2023-09-28

                          MOTTÓ: HITEK ÉS KÉTELYEK... 

E mottónak az "előszele" már megjelent tegnap délután, estefelé, ráadásul nemcsak nekem, hanem Krisztinának is, amit a "véletlen" jóvoltából ki is tárgyaltunk, mivel egész más okból hívtuk egymást telefonon. A lényeg a lényeg, hogy én elkezdtem neki mondani a magamét, hogy mennyire besokalltam a tömeges középszer fojtogató ostobaságaitól, ő pedig hozzátette a maga élményét, mivel elé került Árvai Attila írása... A végeredmény mindkettőnk esetében ugyanaz volt: besokallás, émelygés, menekülés és egy nagy "MIÉRT???" kérdése, hogy lesz-e itt valami változás egyáltalán és valaha??
Természetesen LESZ és ezt ELEVE TUDJUK is – de az, hogy ennyire egyszerre szembesültünk egy ilyen "KÉTELY-HITEK" helyzettel a "BENNED A VÁLASZOK" után, az NEM VÉLETLEN...
Dolog VAN vele..
Jómagam már megkaptam korábban, egy hasonló "harctéri idegesség" során, hogy "türelem, még nem jött el a te időd". Amit érzek is, sőt, tudom is – de a mindennapok trutyija mégis ki tud akasztani. Jobban mondva tehetetlenséggel eltölteni, hogy MIÉRT NEM ÉRTIK MEG AZ EMBEREK az oly EGY-SZER-ű tudást?? MIÉRT hiszik el inkább a sz@rt, mint a JÓT?? MIÉRT követnek – leginkább NŐK!!! - ostoba gurukat, hímeket, akik öregistennel ölelkeznek, tehát még ott sincsenek tudatilag, hogy felismerjék: a TEREMT-NŐ nem lehet HÍM!!! Ezek a "sámánok" az őket körülvevő nők energiájából élnek, ugyanolyan szolgaságba taszítva őket, isteníttetve általuk magukat, mint bármely pátriárka... Miért nem ébrednek a NŐK tenmaguk KIRÁLYNŐI mivoltára??
A Luciferben hangzik el az anyjuk szájából egy remek mondat: "HA MEG AKARJUK VÁLTOZTATNI A VILÁGOT, A KIRÁLYNŐKNEK - MINT ÉN -, MEG KELL KÜZDENIÜK A FÉLELMEIKKEL. MAGABIZTOSAN".
Igen..
A világi cél – amiről természetesen nincs szó, ahogy soha arról, ami igazán lényegi, ugyanakkor minden JEL jelen van hozzá – az, hogy NEM KELL A NŐ. Az "Y"-t mindig is frusztrálta, mint "teremtett" lényt. Eltüntetni nem tudta teremtőjét, hát maga alá rendelte, hogy így uralhassa.
De a nyomást mindig ellen-nyomás követi, mivel az egyensúly mindig fenn akar maradni, ezért a nők idővel fellázadtak.. Az "y" ezt is OK-osan a maga javára tekerintette: egyenrangúságot akartok? Rendben, akkor dolgozzatok! De a háztartás is a tiétek!! Mi lett az eredmény? Háromszor annyi tehervállalás... Most újabb propagandák idejét éljük: nem kell a gyerek. Ha nem kell gyerek, akkor nincs szükség nőre. Ha lehet bőrsejtből is embriót előállítani, keltetőgépben kikelteni, akkor meg pláne nincs szükség nőre. Már törvénybe iktatták, hogy a férfiak is szülhetnek. Véletlen?? Egyáltalán nem... Az igazi fenyegetés NEM a gazdasági kilátásokban van, hanem az EMBER-FIALTATÁS terveiben... Vajon hogyan lehet, hogy Nigerben kb 34 év az átlagéletkor? És több országban 18-19?? Hát csak úgy, hogy itt már "keltettek".. "Embergyártás" folyt 18-19 éven keresztül. És ezeket terelik Európába.. Miért? Mert ezeknek "NINCS LELKE". Viszont jól programozhatók...
Ugy érthető??
DE!!
Mielőtt akár Árvai írásától, akár az én fejtegetésemtől valaki rosszul lenne – NE TEGYE!!!
Mert EGYIK SEM FOG MEGVALÓSULNI!!
Miért? Azért, amit oly sokszor már elmondtam, leírtam: KOR-KÖRVÁLTÁSBAN vagyunk!!
ÉLJÜK ugyan még a RÉGI világ aberrációit, de már bent van a TÉR-ben a MÁS SÍK MÁSIK ENERGIÁJA. Ami a NIBIRUVAL egyértelműen megérkezett, és amit EMANUEL meg is erősített...
Az "EMBER" nagy kihívása azonban a DÖNTÉS! "Mondd, te mit választanál"??
A döntéshez EGY valami kell: vagy ÉSZ vagy ÉRZÉK. Aki az "esze" után megy és nem hallgat a szívére, bizony benne ragadhat a FÉL ELEM TERÉBEN. De aki már ÉRZI, hogy itt van a MÁS SÍK, itt van a "IO" - akkor mondjon bármit is a külvilág, TUDVA TUDJA, hogy a LÉ-T benne van, tehát csakis MAG-A él MAGÁBAN MAGÁNAK, minden "idegen" ráhatás nélkül és tudja azt is, hogy minden, amit KINT LÁT, CSAK SZÍNPAD!!
Mindig elmondom: minden kártyavetésnél csak RÖVID TÁVÚ előrejelzések láthatók. Márpedig a kártya MINDIG a "MEGÍRT" IRÁNYOKAT MUTATJA!! Mostanában azonban CSAK a következő lépést láthatjuk és csak annyit, hogy mellette használni KELL a belső szívbéli hangot..
 A SEJT-ELEMET.. Miért? Azért, hogy ELENGEDJÜK A JELEN VILÁGOT...
Hogy csak annyit tudjunk belőle, ami közvetlenül ránk vonatkozik, mást és többet NEM!
Hogy KIMARADJUNK mindabból, amit KINT HALLANI!!!
Tehát:
HIGGYÜK EL, hogy mindazok a TERVEK, amikről ma beszélnek NEM FOGNAK MEGVALÓSULNI!!
NE LEGYENEK KÉTELYEINK EBBEN!
Vajon honnan tudja annyira minden "megmondó", hogy mit rejteget a közeljövő??
Erre két válasz lehetséges: vagy "olvas" a mátrixból, érzékeli a MEGÍRT folyamatokat, vagy maga is RÉSZESE a MEGÍRT folyamatnak, úgymond "végrehajtója", ezért BESZÉL RÓLA!!!
Vajon MIÉRT NEM ADNAK MEGOLDÁST IS a FÉLELEM MELLÉ, amit gerjesztenek?
Mert NEM TUDNAK!
Mert ők az ELMÉBEN ÉLNEK, márpedig az elme NEM ÉRZÉKEL, így nem is ÉRZI, hogy merre VISZ a SZÍV ÚTJA.... A félelem mit eredményez a bizonytalanokban? KÉTELYT!!! Aki KÉTELYben van, az pedig SZÉT-szedi saját magát... (lsd "Kérdések és válaszok"..)
Az "EMBER", mivel egy "FÉL" "ELEM", könnyen vonzódik a félelemhez. Könnyebben elhiszi a rosszat, mint a JÓT, ami pedig eleve benne ÉLŐ, mint "ÉLŐ LÉ".
Az ÉLŐ LÉ ÁLLANDÓ LÉ-T-ező, csak a "halmazállapota" változik. Jézus NEM KÜLSŐ VIZET ígért, hanem EMLÉKEZTETNI akart. Az EREDENDŐ ÉLŐ LÉ-RE, mint "Élet vizére", mely BENNÜNK és nem kint! A jézusi tanításokat nem szabad egy az egyben a bibliából átvenni, ÉRTELMEZNI kell tudnunk, mégpedig kozmikus MAG-US nyelvünkön! Akkor megleljük az IGAZ VÁLASZT, ami immár egyértelmű is lesz!

