2023-04-19

                                MOTTÓ: VALAMI KÉSZÜL.... 

Ma egy különleges érzetű nap van...
Ezt a "Terembura" is jelzi, mert a NAP és a PLÚTÓ között felállt egy KVADRÁT, azaz TEREM-TŐ fényszög... A KVADRÁT, mint NÉGYSZÖG, a 4-es számhoz kapcsolódik természetesen, azaz, az ANYAGHOZ. Ez a "FORMA", a "KERET" száma. Amikor a TARTALOM FORMÁT nyer.
Amikor LÁTHATÓVÁ válik. Amikor ELKÉSZÜL, ami eddig még láthatatlan volt...
Igen, de ez a fényszög még csak most "indul" az útjára.
Tehát olyan, mint amikor a gyárban a gyártásra kiadják az utasítást: mehet. Vagy mikor a karmester felemeli a pálcáját, hogy beintse az első taktust... De még CSEND van. A vonó már rajta a hegedű húrjain, a DAL-lam azonban még hallgat..
Szerintem még holnap is ez a hatás lesz érezhető, de egészen biztosan más színezetben, más hangsúllyal, mivel holnap ÜRES HOLD lesz... 
Tehát a Plútó a Nappal IS és a Holddal IS kvadrátban fog állni... 

A tegnapi TANULSÁG-OK és TANULÁS-OK - ahogy magam is tapasztaltam -, "megvót".
Jött egy OK, mint élmény, mint tapasztalás, ami elgondolkodásra késztetett: vajon jól látom-e a dolgokat? Vajon ÉN látom-e jól a dolgokat? Vajon jól látom-e ÉN a dolgokat? Tényleg jól látom-e a dolgokat?
Egy-egy ilyen helyzet mindig alászálláshoz vezet, vajon "egos"-e az ember, ahogy a másik mondja, vagy tényleg a "Lénysége" hallatja a hangját BENT, a belső bizonyosság tudatában?
A mesgye ugye nagyon vékony. A látszat és a valóság közötti függöny fátyolszerű. Áttetsző.
De amilyen áttetsző, éppoly megtévesztő is....
Már beszéltünk róla és Horváth Krisztina írásában is csodálatosan megfogalmazódott, milyen az a bizonyos "FÉL HANG"... "CSAK" egy FÉL HANG.. Szinte alig hallható – mégis FÉL-REviszi a dallamot....
Amikor látjuk, hogy a másik ember egy megtévesztő által mutatott tévúton jár, de tudva tudjuk, hogy az ÉLET mindenkiben BELÜL VAN, akkor azt is tudjuk, hogy mindenki MEGÉLÉSE EGYÉNI és BENTI (erre most rátüsszentettem...) A kérdés ekkor: vajon van-e "jogom" arra, hogy "be-szóljak" és "beleszóljak" az ő útjába? "JOGOM" nincs. Viszont ha meg BENNEM ott a TUDÁS-OK BIZONYOSSÁGA, a "tudva tudom, mert ÉLEM" és ráadásul LÁTOM is, hogy hol van az ő által választott úton a csapda, akkor "SZÓ-nom köll"... HANGOT kell adni.... Aztán majd az illető eldönti, hallgat-e rá vagy sem. Lesz-e számára tanulás és tanulság – OK, vagy majd később, amikor elérte az úton azt a csapdát, amiért előre szó-tam..

Amikor spirituális megélések "csapnak össze" – akkor az ember hátralép egyet, mert átadhatatlan az a bizonyosság, mikor az ember LÁTJA a másikat, pontosan érti is, hogy miről beszél és mit akar a maga szemszögéből bizonyítani, de az a másik nem látja, így nem is értheti azt, amit meg én szeretnék kifejezésre juttatni. Ez a párhuzamos világok végtelenben SEM találkozó pályája... Pontosabban a TÁGABB spirál és a SZŰKEBB spirál egymással soha nem találkozó pályavonala.. Egyetlen rossz van az ilyen helyzetben: a tehetetlenség érzete... Amikor végig kell nézni, hogyan rohan a másik a VESZT-ébe... Tudom: "ődóga".. De akkor is .....

Akinek érkezett tegnap valamilyen tanítás, tanulság, egészen biztosan azért történt, hogy a most előttünk álló váltáshoz, TEREM-T-éshez hozzátegyen valamit... (hmm.. 10.44-kor leírva, tehát ezek szerint ez így is van!)
Ma az ERŐGYŰJTÉS, a HANGOLÓDÁS, a CSENDES-ülés van "porondon". A DERŰ, a FEL-HANG (és nem FÉL-hang) MEGTARTÁSA... Legyünk KÖNNYEDEK és legyen bennünk meg az a BIZALOM, hogy "minden IO-ravaló ember élete JÓRA fordul".
Amiben NE A PÉNZ LEGYEN A HAJTÓERŐ!!

Sokakat ér utol valamilyen váltás mostanság. Nem véletlenül. Ezek PRÓBÁK és DÖNTÉSEK!
Vagy mondhatnám úgy is, a döntések próbája.... Munkahely vagy vállalkozás? Másik munkahely? Lejár a gyes, gyed de nem akarok alkalmazott lenni, ráadásul van elképzelés is, hogy mi lenne a JÓ....?
Már mondtam korábban, hogy a Szíriusz ezévi üzenete az volt, hogy NE AKARJ, ellenben FOGADD EL, AMI JÖN! Ami jön, hogyan érkezik? SÚGÁS, MEGÉRZÉS ÁLTAL!!!!
Amikor a PÉNZÉRT megyünk dolgozni, akkor az "AKAROM" ereje dolgozik. Olyan is lesz... Örömtelen... Eredménytelen... Boldogtalan... Ellenben, mikor követjük a MEGÉRZÉST, a BENSŐ BIZONYOSSÁG HANGJÁT, hogy merre legyen az arra, az MINDIG MEGHOZZA A BŐSÉGET!!!
Először NEM pénzben, mert meg kell tanulnunk, hogy a JÓ LÉT, nem a "JÓLÉT" függvénye, hanem a "IO-LÉT"-é.. Az örömé... A SZERETETT munka, tevékenység, hivatás által érzett ELÉG-EDETTSÉGben van az IGAZI JÓ LÉT – ami ráadásul meg is hozza az anyagiakat is! De nem mindegy a SORREND!
Nem véletlen ez a tanítás, ugyanis az ÁT-HANGOLÓDÁS alapvető velejárója, hogy megtanuljuk elengedni az ANYAGOT, azért, hogy MEGKAPJUK AZ ANYAGOT... De már MÁS MINŐSÉGBEN....

Napunk angyala ma RAZIEL, a hangolódás angyala... Üzenete: Nyerd vissza az erődet!
Hol és hogyan tudod? BENT, MAGAD-ban...

Ma 19-e van... Eljutottunk a VÉG-ÁLLOMÁSRA, a Tavaszi Napforduló első Újholdjának, pontosabban Holdhónapjának a végére. Holnap, Üres Hold napján, már 20-a lesz. A "Feltámadás" napja....
A MAG-fordulaté, amiért Jézus is érkezett...
Minden VÉG-ben ott a következő KEZDET csírája.. Csak idő kell a térben míg kibújik a magból...
Még ERŐT kell gyűjtenie...(megint 11:11 van és 11 fok....)