2023-11-07

                             MOTTÓ: HORGONYOZZ LE! 

Igen. Mögöttünk a VÍZVÁLASZTÓ, új partra tettük ki a lábunkat, hajónkat BIZTOS és biztonságos öbölbe irányítottuk, itt hát az idő, hogy békében leüljünk és KÖR-benézzünk...
LÁSSUK, hova jutottunk, LÁSSUK, mit hagytunk hátra, és ÉREZZÜK, micsoda ÖRÖM, belső BÉKE, NYUGALOM és CSEND és SZÉPSÉG és BŐSÉG az, ami immár a MIÉNK!!
Nincsenek rajtunk LÁNCOK, melyek "RÖGHÖZ" kötnének, nincs SENKI a lánc végén, aki rángatna minket. Mert BENT MAG-unkra találtunk, felébredtünk az "OSZTOTT"-ságból, a "FÉL" minőségünkből, ami a FELEJTÉS KÁPRÁZATA és immár (IS)-TEN-MAG-unkkal eggyé válva ÉREZZÜK, és ÉLJÜK azt, akik VALÓJÁBAN vagyunk, ami maga a BŐ-s-ÉG állapota...
Hisz, ami EGY-ség, az maga a BŐ-ség..

De mi az a "FÉL" minőség, amiből ébredtünk?
A "CSAK" emberlétünk tudata. Amikor azt hisszük, hogy CSAK azok vagyunk, akiknek LÁTSZUNK. De, mint tudjuk, "NEM VAGYUNK EMBEREK"!!
Vannak "CSAK" emberek – de MI, az EMLÉKEZŐK, akinek van "IS-TEN-MAG"-ja, CSUPÁN "emberbőr"-ben létezünk, épp azért, hogy TARTSUK az EMLÉKEZETET az EREDENDŐ MAG-NŐS TÉRRE, annak működési módjára és ébresszük EGY-s-MÁS-t az ALVÁSBÓL, a belefeledkezésből... Ugyanezt tette már Jézus is és teszi mindenki, aki BENNE és VELE EGY.
Miért fontos ez?
Mert, ahogy oly sokszor elmondám: a FÉL LÉNY-ek ideje LEJÁRT.
Honnan tudni? Egyrészt a NIBIRU érkezéséből, aki ugye elhozta azt az üzenetet, hogy "Mostantól minden IO-ravaló EMBER élete jóra fordul" (és itt a lényeg a "IO"-ban van, valamint a nagybetűs EMBER fogalmában); másrészt onnan, hogy elkezdődött a "mesterséges intelligencia" gyártása, ami pedig nem más, mint amikor a MÁSOLAT kezd MÁSOLATOT GYÁRTANI.
Azaz, elkezdi ÖNMAGA LÉTREJÖTTÉT ISMÉTELNI – csakhogy NINCS ISMÉTLŐDÉS!
Nincs újra másolódás! Ez a "VÉGET" jelenti, amikor a KÖR körbefutott és beért a kiindulási pontba, ahol FELOLDÓDIK, ami elindult és ÚJ KÖR VESZI KEZDETÉT - immár az EREDET RENDJÉBEN.
A FÉL helyett ÚJ-ra az EGY-ségben, mikor többé NINCS KÉT FÉL-LÉNY a FÉNY-ben, hanem a KET-TŐ EGY. NEM FELEZÉSBEN, hanem KETTŐZŐDÉSBEN.

