2023-02-17

                                  MOTTÓ: EL-ENGEDEM ÉS MEG-ENGEDEM...

Ma még mindig SATANA hatása az elsődleges, minden téren, észközökben és a Teremburán egyaránt..
Mára már túlhaladta a Nap Satanát, tehát útjára ENGEDTE mindazt, amit átvett.
de hiába a Nap a rendszerünk központi csillaga, akkor is Satana az, aki irányít, hisz ő annak az IDŐ-és TÉR-kapunak a "felelőse", amely a Fény birodalmába, a Tér-be és az IDŐ-be "beengedi" az "információkat", melyeket aztán a Nap pulzál a dimenzió működésébe....
Tegnap olvastam a neten, amikor képet kerestem a Rituáléhoz, az alábbi idézetet, és azt hittem, eldobom az agyamat. Ez az a tipikus, "klasszikus", az asztrologiában elterjesztett vérlázító hülyeség, amit gondolkodás nélkül vesznek-adnak tovább mindazok, akik megtanulják!!! De ilyenkor mindig eszembe jut: ha több ezer évig el lehetett hitetni, hogy egy fütyis szakállas hímség a TEREMTŐ - akkor BÁRMIT el lehet hitetni, bármit el lehet adni az ELMÉNEK, így Satanáról is... akiből ugyancsak egy hímségi figurát kreáltak. De mit lázadok, amikor a VIZET, az ALAPVETŐ NŐ-i princípiumot is hímként deklarálják?? (Lsd NEFTIL-Neptun, Poszeidon...)

"A Szaturnusz és Nap együttállása idején számíthatsz az életedben jelen lévő férfiakkal, tekintélyszemélyekkel - elsősorban édesapáddal és vezetőiddel - való nehezebb kapcsolatra, esetleges konfliktusokra. A korábban már említett "hátráltatások" és próbatételek érkezhetnek az ő irányukból.."

A horoszkópban egyébként NINCS BENNE AZ APA, mondjon bárki bármit - mert "csak" HOZZÁADOTT ÉRTÉK és NEM DETERMINÁNS!!! De mindent és bármit meg lehet erőszakolni, leuralni, átpolarizálni annak a TÖRT ÉN-nek, amelyik úgy akar EG(y)-ÉSZ lenni, hogy mindent maga alá gyűr. De soha nem tud, mert NEM "LETT", (LÉ-T-T), hanem TER-emtett. Épp a LÉ-T által!! TÉR-hez kötött, formai, anyagi, ezáltal NEM IDŐTLEN. Márpedig ami teremtett, az "nem LÉ-tező", mert nem tudja magát reprodukálni. És minden, ami nem LETT, az összedől... Csak IDŐ kérdése a TÉR-ben...
És PONTOSAN EZT ÜZENI MOST SATANA: a "TEREMTETT" játszótere lépésről lépésre KIÜRÜL...

Belső létünk "játszóterén" pedig az az üzenet, a "Kiürülést" illetően, hogy sokkal jobban járunk - A SZÍRIUSZI ÜZENETTEL MEGEGYEZŐEN - ha hagyjuk MOST és ITT magunkat az ÁR-amlással TOVÁBB VINNI és nem úszunk AKARATBÓL az ÁR ellen. Engedjük, hogy kiürüljün belőlünk minden és mindaz, ami felvett, ami ragadvány és nem belőlünk eredő, mint a félelmeink, egyidejűleg pedig meglássuk azt, ami a miénk, ami minket felemel és kiemel a KÖT-elékekből és RAGAD-ványokból..
KÖT és RAGASZT az AKARAT - visz és áramoltat a SUGALLAT...
Amikor az akarattal felülírjuk a sugallatot - lsd a Manifest c. sorozatban - abból mindig csakis a NEHÉZSÉGEK származnak. Satanát is ezért tartják "nehéz" bolygónak, hisz ő "tartja a SORS folyamát" (erre most rá is tüsszentettem..), tehát aki halad vele, aki része az ÁR-amlásnak, az könnyedén kerüli ki az akadályokat, mert az áramlás ELVISZI az akadályok mellett. De aki szembe úszik, az nem látja az ÁRAMLATOKAT és bizony kicsaphatják a szélre vagy neki egy-egy sziklának...aztán "nagyot koppan és elhallgat" (lsd a vntv műsorvezetőjét..)

A tegnapi együttállás ÚJ KAPUKAT nyitott meg... Már a SZER-ELEMÉN TÚLRA. ELEMEL az ELEM-ből más EMELET-re - mert van a SZER-en túl is...De oda csak akkor EMEL-KEDHETÜNK, azaz TÁGULHATUNK tovább, egyre BELJEBB, ha már ÉLJÜK teljes LÉTÜNKKEL és TUDATOSSÁGUNKKAL, bizonyosságunkkal a MI-NŐ-S-ÉGI LÉTET. Érezzük-értjük-tudva éljük.
És ebben a minőségi létben NEM AZ A FONTOS, hogy mennyit "legelünk", hogy vegánul étkezünk vagy megesszük a rántott csirkét (na, megint rátüsszentettem!!) Nem az, hogy panelban élünk-e vagy jurtában. Hanem egyedül az, hogy "IO-L" élünk-e?!!
Akinek a mindennapi élete még mindig nincs ÁRAMLÁBAN, ő még NEM "ÉL"I.
Ezért "alapszabály", hogy beszélhetsz bármit, mondhatsz csodás dolgokat a SZER eleméről, Boldogasszonyról, AN-áról, lehet rakott kályhád, élhetsz a világ végén: ha a mindennapokban egészen más szinten élsz BENT MAGODBAN és MÁSOKKAL...akkor nem vagy tengelyben, akkor még az ELMÉD az ÚR és "nincs jogod dumálni". A fejedre omlik egész léted - de semmi ellened és minden érted: minden azért, hogy ENGEDD EL AZ EGO irányítását, rántsd le a függönyt és nézz végre szembe MAGADDAL.

Az ego az "EMBER" sajátja.
Az ÉRZÉKELÉS pedig LÉ-ny-s-ÉG-ének a sajátja.
A kettő ugyan egy - de mégsem ugyanaz!

Napunk angyala ma CHAMUEL, a szelíd erő angyala. Igen: a MEGADÁS ereje szelíd. Amikor engedjük, hogy vigyen az ár. Legyen úgy, ahogy lennie kell - közben pedig halljuk a MAG-DALÁT...Engedjük, hogy EL-menjen minden és mindenki, akivel nincs már dolgunk és EL-jöjjön mindaz, és mindenki, akivel pedig IGEN. Mondhatni, semmi új nincs a feladatban, ezt csináljuk már jó 2 éve: igen, ugyanaz, mégis MÁS...
Aki érzi érti, aki érti éli és érzi....
ELENGEDNI és BEENGEDNI. Mindegyik a SZELÍD BÉKE és MEGKÖNNYEBBÜLT ÖRÖM érzésével jár együtt....
A JÖVŐNK, a TOVÁBB aszerint FOLYIK, alakul, áramlik, hogy mennyire hagyjuk.. és mennyire tudjuk az irányítást kiengedni a kezünkből... Helyette ráülve a hullámra vitetni magunkat...

(Kép forrása: internet.."free soul")