2024-01-30

                          MOTTÓ: KÉT VILÁG HATÁRÁN

A tegnapi "bőség"-nap valóban megmutatta mindazt, amit leírtam a Rituáléban, ráadásul pont abban a sorrendben, ahogy leírtam...
Jómagam az "egér" lapját húztam saját magamnak, amire "felcsillant" a szemem, hisz tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor mindig valami olyan vár rám, ami "megrág"....Illetve amin majd én fogok rágódni - egé(r)szen addig, míg ki nem köpöm ...
Nos, nem kellett sokat várnom, mert ahogy leültem a gép elé és megnyitottam a céges emileket, máris érkeztek az áremeléssel kapcsolatos infok... Volt, ami elfogadható volt, volt, amitől összecukkolt a gyomrom – mert éreztem a lehúzást, a harácsolást benne..
Aztán hamarosan meghallottam a háttérben 'azuram' emelt hangját: nála is beütött egy "céges bomba", amire józan paraszti módon - amit úgy hívnak, hogy előzetes értesítés -, fel lehetett volna készülni. De hát nem...
Majd ezek után hallottam a híreket is - mert 'azuram' hallgatta –, így a világ dógaival is képbe kerültem. Ha akartam, ha nem...
 Szóval "beindult az áradat"....
És megmondom őszintén, nagyon alászálltam: régen éreztem magamat ennyire rosszul a bőrömben... Azon gondolkodtam, hogy ennyire gyenge lettem, mióta itthon vagyok? Hogy nincs tartásom a viharban? Hogy nincs küzdőerőm? Hogy most mindezt azért kapom, hogy megtapasztaljam, milyen is a "fal mögül" hirdetni az igét, míg mások a falakon kívül állják a sarat és a vihart? Még az étvágyam is elment – ami nálam tényleg a "dráma fokmérője"..
Szóval az egér megérkezett....
Viszont mosogatás közben (minő véletlenül, épp víz mellett), megjöttek a bevillanó felismerések:
- Egy: ha előre megmutatta a kártya, hogy mi érkezik, akkor ez az egész egy "KÉSZÉTEL", tehát a "program" része. Ergo, TANÍTÁS van benne.
-Kettő: korábban már filóztam magamban azon, miért nem működik az a LÁTÁS, amiről az ember ÉRZI, hogy "tudja". Ami benne van a zsigereiben – de valahogy mégsem képes előhívni. Nos, itt érkezett meg a válasz az ÉRZET síkján: azért, mert ha az ember LÁTNA, akkor abba beleőrülne.
Az a fajta látás, amit jelenleg a halálunk után tudunk (újra) megélni, MÁR TISZTA, tehát "élvezhető". De itt a Földön annyi a mocsok, a szenny, a gonoszság, a kínlódás, a békétlenség, a kíméletlenség, hogy azt elviselni lehetetlen lenne. Mégpedig a tehetetlenségtől, hogy az ember nem tud segíteni, "megváltani". "Simán" ÖN-VÉD-ELEM tehát a "nemlátás" és ennek örülni kell. Nem szabad olyat akarni és kívánni, aminek NINCS HELYE az ITT-LÉT-ben. Mindemellet a kártyavetés, mint "köztes ÉSZ-köz", mindig megmutatja azt, amit látni szeretnénk – DE CSAK AZT és CSAK ANNYIT, amennyihez közünk van.
-Három: a külvilágba való "átlengés" ÉRZETE igazából azt szolgálta, hogy TÉNYLEGESEN megtapasztaljuk a "KÉT VILÁG" között milyen minőségi különbség van.