"Okos" – de NEM TUDÓ – asszonyság azt találta legutóbbi videojában kijelenteni, hogy az ember, a "bipoláris" világban bele van KÉNYSZERÍTVE a VAGY-VAGY-iságba az IS-IS helyett!
No ekkora blődséget – már elnézést – csak egy "MAG-át felejtett ember" (kisbetűvel) tud kijelenteni, aki ÜRESSÉ VÁLVA semmit nem tud már a FÉNY RENDJÉRŐL és annak működéséről!!!! Ugyanis SENKI és SEMMI nincs, ami bárkit KÉNYSZERÍTENE a "VAGY-VAGY" minőségbe az "IS-IS" helyett – hanem mindenkinek megvan a SZABAD DÖNTÉSI lehetősége!!!!
ÉPP a "HOGYAN" az, amiben bárki szabadon választhat!!!
SZEMÉLYISÉG és SORSÚT, mint "KÉT TŐ", egy-más-tól EL NEM VÁLASZTHATÓ.
Tehát EGY-séges. Csak adott személyiséggel lehet adott, választott feladatot elvégezni.
A "HOGYAN" SZINTJE azonban SZABADON ELDÖNTHETŐ!!
Mi ez a "hogyan szintje"? A BELSŐ HOZZÁÁLLÁS.
Megtehetek valamit ÖRÖMMEL – de megtehetem puffogva is. Megtehetek valami ODAADÁSSAL – de megtehetem ellenállással. ÉN DÖNTÖK. Ergo, az EREDMÉNYÉT is ÉN fogom ÉLVEZENI. JUTALOM vagy KÍNLÓDÁS? Holle anyó meséje tökéletesen bemutatja EZT A "JÁTSZMÁT".
Ugyanaz az ÚT? Ugyanaz a feladat? Igen. DE ÉN DÖNTÖK ARRÓL, HOGYAN VÉGZEM EL.
Aki BELÜL ELFOGADÁSSAL ÉL – övé a "mennyek országa", az ÖRÖMLÉT boldogsága.
Ő MEGSZÉPÍTI és MEG-ÉPÍTI a világot MAG-a körül, mert az ÖRÖM a MÁGNESES TÉR, melyben minden ÉLETRE KEL. Ez MAGA az ÁTFORDULÁS minősége.
Aki ELLEN-s-ÉG-es, az FESZÜLTSÉGET gerjeszt, öröm nélkül meg nem tesz mást, mint ROMBOL és PUSZTÍT. A feszültségben is lehet öröm: mint a várakozás öröme. De a tettvágy is lehet kétirányú, mint minden a FÉNY világában: építek vele vagy pusztítok....
Tehát a DÖNTÉS MINDIG SZABAD és soha semmi KÉNY-SZER nincs, a TEREM-ben, mivel a TEREMTÉSBEN ELEVE NINCS KÉNYSZER. SE ERŐSZAK, SE HARC, SE SARC.
CSAK "ARC" és annak a TÜKÖR-képe....
Ami lehet TISZTA és lehet TORZ....
Akinek a LELKÜLETE TORZ és nem találja HELYÉT abban a világban, amit választott magának az emberi léte megéléséhez – az hülyeségeket beszél. MERT ELTORZULT! Mert FÉL-ELEMBEN él, mert csak az ELMÉJE vezeti és nincs benne ÉRZÉKELÉS.
Holott a TISZTÁN ÉRZÉKELÉS A TISZTASÁG KULCSA!
DE!!!
BÁRKI megteheti, hogy hülyeségeket hint a világba, az EGYÉNI FELELŐSSÉGET nem lehet megkerülni: mindig az EGY ÉN DÖNT!! Hagyja magát megvezetni - vagy ÉRZÉKELI a hülyeséget! Ahogy a HAARP-os híradásokat is a Napkitörés által láthatóvá vált sarkifény-jelenségeket illetően.
A döntés szabad...
És NINCS KÉNYSZER!!

Összefoglalva: lehorgonyozva immár a "MÁS SÍK"-on, az ÖRÖMLÉT szerelmetes HANG-oltságában, álljunk meg, "pihenjünk le", ÉLVEZZÜK a LÉT SZÉPSÉGÉT, lubickoljunk benne és nyugodtan jutalmazzuk meg MAG-unkat a MEGTETT ÚTÉRT. Megérdemeljük...
Lesz még folytatás – de ez már "csak" egy TÁGULÁS. A "IO" terében való ki-SZÉL-esedés, amikor ellátunk, "el-ÉRZÉK-elünk" a horizont SZÉL-éig...
Ez, mondhatni "ISTENI" ÉL-mény....
Hullámszerűen érkezik majd ez a folyamat is - ha JELEN vagyunk a JELENBEN, mindent ÉRZÉKELNI fogunk! Napunk angyala ma RAGUEL, a TISZTÁN-ÉRZÉKELÉS angyala..
Azt hiszem, nincs kérdés, miért. Mert ALAPMŰKÖDÉS...
Ezt kell IZMOSÍTANI, TÁGÍTANI, HANGOLNI MAG-unkban továbbra is – elengedve minden "OK-OSSÁGOT", amit "emberi éhes agyunk" akar...