2023-06-15

                MOTTÓ: FELKÉSZÜLÉS?.. FELKÉSZÜLÉS... 

"Hát ez nem igaz" – kiáltottam fel most magamban, amikor ISMÉT RAZIEL érkezett, a "NYERD VISSZA AZ ERŐDET" lapon-lappal! Lassan már "vicc" kategoria, hogy újra és újra ő érkezik – ha nem tudnánk, hogy ilyen véletlenek nincsenek...
Vajon mi van a háttérben?

Raziel mellett a JUPITER is visszatérő "jelenségem" az asztrokockákban, immár napok óta, ő pedig mint tudjuk az IGAZSÁG, a TUDÁS, a REND, a DÖNTÉSEK, de még a BŐSÉG bolygója is.
Na és még a MÉLTÓSÁGÉ is!
Már jó ideje "teremtő" fényszöggel kapcsolódik a Vénuszhoz, amit azt jelenti, hogy az EREDENDŐ Mi-NŐ-sÉG energiái nyílvánulnak meg egyre jobban a Terünkben, ami bizony hozza az IGAZSÁGTÉTELT IS. Még akkor is, ha ez nem látszik a külvilágban. Amit nekünk tolnak és nyomnak, az a káosz, a diktatórikus jövő, a mesterséges intelligencia, a világ újrafelosztásának a képei. Aggódhatunk, hogy mi lesz a gyerekeinkkel, milyen jövő vár rájuk... Igen, az ELME aggódhat is.
De a SZÍV NEM.
Mert HOL kell IGAZ-ÁG-ba kerülnünk? Tenmagunkban... Saját magunkkal. Amíg nem tesszük meg, amíg nem látjuk MAG-unkat, amíg hazudunk magunknak, amíg NEM ÉRTJÜK kik is vagyunk igazán – addig a külvilágban zajló dolgok tényleg befolyással bírnak ránk.
De akiben az IGAZ-s-ÁG már "HANGOT" adott és már aktívan HANG-ol "egyre beljebb és egyre feljebb", azoknak nincs mitől félni, mert nem FÉL-EMBEREK...
Erről üzennek ÁLMAINK IS. Nem tudom, kinek milyen éjszakája volt most, vagy akár tegnap, de ahogy látom, még "odaáát" is "erre gyúr" a "TEN-MAG". Megélni azt, hogy a MAG-ban teljes a nyugalom - és megélni azt, hogy a VAGY-OK ELMÉJE miként képes zakatolni, félelmet generálni... amiből MAG-unk meg mindig kiemel és ÁT-EM-ÉL egy más síkra....

A "Teremburán" a Jupiter-Vénusz kvadrát a szívvel áll összerezgésben. Hogyan? Úgy, hogy a "mélyben", a felszín alatt RENDET és NYuGALMAT ÉREZTET. Segíti a BELSŐ REND-rakást, olyan helyzetekben, amik láttatják, hol vagyunk még kibillenthetők, hol van még szükség EMLÉKEZTETŐRE, hol hiányos még a belső ERŐNK, hol van még "fél-HANG" az igazság-unk-ban.Nos, ehhez jön újra és újra RAZIEL - aki még az érzékelés angyala is -, hogy az ÉRZÉKELÉSEINKEN keresztül segítsen ERŐRE kapni ott, ahol még hiányban vagyunk.
Hogy tudjunk adott esetben NEM-et mondani, hogy tudjunk HÁTRA-lépni és ELENGEDNI dolgokat, embereket, ahol eddig megalkudtunk..

A mai napon olyan helyzetek adódhatnak, melyek újabb lehetőségeket nyitnak, a "feltámadás" irányába. A ráébredés és rálátás irányába – a SZEMBENÉZÉSHEZ. Megint kaphatunk egy lehetőséget a még hiányzó erőnk összeszedéséhez.
Ilyen helyzetekben mindig feljön bennem, hogy mi van azokkal, akik rendszeresen vizet prédikálnak és bort isznak? Akikről konkrétan tudom, hogy aljas, betekeredett, nárcisztikus, öntetszelgő, hazudozók, de hintik a verses igéket, kábítják a jónépet, vagy épp OK-OS-ságokkal tömik a fejeket, közben meg simán beléd vágják hátulról a kést és nem szégyellik az övön aluli ütéseket sem, akkor, mikor nem vagy rá felkészülve...? Ők hogyan érezhetik az IGAZ-ÁGAT, mikor tudom és látom és tapasztalom, hogy nem élik?? Milyen igazságuk lehet nekik bent , amikor szinte ordít róluk, hogy nem látják magukat? Tudom, hogy az "ődóguk" nem az én "dógom", mégis, az igazságérzetemet nagyon is irritálják, mikor látom a belőlük kiáramló hamisságokat...
Őket látva, mi a MI alapvető feladatunk?
Az, hogy a belső világunk NEM térhet el a külső megnyílvánulásunktól!
Nem hazudozhatunk, még "kényszerből" sem, nehogy hátrányba kerüljünk mondjuk a munkahelyünkön. AZONNAL vissza fog kanyarodni hozzánk, mert egy bizonyos tudatszinten már NEM lehet megtenni dolgokat, amiket MÁS-OK még megtesznek.

Mindig mondom, most is elmondom: alapvetően EGY IGAZSÁG VAN. Mindenki számára.
Ami HAT és MŰKÖDIK. Ami a TÜKÖRVILÁGBAN is JELEN VAN.
Csak a tükörvilág már TORZÍT, ahogy minden tükör. De attól, hogy a tükörben az igazság eltorzult, attól még a MAGA AZ IGAZSÁG NEM!
Tehát nincs olyan, hogy "Mindenkinek megvan a maga igazsága" – ugyanakkor mégis van, mert mindenkiben ott van a MAG-A IGAZ-sága! Ami "tetemre hívja" a torzításokat és magát a torzítót...
Ezért mondta Jézus, hogy nehezebb a "gazdag" embernek átjutni a TŰ-FOKán, mint a tevének, mivel a TŰ foka nem más, mint a TŰ-KÖR-világból, a TOZÍTÁSOKBÓL való kilépés...
A gazdag ember pedig ki? Aki tele van hazugságokkal, röghöz kötésekkel, önbecsapásokkal...
a "saját igazságával"...

Aki már a VÉN-ŐS-i MI-NŐ-s-ÉG-ben rezeg, akiben ÉL a 4T, és a 4É – azok csupa JÓ-ra fordulást élhet meg. Sok apró kis jelenetben, életeseményben, de akár markáns helyzetekben is.
A konstans SATANA-URANA mágikus fényszögkapcsolat aktívan dolgozik a háttérben. Mindig küldi a SORSSZERŰ FELISMERÉSEKET, fordulatokat, váratlan helyzeteket, mert most ennek van IDEJE a TÉR-ben. Azaz?
Abban az ÁTBILLENÉSBEN segít, hogy ki tudjunk a "külvilági függőségből" lépni.
Hogy megtanuljuk ÚGY érzékelni és élni a világot, hogy legyen BÁRMI KINT – NEKÜNK MINDIG a BŐ-s-ÉG jut, mert a kozmoszban CSAK AZ VAN.
És ha mi felismerjük KOZMIKUS MI-VOLT-unkat (azaz a vén ősi, "volt", azaz "eredendő" lénységünket), akkor az "azonos az azonossal" rendje szerint a kozmosszal fogunk EGY-s-ÉG-ben rezegni. Tehát miben élhetünk? IO-ban és BŐ-s-ÉG-ben....
Ez nagyon egyszerű, de ehhez EGY-SZER-Űnek kell lenni....

(kép: Kövecses Balázs fotója)