2023-09-16

                                MOTTÓ: ÁRAMLÁSBAN... 

Ma, ÚJHOLD napján, természetesen ismét egy "FELÜTÉS", egy "KAPUÁTLÉPÉS" élhető meg, ahogy minden Újhold idején..
Az IGAZI ciklikusságot mindig a HOLD adja és nem a Nap járása. A Napjárás a KERETET adja, magát a "mozgást", az "áramlást" a HOLD biztosítja. És mutatja azt is, hogy a TÉRBEN minek van IDEJE. OTT, ahol vagyok!! A Holdjárás számára NINCS globalizmus – csakis "szigorúan" HELYBÉLISÉG.
A Hold nem ott és AKKOR mutatja magát Magyarország felett, mint Franciaország vagy akár Spanyolország felett. És épp ebben van a LÉNYEG! Ha hagyatkoznánk a Holdra – leginkább a NŐK -, akkor a termékenység is egészen másképp működne... Na meg nem kellenének tabik sem...
De hát ez a világ a "hímmé" lett NAP világa, ahol a LÉ-T-et mozgató NŐ-vekedőképesség csak másodrangú lett... Meg is látszik a világ mi-NŐ-ségén... Még.... De már nem sokáig..

Tehát áramlásban lenni... Már sokszor volt szó róla, hogy ez mit is jelent: hallgatni a belső hangra, elfogadni ami érkezik és elengedni az elme akarását, mely általában a félelemből és a hiányérzetből fakad. Aki képes már így élni, a saját bőrén tapasztalhatja, hogy mennyire könnyedébb, lazább, JOBB lett az élete, milyen gyorsan teljesülnek a vágyai, sikerülnek a feladatai.
Áramlásban lenni csak LAZÁN lehet. Aki görcsöl, az MEGFOGJA, MEGAKASZTJA a BETELJESÜLÉST és szó szerint kínlódik, hisz a görcs bizony tud fájni...
Amikor áramlásban vagyunk, akkor van időnk szemlélődni és figyelni. Ha küzdünk, mert mondjuk épp ár ellen lapátolunk, akkor minden figyelmünket felemészti a küzdés, nincs időnk körülnézni, és nem is látjuk meg az "ajándékokat", az érkező megoldásokat...
Én nem értek egyet Madáchal, hogy "Ember küzdj és bízva bízzál". Bár az "EMBERNEK" lehet, hogy KELL küzdenie – de mivel NEM VAGYOK EMBER, ezért tiltakozik is minden porcikám a "küzdés", a "harc" ellen.
A teremtés a "NŐ"-vekedésről szól. Ebben pedig ALAPVETŐEN sehol semmiféle küzdés vagy harc nincs kódolva. A küzdés a SZEMBENÁLLÁSSAL, a TAGADÁSSAL jelent meg.
A "megadás" az IGENLÉS. Aki IGENEL, az ÁRAMLÁSBAN van, hagyja magát – ugyanakkor mindig tud REAGÁLNI, válaszolni arra, ami számára érkezik. Ez EGYÜTTMŰKÖDÉS, megoldás – és nem küzdés..

A mai Újhold a BETELJESÜLÉS "KAPUJÁT" nyitja meg. Természetesen lehet "horgonyt vetni" benne, megállapodni, élvezni azt a létmezőt, ahova eljutottunk.
KÜZDÉSMENTESEN, lazán, könnyedén, örömben – és meglátjuk, MINDENT megkapunk, ami a miénk és ami nekünk JÓ...

Napunk angyala ma GABRIEL, aki mindig az üzenetekre figyelmeztet. Ezeket is csak akkor tudjuk meghallani, befogadni, ha nem vagyunk görcsösek, ha nem feszülünk rá, hogy "halljam már! Halljam már! Miért nem hallok semmit??!!"
 Csak lazán, csak könnyedén – úgyis minden beteljesül a TÉR-ben, mikor IDEJE van...