2024-03-04

                                            MOTTÓ: "4"... 

IMa minden "jel" a 4-esre mutat: egyrészt a dátum, másrészt az "észközeim" által hozott számokban, még ha nem is mindegyik konkrétan 4, de az eszenciájuk mindenképp az..
Ezek közül a "31" az, amit kiemelnék, mert benne "zanzásítva" JEL-ÉN-ik meg a nap üzenete is....Miért? Mert ma a tegnapi HARMÓNIA megvalósítása, ÉLÉSE a feladat, "MAGOMON" keresztül a magam TERÉBEN, hisz MAGAMNAK kell formába öntenem, "keretbe foglalnom" azt a harmóniát, amiben élni szeretnék. (4).
Hogyan tudom ezt megtenni?
Ez a "milló forintos" kérdés, mert erre aztán nincs általános recept. Ahogy az aszpirin se segít mindenkinek egyformán, úgy egyetlen ötlet sem hozza meg mindenkinek ugyanazt a megoldást.
Ki a sétát szereti, ki a visszahúzódást. Ki a csendet szereti, ki azt, ha bömböl mellette valamilyen zene. Ki "matatni" szeret, ki meg csak nézni ki a fejéből és semmit se csinálni...
De egy közös mégis van minden "hogyanban": RÁ KELL ÉREZNI!!! És AZT KELL követni – nem azt, amit mások mondanak, hogy például, meditálj, mert az a tuti. NE MEDITÁLJ!!! De engedd bele magad annál többször a spontán merengésbe! ÁBRÁNDOZZ nyugodtan! Sokkal többre mész vele, mint bármilyen dogmatikus módszerrel.

A tanfolyamaimon mindig elmondom: lehet e tudás nélkül élni nagyon boldogan és nyugodtan is, de nem mindegy, hogyan gondolkodsz a világról! Ha csak azt elérem, hogy LÁSS MÁSKÉPP, hogy NE TUDJANAK MEGVEZETNI, hogy képes legyél a MÉLYEBB ÖSSZEFÜGGÉSEKET meglátni a TEREDBEN, ÉRTENI A BESZÉLT NYELVEDET és a KÜLVILÁG működését, akkor a "folglakozás elérte a célját".
Tök mindegy, hogy érted-e a számokat vagy nem, megtanultad-e a kártyalapok jelentését és a kártyavetés csínját-bínját, a lényeg, hogy a FEJE TETEJÉRE ÁLLÍTOTT, átpolarizált, kiforgatott világlátást TE MAGADBAN a TALPÁRA TUDOD ÁLLÍTANI. Ennek azonban van egy lényegi alapja: a RÁÉRZÉS. A RÁÉRZÉS "üzembe helyezését" vagy a működésének "megolajozását" segítik elő a számok, a szimbólumok ismerete – hisz mindennek megvan a maga lényegi szerepe, mint "adaléknak"..
Az már csak "cseresznye a habon", ha a tanultak által "helyből nekifutásból" sikerül más szimbólumokat is felfejteni és a nyelvünk által ÉRTELMEZNI.

Vannak spirik, akik azt merik leírni és kiejteni a szájukon, hogy a "karma feloldódott".
Nos, nagy bátorság kell ilyen ostobaságok kijelentéséhez, pláne, hogy kijelentéseiknek SEMMI VISSZAHATÓ KÖVETKEZMÉNYE nincs a számukra. Pontosabban van és lesz is, mert Jupiter azért teszi a "dógát" -: az ilyenek élete úgy fog betekeredni, hogy azt se látják, hol van a fent és a lent, újra és újra utoléri őket a múltjuk, minden mások kárára kiejtett felelőtlenségük és természetesen ők lesznek a szerencsétlen "áldozatok", akik nem tudják, hogy miért kapják a sorstól a "falhoz állítást"...
SEMMIFÉLE KARMA NEM OLDÓDOTT FEL!!!
A HOZOTT UTAT VÉGIG KELL JÁRNIA MINDENKINEK, amit BEVÁLLALT MAGÁNAK. (Ezt pedig minden ÉSZKÖZ meg is mutatja! Ezért jók, ha vannak).
Viszont MAJD LESZ ÚJ FELADAT!! De CSAKIS azoknak, akik fel tudták emelni, hangolni MAG-ukat abba a MI-NŐ-s-ÉG-be, ahol ez a feladat JEL-ÉN-TŐ-séget kap...
Évek óta arról beszélek, hogy jön egy "jövő JÖVŐ", aminek adott HANGOLTSÁGA van. A HANG mi? INFORMÁCIÓ. HULLÁM. REZGÉS. Amivel mi saját magunk is rendelekezünk. Mivel mindig azonos vonzza az azonosat, ezért NEKÜNK KELL FELHANGOLÓDNUNK ahhoz a tartományhoz, amiben majd létezni szeretnénk. Ez ennyire egyszerű. Aki ezen a folyamaton ITT és MOST végigmegy, annak MÁR MOST MEGMUTATKOZNAK jövőbeli feladatai. MAjd EKKOR elmondhatja, hogy kilépett a karma köréből. ÉS CSAK EKKOR.
Csodás élmény mindezt már most látni – de akkor is le kell zárni azt létfeladatot, amiért jöttünk és amiben még most benne vagyunk. Felelőtlen írogatóknak pedig ne essünk a bűvkörébe.
És NE ENGEDJÜNK MAGUNKRA SEMMIFÉLE FÉNYKÓDOKAT SEM!!!! Erről már írtam pár sort 26-án, de újra meg kell ma ismételnem! Ha nekünk saját magunknak ilyenre ne adj isten szükségünk lenne, majd SAJÁT MAGUNK által megkapjuk. De SOHA SENKI MÁS ÁLTAL!!! EZ FEKETE MÁGIA!!!
Befolyásolás, irányítás – megint csak visszaható felelősség nélkül!!!
Legyünk ÉSZ-nél!!! És hallgassunk a "IO"-zanabbik ÉN-ünkre! És ha ez sikerül, már ÉLJÜK IS A HARMÓNIÁT, a BENSŐ EGYENSÚLYT... Még akkor is, ha kint a feje tetejére áll a világ... SEMMINEK NE HIGGYÜNK, de higgyük el azt, hogy SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK! Tudás, JÓ ÉRZÉKELÉS nélkül semminek nem szabad felülnünk, amit kint hallunk. Semminek...
Egy dolgunk van: SAJÁT MAG-unkkal egységben lenni, ami a "JÓ-LÉT" alapja. És csak ekkor tudjuk megtapasztalni, hogy tényleg JÓRA FORDUL minden "IO"-ravaló EMBER ÉLETE!
Mert nem is lehet MÁS-KÉP(p)....