2024-05-27

                    MOTTÓ: "CSITT-CSATT-DIRR-DURR"....


Épp zivatar adja a "háttérzenét", a "csitt-csatt-dirr-durrt", egy olyan Rituáléhoz, ahol minden a "csitt-csatt-dirr-durról" üzen. Mert benne van a "villám", benne van a "rendrakás", benne van az "elég volt!", benne van a Halál, benne van a "kitörés" – és koronaként egy CSOKOR VIRÁG, mely lapnak a száma meg 9. Azaz a VÉG-ÁLLOMÁS.Erre mondaná a néma indián, hogy "UFF"...
Mert szóhoz se jutna 🙊, hogy mit gondoljon (némi képzavarral élve)...

Nem is mennék bele feltételezésekbe, miket élhetünk meg a mai nap folyamán. De hogy valami borulni fog, az biztos. Természetesen megint NE KINT VÁRJUK (mindazonáltal ott is lehet valami), hanem BENT! Villámcsapásszerű felismerés, homlokracsapás, átlényegülés, sarkonfordulás, ÁTLÁTÁS, aminek JUTALMA (virágcsokor) az lesz, hogy MINDENT más-KÉP-p fogunk innentől érzékelni és látni.

Tegnap a tanítványaimnak azt mondtam, próbálják meg megfogni tudatosan azt a pillanatot, mikor átcsúsznak az álomba és amikor kijönnek onnan. Ez utóbbi a könnyebb és ez utóbbinál "érhetjük tetten" az érzetet, hogy visszatérve a "való világba" mennyire BESZŰKÜL A TUDATUNK. Szó szerint érzékelhetjük azt a különbséget, milyen az álomvilág határán TUDNI VALAMIT és milyen az, mikor visszatérve az egész eltűnik és a felejtés homályába vész. ÉRZÉKELJÜK, hogy a két világ határán mekkora "szakadék" van. Talán ezért kell mindig egy SZÁL, egy "HUZAL", ami visszahúz minket.
Ez általában valamilyen gondolat, ami úgy működik, mint egy csavarhúzó: kicsavar minket a másik tartományból és visszahoz a jelenbe és annak minden problematikájába...
Visszaesünk mindabba, amit az álomvilágban elfelejtettünk. Néha megoldásokkal egyetemben, amik a "való világra" vonatkoztak volna...
Miért jó ez a gyakorlás?
Kimondottan a TUDATOSSÁG érdekében. Ugyanis ha megtapasztaltuk, mennyivel KITERJEDTEBB, TÁGABB a tudatunk az álomvilágban és a két világ határán is, akkor TUDJUK, hogy az EMLÉKEZÉS, az "elfelejtett" képességek ébresztése nem egy lehetetlen folyamat!
Egyelőre még a halál utáni létállapotban nyílik ki a tudat oly mértékben, hogy érzékelni tudjuk a "minden egy", a "minden egySZER-re" minőséget. De a mostani ébredés, váltás pont azt "szolgálja", hogy MAGUNKRA ÉBREDVE ÉLŐ EMBERKÉNT is képesek legyünk mindarra, ami egyelőre még a "Ponton túl" elérhető csupán..

A "villámok", és azok "csitt-csatt-dirr-durr" hatásai talán épp azért "ütősek", és "hang-osak", hogy felrázzanak a tespedtségből, a beletörődésből, hogy "itt már csak ez van".NEM!
Itt is az van, mint "oda-át", csak "tükör által homályosan"...
Még.. Egyelőre...De már "cikáznak" a villámok 🌩🌈...