Az ÉLET egyszerű. A tudás EGY SZER-ű. Minden EGy-SZER-ű és minden az orrunk előtt van.
Nem kell nekünk indiai nyelvtörő nyelvezet és azon megfolgamazott nyakatekert tanítás, bonyolult isteni szövevények, amikor nekünk tényleg minden a szánkban van!! EGY-SZER-űen!
A LÉT mindig az egyszerűségre törekszik – ahol megjelenik a bonyolítás és az analizálás, ott már az ELME működik!
Nekünk nem lenne más dolgunk, mint SAJÁT nyelvünket ÉRTENI és akkor végre ébredhetnénk és értenénk a REND-SZER SZER-ét SZER ÉN emberként..

Még egyet hozzátennék: a KÉT-ségbeesés, a KÉT-elyek legfőbb forrása, mikor IDE is kapunk meg ODA is kapunk. Látom volt tanítványaimnál, hogy milyen figurákat követnek és hallgatnak. Innentől nem is csodálom, hogy "elhallgattak" és kivonultak a csoportokból. Hisz amit nálam tanultak, azt KIOLTJÁK az ALACSONY SZINTŰ spirituális tanítások!!! Nem véletlenül jönnek Krisztina írásaiban, meg diktálja alapvetően a JÓZAN PARASZTI ÉSZ IS, hogy DÖNTENI KELL!! Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni! Aki még ezt teszi, ott TISZTÁTALANSÁG VAN!! Akár tetszik, akár nem!
Ott még a HOMÁLY van túlsúlyban. Hogyan lehet egyszerre lájkolni pl. Krisztina írásait és a zsibajos verseket??? Akinél a kettő "egyre megy", ott hatalmas TUDATHASADÁS van jelen!
Nem véletlenül tisztítottam meg a "TEREM-et", hisz aki "OTT" van, NEM LEHET ITT is!!!
Ha valaki egyszer már eljutott egy ÉRTÉS és ÉRZÉKELÉS szintjére, akkor onnan NEM SÉTÁL VISSZA és ALÁBB!!! Vagy ha igen – akkor sohasem értette a "szintet" ...

A "most indult" "harmadik fázisban", MÁR NEM LEHET KETTŐSSÉGEKBEN lenni!
Ahogyan a kérdéseinkre is immár BENTRŐL várjuk el a választ – úgy nem keresünk MÁS OLDALAKAT, ha már egyszer EGY-BE ÁLLTUNK!! Eredmény pánikroham, kétségbeesés, nyugtalanság, az ELME folyamatos ÉHSÉGE! Természetesen, ha kintről kapunk VÁLASZT valamire, az JÓ, hisz MAG-unk "szervezte így", de egyúttal arra is gondoljunk ilyenkor, hogy van még mit dolgozni az EMLÉKEZETÜNKÖN és a HITÜNKÖN!

Mindezen gondolatokhoz ma MIHÁLY társult mellénk a TISZTA SZÁNDÉK üzenetével...
Nincs kérdésem...