2024-06-27

                      MOTTÓ: VILLÁM HOZTA TISZTULÁS... 


Jót nevettem, mikor megláttam a mai Rituálét: egy az egyben lekövette az időjárást – vagy az időjárást a rituálés észközeit? Ki tudja.. Végül is mindegy, a végeredmény számít úgyis...
A lényeg, hogy ma az észközök között megjelent a VILLÁM, a LÉ és benne és a TÉR...
És hozzá "EManuel" lapja, mint tegnap is!!
Tehát: érkezhet villámszerű megtisztulás a SAJÁT terünkben, azaz bennünk, valamivel kapcsolatban, de tisztulhat a Tér KINT is  – ahogy tisztul a villám által hozott jó kis eső révén...
Meg "amúgy is" tisztul, csak annak tempója jóval lomhább, mint egy "villám"...

De egy biztos: minden az "IGAZ ÁG"-on halad...
Emanueli minőségében..
És ha BENT bennünk valami nem lenne ott, az IGaz ÁGon, akkor érkeznek a megfelelő impulzusok, katalizátorok a TISZTÁZÁSHOZ...
Ez az egyik...

A másik pedig az, hogy most eldőlnek FONTOSSÁGI SORRENDEK és a felszínre jön minden eddig lenyelt, elnyomott probléma, akár oly hirtelen is, mint egy villámcsapás. Mondhatni a "semmiből".
Miért ÉPP MOST?
Mert oly sokszor elhangzott már, csak nem "ért le", hogy MOSTANSÁG MINDEN "VILÁG"-OSSÁGBA TÉR, amit eddig NEM AKARTUNK meglátni! Hiába "tüntetett" a szervezet tünetekkel...

A szervezet amúgy egy tökéletesen megalkotott mestermű. Amit kaptunk az ittlétünkhöz. Rajtunk múlik, hogyan élünk VELE EGYÜTT! Ha azt tesszük, amiről minap szó volt a TÉR és TERMÉSZET, a TEREMTETT VILÁG kapcsán, hogy nem vele, hanem ELLENE MEGYÜNK, akkor egy ideig működik a szervezet önregeneráló képessége, de aztán "elunja" a meddő harcot és elkezd TÜNTETNI. Azaz TÜNEKETEKET küld, hogy a "felhasználó" éberdjen már rá, mit művel MAGÁVAL!!!
Ha a tünet hiába "tüntet" és megy tovább minden úgy, ahogy eddig, akkor ne csodálkozzon a "tulaj", ha jön egy VILLÁMHATÁS és vele együtt egy kiütés a ringből....

Sokszor megsajnálunk rákos betegeket például, hogy jaj szegény – de azzal a rákkal 8 éven át KÜZDÖTT MÁR a szervezet a MEGNYOMORÍTÁS ELLENÉBEN!
Mindig az a SZERV BURJÁNZIK TÚL, amelyik TÚLBURJÁNZÓ MEGTERHELÉST KAP szellemi vagy/és érzelmi oldalról.
Tipikus, mikor jön az a mondat, "de olyan jó ember (volt)".. Miért pont őt sújtja a betegség??
Meg hogy "mindig a jók mennek el"...Aha...
KIFELÉ lehet, hogy valaki jónak LÁTSZIK. Mert annak a "tüneteit" MUTATJA. HOgy MILYEN EGY JÓ EMBER... De vajon MAGÁHOZ mennyire jó?? Magával MENNYIRE elfogadó? Megértő? SZERETŐ???
Vagy inkább önostorozó? Kíméletlen? Kritikus? Semmit elfogadni nem tudó? Mindig csak ad és nem tud kapni? Mert úgy véli, hogy az a jó élet, ami "áldozattal" teljes??
Teréz anya a leglátványosabb példa a LEGÖNEMÉSZTŐBB hamis életfelfogásra!
Ha NINCS ÖNSZERETET, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy a SZERVEZET egy idő után bedobja a kulcsot! Hisz nincs a SZER-vezetben SZER ELEM!
Nem az a "JÓ" ember, aki "KI"-teszi szívét lelkét másokért, hanem az a JÓ EMBER, aki TEN-MAGÁT SZERETI! Akiben BELÜL ÖRÖMLÉT VAN! Mert csakis ÍGY tud másokat is úgy szeretni, hogy nem csinál közben magából áldozatot....

Az egyházi propaganda tökéletesen működik mind a mai napig, Jézus életének teljes kiforgatásával az élen, hogy ő bezzeg feláldozta magát az emberiségért! Na, ekkora megtévesztést és ökörséget nem sokan engedtek meg maguknak a TÖRT ÉN ELEM működésének során!!!
De megint nem az ökörséggel van a baj, abból akad bőven – hanem azzal, aki BENYELI! És ELHISZI!
És nem jelez be neki a BELSŐ CSENGŐ, hogy figyelj már bébi, itt téged hülyére vesznek!!!
Minden játszmához két fél kell: egyik aki csinálja, a másik pedig aki engedi...

Most, a KOR-KÖR-VÁLTÁS idején, mikor már minden szorítás kienged, mivel vége a TÖRT ÉN ELEM idejének, különösen fontos a zsigeri SZŰRŐ FELISMERÉSE, hogy nincs mitől FÉLNI!
Már nem a FÉL ELEM "fele-más" programja működik, ráadásul ITT VAN VELE EGY IDŐBEN ÉS TÉR-ben az EMANUELI ENERGIA IS! Rajtunk múlik, melyikhez csatlakozunk!  A régi erőtér már csak úgy  működik, mint mikor leállt a motor, és már csak a lendület viszi tovább... Tehát NINCS EREJE!! 
Még ha el is próbálja hitetni és mindent elkövet a szellemi hülyítés érdekében...

A TUDÁS, a TUDATOSSÁG ÉLÉSE ott kezdődik, mikor EGYÉRTELMŰEN ki tudunk lépni a megrögzött szokásokból. Amikor például nem gyászolunk, ha valaki elmegy, és részvétet sem kívánunk, – mert TUDJUK, hogy a MEGBOLDOGULÁS ÖRÖMLÉTET JELENT! Aki még "gyászol", "nincs magánál", mert NEM ÉRZI és NEM IS ÉRTI, hogy nem lehet RAGASZKODNI, KAPASZKODNI senkibe sem, de a SZERETET LÉNYEGÉT SEM ÉRTI, hogy az maga a SZABAD SZÁRNYALÁS. És ha IGAZ-ÁG-ban tudunk szeretni, akkor nem a HIÁNY fog fájni - hanem a felszabadulás ÖRÖME fog ELTÖLTENI.
Hülyének fognak nézni, ha így viselkedünk? Persze. Tipikus autópálya-szindróma: megyünk szembe a forgalommal :).... De ettől még nem biztos, hogy ők mennek a jó irányba...

Meg KELL változtatnunk a HAMIS SZOKÁSOKAT és el KELL kezdeni azt ÉLNI, amit ÉRZÜNK.
Amíg elfojtjuk, amíg eltagadjuk, addig mi is "csak" szolgái vagyunk a rendszernek.. De nem a REND SZERÉNEK! A mi 'dógunk' kilépni a "NAP"-szolgaságból és VISSZAÁLLNI a  "NAPON TÚLI PÁN"s-ÁG-ra, azaz a "TULI-PÁN"-s-ÁG-ra, mivel ITT, EBBEN van minden ősemlékezet!
Nekünk aztán TUDNI ILLIK - hogy mi illik...
Úgy BENT, mint KINT, hisz az orrunk előtt van, az ELEINK jóvoltából, akik MÉG EMLÉKEZTEK...
Nekünk sincs más dógunk...