2023-02-18

                                                     MOTTÓ: "HÍREK" 

Vagy ÜZENETEK, vagy INFORMÁCIÓ, vagy "MEG-TUDÁS"... mindenesetre olyasmi, amire nem is gondoltunk eddig, de most MEGINGATAHATATLANUL "eggyé" és érthetővé válik bennünk. BIZONYOSSÁGGÁ....
Olyan tudás kerül a birtokunkban, vagy olyan ismeret, ami eddig rejtve volt előttünk, magunknak magunk által, de most "napnál VILÁGOSABBÁ" lesz. Illetve LETT.
(Azért mekkora mondás ez is, hogy "napnál" világosabb"??!! Zseniális...)
Ezeknek a híreknek egészen biztosan olyan vetülete van, ami mindent megváltoztat bennünk. Alapjaiban. Hajnaltájt a HOLD és a PLÚTÓ egy-tengelybe, magyarul együttállásba kerültek.
Aki még aludt, egészen biztosan olyan álmokat látott, amiben MINŐSÉGI "szintugrásokat" élhetett meg.
Aki nem, annak bevillanó gondolatok és érzetek nyithattak meg olyan kapukat, engedhettek be rálátásokat, megvilágosulásokat, amikre "álmában se gondolt" volna... Egy-egy elrévedő pillanat során..
Aki emlékszik álmára, írja le. Aki nem, az sem baj, "MAG"-szinten úgyis mozgásba lendül majd mindaz, ami most megnyílt.

De MIÉRT MOST??? Hisz a Hold mindig elmegy, minden hónapban a Plútó előtt?? Akkor miért PONT MOST érkeztek "VILÁGOSSÁGBA" térő, BIZONYOSSÁGOKAT hozó álmok?
Mert a NAP-SATANA együttállás az ITT és MOST-ban "ODAÁTRÓL" "IDE-ÁT-ra" olyan hullámokat, HANG-oltságot, REZGÉSMINTÁT hozott és indított el, ami behozta a TÉR-be a "MÁS-VILÁGOK" információs "hálóját" (épp 9.19-kor leírva - megint itt a rábólintás....).
"Ez az Elemeken túli Szentséges TÉR-s-ÉG" - ahogy Horváth Krisztina írásában "lejött".
De ezt megint AZOK ÉRZIK, azok ÉRZÉKELIK, akik "JELEN" vannak. Azaz, már kifinomultak annyira az "adó-vevőik", hogy fogják a jeleket... Számukra a kinti történések már csak a "mozi részét" képezik, legyen benne akármi és bármi... Lehet, hogy ez most "kegyetlenül" hangzik - de ha valaki ÉREZVE ÉRTI és ÉLI a MI-NŐ-s-ÉG-et, az tudva tudja. Aki nem - az háborog... (9.22....)

"Ez az Egy-ÉN-en túli állapot, hol csak létezel, s éled a VAGY-OKOd".
De itt már nem azt éled, aki vagy, csakis azt, ki LETTÉL."
.....
"Ez az a lét, melyben mindig is bent rezegtél.
Hol meg-MAGnyugvás van, hol a Mag MEG-TÉR...
Magodnak Egy Tere, mely LETT az Egy FELETT.
S a sok SZER helyett ez a te VALÓS LETT (Lét) TERED."


Nos a Plútó, mint "MAG"-fordító és a "HOLD", mint a MINŐSÉG TARTÓJA ezt a megélést hoz(hat)ta el a hajnali órákban és billenthetett át egy teljesen más "EMELETRE", 
"...ahol már elhagyod az ELEMET, S magodat tovább EMELED."
(9.27.....)

Napunk angyala ma GABRIEL, a "klasszikus hírhozó". Ő az írásra ösztönöz: írjuk le MAG-unknak, RÖG-zítsük a megélt-magélt élményeket, mert hajlamosak vagyunk belefeledkezni a mindennapok trottjába és a mindennapok trottja hajlamos kitörölni belőlünk az "emlék-MÁS"-okat...