2023-10-25

                                      MOTTÓ: OLDÁSOK... 

Amik lehetnek MEG-oldások, FEL-oldások, KI-oldások – azaz minden olyan, ami egy beakadt, betekeredett, beragadt állapotból kiemel minket. Legyen szó "gondolatról, cselekedetről vagy mulasztásról". LE-oldódnak ránk fagyott maszkok, hamis önképek vagy épp kérgek, melyeket magunknak húztunk fel... EL-oldódhatnak kapcsolatok, beragadt viszonyok, melyeknek már semmi tartalma nincs, csak a "kérgek" ragadtak össze..
Itt az idő megint egy réteg letételére, "pucolódunk", mint a hagyma...
Aki (hátra) HAGY MA valamit, valakit amivel-akivel már nincs "dóga"...

Csak ismételni tudom magamat: minden ilyen "HAGY-MA" majd a "HOL-NAP"-ról szól, amit már most a JELEN-ünkben is élni tudunk, hisz ami JÖN és ami VOLT az mind ITT találkozik BENNÜNK a PONT-ban. A "VAN"-s-ÁG-unkban.. Hisz minden ÉLET BENT – és nem kint!
Tehát mindig minden PONT akkor dől el a PONT-ban, mikor IDŐ és TÉR EGY-beÉR, mert az maga a PONT...
Megint mondom: minden HATÁS arra HAT, akivel összerezeg. Akivel nem történik semmi, annak nincs vele "dóga". Majd lesz egy másikkal, ami meg majd épp neki fog szólni...

Napunk angyala ARIEL, aki arra bíztat, hogy "Terjeszd szét a szárnyaidat".
Igen... EMELKEDJ felül és KI minden olyan helyzeten, körülményből, mely még fogva tart – szabad akaratodból. Hisz szabad akaratodból voltál benne és szabad akaratodból tudod FEL is OLDANI... És így lehetsz "szabad mint a madár"..
Lehet, kint a fűszál növése ugyanaz marad, mint épp az imént, de BELÜL egy pillanat alatt meg tud változni lénységünk tudatossága és mindent egészen másképp fogunk érzékelni, mert MÁS KÉP-ünk lesz MIND-ÉN-ről, mint addig.. és így kerülünk SZER EL(EL)METES teljes hangoltságba.