2024-02-26

                                 MOTTÓ: "SZELÍDECSKE"... 

Ma olyan "szelíd", kissé "ködös", kissé áttetsző, kissé SEJT-elmes napnak nézünk elébe, melyet nem MEGÉRTENI kell, hanem, mint minden SEJT-ELEMET, MEGÉREZNI!

A mai "Szelídecske" dalt én kaptam, de mindjárt hoztam is, mert "véletlenül" pont beleillik a mai nap energetikájába...A "Szelídecske" és úgy amúgy a "szelíd" energiával – nekem legalábbis – meg kell barátkozni. Pedig a szelíd erő az IGAZI erő, mert benne van a belső CSEND nyugalma. A szelíd erő teszi a "dógát" és nem zavarja más erő "tobzódása". Engem még zavar és tegnap kaptam is egy "fuvallatot" belőle, vagy inkább egy visszacsatolást, hogy igenis meg kell NEVEZNI a MEGTÉVESZTŐKET, mert ármánykodásaik szó szerint ÉLETVESZÉLYESEK!!!
Mindazok ide tartoznak, akik arról beszélnek, hogy van itt egy "Világszellem", aki meg akar nyílvánulni és ehhez "csatornákat" keres (!!!!), valamint azok is, akik "SZEMÉLYES KÓDOKAT HÍVNAK LE", és ezzel "megjelölnek", ne adj isten, még "meg is pecsételnek"!!!!Ez FEKETE MÁGIA!!!
Mondjuk a másik oldalon meg CSAK AZOK sétálnak be az ilyenek csapdáiba, akik nem állnak stabilan a lábukon. Akik NEM TUDNAK a "legalacsonyabb" síkon, az ANYAG világában boldogulni, folyamatosan hiányban élnek, vagy egyszerűen nem találnak párt. Vagy nem találják önmagukat.. Keresik, kutatják a megoldásokat KINT, a KÜLVILÁGBAN, "varázsütést" várnak VALAKITŐL. "Abrakadabra, figyel szavamra....." Ugye, ismerős??
Tele van a spirivilág "szómágusokkal", akik meg is adják a "kellő"szót. Igaz, hogy semmi foganatja nem lesz, de legalább hitet adott....Egy darabig. Jó sok pénzért...

Világunkban minden PÁR-ban jár: gyilkos az áldozattal, rabló és kirablottal, szélhámos a naívval..
és még lehetne sorolni. EGYIK NINCS A MÁSIK NÉLKÜL.
Egyetlen szélhámos spirimatyinak és mancinak se lenne semmi esélye, ha nem lennének "szétesett" emberek, akik "szélre" kerültek, és nem találnak vissza tengelyükbe. Akik ahelyett, hogy BENT keresnék a megoldást a saját maguk által gerjesztett problémákra, inkább futkosnak fűhöz meg fához, KINT, közben egyre jobban süllyednek a saját mocsarukba..

Nagyon jó "menekülő" útvonal a spirivilág. A filozófia. Minden, ami elvont. Ami "varázsos". Mert addig sem kell az élet ALAPVETŐ kérdéseivel foglalkozni. Csakhogy a "szellemvilág" annak nyílik, aki az "ALAPVETŐ" anyagban IS STABILAN MEGÁLL A LÁBÁN. Aki erre képtelen, aki csak prédikál, de NEM ÉLI a prédikációit, az bizony "csúfos" véget ér. Erre több bizonyítékot is láthattunk az elmúlt években... "Nagy nevek" csúnya végét....

SENKI nem léphet a "szellemvilág" MAG-OS mesgyéjére, aki BELÜL INGATAG. Aki NEM TISZTA.
Aki NINCS TENGELYBEN. Aki hol itt sumákol az életében, hol ott. Mondván, apró kis bliccelések, apró kis átverések, hamisságok, pletykák azért beleférnek. Saját magukat verik át.
NEM MÁS MÉRCÉJÉNEK, nem a "jognak", nem a "tör(t)-vénynek" kell megfelelni – hanem a BELSŐ RENDNEK!!! Ja, de ha ez nincs, akkor nincs se ÉRTÉK, se MÉRTÉK..

Elmondtam a tanfolyamokon, hogy van az a szint, ahol már "nem kell adót fizetni". IDÉZŐJELBEN.
De arra a szintre EL KELL JUTNI!!!! Mert azon a szinten csak a "3T" működik, amihez kétség nem férhet!!! Azon a szinten nincs hátulról mellbe támadás, azon a szinten nem kívánok kötelet a másik nyakába, mert nem tetszik, amit mondott, azon a szinten nincs önsajnáltatás, nincs mások energiájának a leszívása ömlengő írásokkal, szócirádákkal, magyarázkodásokkal, sirámokkal, áldozatszerep eljátszásával. Ezek mind ÖNBECSAPÁSOK. És amíg valaki e "játszótéren" játszik, addig MINDIG LESZ VALAMI BAJA!!! Hol itt, hol ott.... ÉS lesznek veszteségei és lesznek hiányai...
Arról nem is beszélve, hogy ÁBRÁZATA fáradt, nyúzott, SZÜRKE, FELHŐS, "BORULT", "ÁRKÁDOS" és árnyékos....
Mindig kiül a TELJES BELSŐ MINŐSÉGÜNK az ARCUNKRA, és jelzi a megjelenésünk is.

Mindig elmondom azt is: minden információ, tudás, emlékezet KINT VAN A TÉR-ben.
Az alatt a "TERMBURA" alatt, amiben élünk. BÁRKI hozzájuthat, aki HAJLANDÓ FELREZEGNI AZ adott INFORMÁCIÓ MINŐSÉGÉHEZ. MAGOS információ csakis MAGOS minőséghez kapcsolódik.
A spirimaszlag és a vallások és a filozófiák világa tele van TISZTÁTALAN emberekkel. Mert maga a MASZLAG is egy TISZTÁTALAN információs halmaz. HASONLÓ VONZZA A HASONLÓT – azonos az azonossal érzik jól magát. A tisztátalan vezető begyűjti a tisztátalan közönségét és az ő energiáikból "szívja fel" magát. A közönség tagjai meg azt veszik észre, (ha észreveszik), hogy közben az életükben meg SEMMI nem megy előre, megrekedtek... 

Mindig elmondom: a BELSŐ TISZTASÁG, a TISZTESSÉG, a MAGAM iránti (és természetesen mások felé is megadott) TISZTELET adja meg a TARTÁST. Az IGÉNYESSÉG az IGE alapfeltétele. Aminek a KÜLSŐBEN IS meg kell látszania. De lehet valaki csinos, ápolt, ha közben meg pengevékony összeszorított szájjal beszél, és megfagy körülötte a levegő... Semmit nem ér egyetlen szava sem. Vagy lehet valaki jó fej, mondhat és énekelhet okosakat is, de éppúgy kioltja az egészet, ha közben meg igénytelen az egész megjelenése... Vagy kékíthet, de maga meg képtelen a KÉK-s-ÉG nyugalmát ÉLNI és a külvilág problémáival kergeti az embereket a félelem és a tanyasi élet csapdájába...

Ködöt oszlatni SZELÍD ERŐVEL lehet.Mely erőben eleven élő a SZER RENDJE, az IGAZSÁG IGÉJE és megvan hozzá a TETT EREJE.Hol? A LÉT TERÉBEN....

Napunk angyala ma ASRAEL, a "MÁS-VILÁG"-ról, a "Ködfátyolon túlról". A ködöt csak MAG-unk tudjuk eloszlatni, nincs az az "isten", aki ezt képes lenne "MAGUNKON KÍVÜL" megtenni!