2022-02-24

Ma egészen biztosan mindenki az ukrán-orosz háború kitörésével van elfoglalva, amit természtesen mindenki a maga szintjén lát és értékel.
Akik az elmúlt két évben MAG-ukra ébredtek: immár egészen biztos, hogy TISZTÁN ÁT-LÁTJÁK a helyzetet. Érzékelik és értik a mögöttes összefüggéseket, NEM FOGNAK BEDŐLNI a média HAZUGSÁGAINAK, a "szegény ártatlan ukránok" és az "ördögi Putyin" - féle ábrázolásnak.
Egyébként már tegnap este tudható volt, amikor "hekkerek" megtámadták az ukrán kormány médiahálózatát - természetesen az oroszok nyakába varrva -, hogy ITT LESZ a végpont, a MEDVE LECSAP.
És ez ÍGY JÓ!!
Most lehet visszahőkölni és szörnyűlködni: de VÉGRE lejár a "patkányok térhódításának az ideje" - Wass Albert után szabadon.
Már tegnap utaltam rá, hogy a kártyák ÉVEK ÓTA jelzik a POZITÍV FORDULATOT, a MEGTISZTULÁST. Újra és újra lekérdezve - a tanítványok kedvéért -, sem jön más, mert nem is jöhet más, mint az, AMI VAN! Tegnap is említettem a nyirkai jóslatot: elérkezünk a VÉGÁLLOMÁSRA.
Ez a végállomás lesz a FELÜTÉSE a végső megtisztulás folyamatának, mindazoktól az erőktől, melyek folyamatosan megtévesztenek, hazudnak, arcátlanul... De miért tehetik meg? Mert mindig van FOGADÓBÁZIS!!! Mert a süketek-vakok tábora félelmetesen széles!!! Nekik kell egy SOKK, ami majd ébreszt.
De jönni is fog.. MÉG ELŐTTÜNK ÁLL.
Egyébként most megint jó alkalom nyílik a kapcsolatok tisztulására: akik anno kitették a francia zászlót a profilképükre, meg azt, hogy "oltott", meg a "maszkot viselő variációt" - nos ők lesznek az elsők, aki kiteszik az ukrán zászlót is.... No comment...
Írhatnék egy csomó mindent a helyzet taglalásáról - de maradok inkább a FELSŐBB ÖSSZEFÜGGÉSEK láttatásánál...

Amiről a JELEK MÁR ÜZENTEK!!

Melyek voltak ezek?
Legutóbb pl a TŰZGÖMBÖK! Ezek közül a 7-ivel és a 10-ivel járt együtt két nagy BEAVATÓ ENERGIALÖKET. Aki "jelen volt", az meg is érezte. Melyik csillagképet érintette a 10-i, amikor én magam is két beavató élmény részesévé váltam: a KISKUTYA - a MEDVE és az EGYSZARVÚ csillagképeket. A MEDVE volt a "csúcspont"..... Ki a MEDVE? A földi hatalmat, a NAP HATALMÁT is URALÓ ŐSANYA. Kihez van rendelve a medve az országok szintjén? Oroszországhoz... Ki az EGYSZARVÚ? A TISZTA SZŰZ. A büszke, fejét MAGOSAN hordó, FELFELÉ tekintő, meg nem törhető TISZTA MINŐSÉG. A BOLDOGASSZONYI "minta" "alapja". Kihez rendelhető ez? Magyarországhoz.....Megmondom őszintén, nekem "virágos" a hangulatom. Miért?
MERT TUDOM, hogy TUDOM!

Miről szóltak Krisztina, Márti és mások versei is az utóbbi időben? Arról, hogy mire "kint kitör a vihar", te már BIZTONSÁGBAN LESZEL MAG-odban. Mert addigra már végig járod azt a BELSŐ UTAT, mely megnyitja a LÁTÁS KAPUJÁT a horzinton túlra. És ha LÁTSZ, akkor NINCS DOLGOD a KINT VIHARÁVAL, mert nem neked szól. Neked, ha KÉSZ VAGY, MÁR az ÚJ VILÁG részeseként, csak "meg kell várnod", hogy lezáruljon a régi, hogy majd ÉPÍTHESD az újat.
Mennyi embernek mondtam még 2019-20-ban, hogy várjál. A "te utad majd 2022-vel fog megnyílni"..

Hamarosan minden aljas hazugságról le fog hullni a lepel. Csak IDŐ KÉRDÉSE... Még tolják őket, ameddig csak lehet - de már nem sokáig. Minden be fog teljesülni, MAGÁTÓL, lépésről lépésre. Nem kell majd KILÉPNI a junióból - mert magától szét fog esni. Nem kell kilépni a Natoból, mert magát fogja megsemmisíteni. Szépen minden ország MAGÁRA fog találni. És ami VISSZAJÁR az VISSZAJÁR.

Új szellemiség mentén fognak az államok egymással szerveződni - a nemzeti önállóságot megőrizve.
Magyarország ideje, az, amiről már annyian álmodtak (nekem 2015-ben volt erről látásom), MOST fog eljönni. "Lejár a patkányok ideje", a belső féreg kimúlik, ami évezredek óta rágta a GERINCÜNKET. "ÖREGISTEN MEGTÉR BOLDOGASSZONY ÖLÉBE" (9.09 - tökéletes rábólintás)

Ma a "Teremburán" a HOLD a JUPITERREL alkot egy teremtő fényszöget.  "Az igazszág felszabadít és megtisztít" - ezt pulzálja már jó ideje a térbe...
A HOLD ébreszti az ÉRZÉKELÉST az IGAZSÁGOK
 felismeréséhez... A holdcsomópontok, meg mint tudjuk, az ALGOL CSILLAG TENGELYÉBEN a TELJES SZELLEMI MEGTISZTULÁST mutatják, mint KILÉPÉSI LEHETŐSÉGET a KARMA karmából....(9.11...)

Napunk kísérőangyala URIEL, aki URANA minőségét képviseli: a FELSŐBB TUDÁS, azaz a BELSŐ MAG-tudás EMLÉKEZETÉT ébreszti bennünk. Üzenete: TUDOD A DOLGOD...
TUDOD a DOLGOD?