2024-05-20

                         MOTTÓ: NÁLAD A DÖNTÉS...

.. mint mindig, bár már írtam róla, hogy valójában egy adott utat járunk be és minden döntésünk annak irányba visz, tehát igazából nincs döntés :)..
Ugyanakkor meg minden pillanatban hozunk egy döntést, hogy vagy erre-vagy arra, vagy ezt-vagy azt, vagy ezzel-vagy azzal - hisz a KET-TŐ-s-ÉG világában mindig mindenből kettő van, tehát állandóan két irány vonzásában vagyunk, de egy fenékkel két lovat egyszerre megülni nem lehet, ergo valami FELÉ mindig döntenünk kell.

És mindig AFELÉ DÖNTÜNK, ami minket IRÁNYBAN TART...
No, ez IS egy kettősség :)..

Amikor megtudunk valamilyen információt, "titkot" – ahogy tegnap arról szó volt -, és ha belátunk a látszatok mögé, újfent nálunk a döntés: elindulunk tovább a "titkok felfejtésének" az útján és bővítjük a megszerzett tudást, vagy elengedjük és maradunk a régiek mellett és élünk úgy tovább, ahogy eddig...
A mai nap mindenképp egy "keresztútról", egy váltásról, egy döntésról üzen, aminek forrása valamilyen újkeletű "külső tényező", ami ráadásul a harmoniát, a belső egyensúlyt hivatott számunkra elhozni. Kérdés: FELISMERJÜK-e az új forrás megjelenésében a "MAGOS" akarat megnyilvánulását? Vesszük-e az adást, hogy minden ÉrTÜNK és semmi nem ellenünk?

A DÖNTÉS nálunk van...