!!! Ami olyan TISZTULÁS, mely ÉG de nem éget!!! ÉRTJÜK? ÉREZZÜK?
Ahogy a csigabigának sem "ég" a háza idekint, hanem "ÉG" a háza idekint...
Aki ÁT-ÉG, az nem KI-ÉG és nem EL-ÉG. Neki legfeljebb ELÉG VOLT, abból, ami volt!! Így lesz ő EL(ÉL) ÉG-Ő. Tehát ÉLŐ ÉGI LÉTEZŐ!!!
Ugye értjük? Ugye érezzük, micsoda MÁGIÁT, eredendő MESTERI TUDÁST rejt nyelvünk???
Ezért, aki ELLENE MEGY és idegen, NEM-esedett NEM-eket propagál magyar létére, az a legnagyobb VÉT-KEZŐ, TÉV-útra terelő! MAG-megrontó!

A FÖLDNEK SEMMIFÉLE TISZTÍTÓ TŰZRE nincs szüksége! Aki ilyet le mer írni, az GYILKOS!
És semmit nem ért a LÉ-tezés misztériumából!
Ha a Föld "tüzet" fog okádni, akkor pont azért, hogy ELÉG-esse az ilyen pusztító ideológusokat, mert már neki is ELÉG volt belőlük!!
Ennél már csak azok "jobbak", akik meg "már átmentek a tű fokán".... Hát na... Inkább nem is mondok semmit... De gondolni azért gondolok...

Egyébként meg az ÁT-ÉG-és nem más, mint az ÉG-gel való kapcsolódás, aminek mi a HAT-ása? Az ÖRÖM-LÉT...Az öröm nem egy "langyos" energia, az tény.
Ezért is érkezett ma HANIEL mellénk, hogy élessze a bennünk élő, de NEM pusztító TŰZ-ERŐT, hisz ez olyan LÁNG, mely ÉLETRE KELT, ráadásul még ETET IS... (és itt most gondoljunk a mesékben szereplő parazsat evő óriásra...Mitől is lett ÓRIÁSI???)