A "mi világunk" az együttműködésről szól. A közös érdekről. A toleranciáról. A másikra való figyelésről. A megegyezésről, az EGY-ES-ÉG-ről!! Ezzel szemben mi van "kint"? Mindezeknek az ellentéte. Intolerancia, érdektelenség, könyöklés, a másikon való átgázolás, az önös érdekek egyirányú letolása a mások torkán, a kiszolgáltatottság, a kiszámíthatatlanság, a bizonytalanság érzetének a folyamatos fenntartása... és még sorolhatnám - de nem akarom.
- RÁADÁS-üzenet, mint "i"-re a pont: az ITT és MOST-ban szó szerint KÉT VILÁG HATÁRÁN VAGYUNK. Illetve nem is a határán, hanem KÉT VILÁG feszül egymásnak. Az egyik az, amit BENT ÉLÜNK "MAG"-unkban, a CSEND HONÁBAN – a másik pedig a KÜLVILÁG elviselhetetlen minősége. A kettő kontrasztja iszonyatos. De ez NEM MARAD ÍGY! A KÜLVILÁG TÉNYLEG TELJESEN MEG FOG VÁLTOZNI – csak nem úgy, ahogy azt nekünk vetíteni akarják. SEMMI nem fog a vetítésekből megvalósulni, SEMMI. De abból sem, amit az "ellentábor" vetít, mert minden meg fog szűnni, amiben a TISZTESSÉGTELENSÉG bármilyen formája is fellelhető.
AMi meg fog VALÓSULNI – BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL – az a "3+1 T" elve (Tisztaság-Tisztesség-Tisztelet + TARTÁS), valamint a "3E" rendje: Együtt-Egymással-Egymásért. Mindaz, ami KOZMIKUS nyelvünkben EREDENDŐEN és eltörölhetetlenül JELEN VAN.
Mindez a "SZER" ELEM ETETŐ energiájának a minőségében.
"A SZER RENDJE - AZ IGAZSÁG IGÉJE - A TETT EREJE, a LÉT TERÉBEN".
Ez lesz az EREDENDŐ VÉN ŐSI TEREMT-NŐ-i erőtér, a JÓ PI TÉR visszarendeződése...
A "döntés" ezügyben már megszületett valamikor az "idő" kezdete előtt.
A végrehajtásának lépéseit pedig megélhettük az előző években, hisz MINDEN MEG VAN ÍRVA!! Nekünk "CSAK" JELEN kell lennünk hozzá.
Mik voltak ezek a lépések? Az új olvasók kedvéért: a NIBIRU megjelenése, aki a SZÉT-választás programját hozta 2021 tavaszán; majd EMANUEL "eljövetele" ugyanebben az évben, augusztus 12 és 15 között, mikor átadta a "húsvéti misztérium" valós üzenetét a számok tükrében; majd a BOLYGÓK programváltása 2022 júniusában, hisz ha a Föld változóban, akkor minden más rendszertag is változik. Végül ne felejtsük a szíriuszi üzeneteket se a "napfordulók" idejéről, melyek közül az utolsó arról szólt, hogy NE A MÚLTTAL FOGLALKOZZUNK, HANEM AZ EREDETTEL.
Ami maga az EMLÉKEZET, a VÉN US-i EGY-ségTUDATunk, a köz-ŐS "MI"-NŐ-ségünk ,
a MI-ndnyájunkban ÉLŐ NŐ-ség.. (na, erre most egy nagyot rá is tüsszentettem... )

Amíg a VÁLTÁS pillanata nem ér ide, egy dolgunk van – pontosabban kettő - : TUDNI és KIVÁRNI. Ezt erősítendő érkezett ma JOPHIEL a segítségünkre, mint a TÜRELEM angyala...
A DÖNTÉS KÉSZ, a VÁLTOZÁS programja KÉSZ – nekünk nincs más dógunk, mint JELEN LENNI A JELEKNEK A JELENBEN és minden megélésben megtalálni a nekünk szóló ÜZENETET, TANÍTÁST....
NEM mi fogunk "új világot" teremteni - mi leszünk RÉSZE egy ÚJ TEREMTETT VILÁGNAK!
Amit majd MÉLTÓN és MÉLTÓSÁGGAL "üzemeltethetünk"....