2023-11-18

                                          MOTTÓ: "18"... 

Ma 18-a van és a nap száma is 18... Nézzük, mit ígér – természetesen összhangban a ma "regésmintájával", sőt, még a "TERemburával" is!!! (Mert ez utóbbi nincs mindig így... akármit is mondanak az asztrológusok. Más az ELMÉLET és más a TAPASZTALAT!! Az asztrológia meg amúgy is teljes mértékben elrugaszkodott mindenféle tapasztalástól, azóta, mióta a katolikus egyház az arabokat ellenségnek kiáltotta ki. Az arab csillagászat még a megfigyeléseken és tapasztalásokon alapult. Az egyházé pedig MÁR csak az ELMÉLETEKEN és a kalkulációkon... Önmagáért beszél.
És minden, ami belőle eredt.... Lásd tegnap "Y"-os nekem célzott kijelentések...)

Tehát, 18.
Tegnap is mondtam, hogy mindig az IRÁNYT kell figyelni az összetett számoknál. Honnan hová haladunk és mi a cél (az eszencia)?Jelen esetben az ÉN, mint VAGY-OK már a HOLT/D-pontnál jár, a "HALÁLI" ponton, az ÁTDFORDULÁSBAN. Vagy "KI"-fordulásban. Ebben a pontban tudjuk meglátni IGAZ ÖN-VALÓ-nkat, minden maszatolás, önhazugság nélkül. Már tudjuk, MIÉRT voltunk itt, mi volt a feladatunk és azt hogyan teljesítettük. Már a FÉNY MÖGÖTT vagyunk, a "fátylon túl" – már MIÉNK A LÁTÁS képessége. A CÉL pedig, ami a 9, nem más, mint a visszatérés a FELOLDÁSBA, TEN-MAG-om egységébe. Hisz 1=9.
1=BENNEM a MINDENSÉG
9=ÉN a MINDENSÉGBEN...
A kettő UGYANAZ.
A 8 hozzá pedig a HÍD, vagy a "PONT", a HOLD-T pont.

HOLD - az a LÉ-T, mint LÉTET TARTÓ "VÍZ", mely az átfordulás, az "Újjá-születés" HELY-e, PONTJA, amiről Jézus is beszél... Ezt valaki VAGY ÉLI - vagy NEM.
AKI ÉLI - annak nem kell Jézust "meghívnia", hogy "segítsen az értelmezésben".
Nagy baj van, ha így van.
Akiben BENNE van a jézusi MINŐSÉG - az együtt, egyben rezeg vele. És "meghívás" nélkül is JELEN van, mert JEL-ÉN-ben van...Ennyi...

Tegnap is mondám vala, hogy a "LE"-érkezés a SATANA-HOLD-FÖLD útvonal.
Tehát KIFELÉ is ez az irány, ezért nem is véletlen a HOLD és HOLT átfedése.
A magyar nyelvben pedig SOHA nincsenek véletlenek....
Miért a HOLD "A PONT"? Mert a HOLD az, ami a "LÉ"-t = "LÉTET", a "VÍ(s)Z"eket "SZÍV"-attyúzza. Mozgatja, EGY-ÉN-súlyban tartja. KINT IS és BENT IS. Tehát azoknak a sültbarmoknak az elmemenéseit, akik szerint a Hold egy "műtárgy", egy "üres bolygó" és hogy onnan a "halálprogram" bombáz minket, úgy kerüljük, mint a leprát. Ha nem akarunk megfertőződni... Szokás szerint tipikus FELELŐSSÁGTOLOGATÁS, HÁRÍTÁS, KIFELÉ MUTOGATÁS, hogy a mi "rosszaságainkért" valaki MÁS felelős. Egy "rossz szellem", egy démon, a "sátán", "Lucifer", ja, meg az "Atya" maga, aki ezek működését megengedi. "MIT VÉTETTEM ÉN, hogy EZT KAPOM A SORSTÓL??" – Ismerős szöveg? Ajjaj... Családban, baráti körben, munkahelyen, bárhol meghallhatjuk... De még a végtelenül ostoba "ringató verselőktől" is, akik azt mondják, hogy ha sz@rul érzed magadat a bőrödben, hogy ha még nem vagy örömlétben, akkor ne keseredj el, mert "NEM TE TEHETSZ RÓLA". Hát KI MÁS????? (+ a teremtő ige...)

No, erről szól a 18.
Hogy MINDENÉRT ÉN VAGYOK A FELELŐS.OK és OKOZAT, TETT és KÖVETKEZMÉNY EL NEM VÁLASZTHATÓK egymástól!!!
Erről üzen a HOLD IS, hisz a Hold, ugyanúgy mint Satana (ezért analógiák egymással, ezért vannak ők egymással kapcsolatban, kihagyva a Földet), mindig azt jelzik, MINEK VAN ITT AZ IDEJE A TÉRBEN! És mily érdekes, a 18 a Tarotban a Hold száma...
Mit üzen a Tarotban a Hold? Azt, hogy FIGYELJ BEFELÉ, a BELSŐ HANGODRA és a BELSŐ IRÁNYMUTATÓDRA, aki a HOLD, hisz mindig Ő mutatja meg, MERRE A BELSŐ IRÁNYTŰD.
Ne hagyd, hogy bárki "megugasson", akár jobbról, akár balról a saját véleményével.
Egy véleményt amúgy is CSAK akkor szabad megfogadni, ha VISSZAHAT AZ ADÓJÁRA.
Ha nincs így, akkor szél fútta-szél vitte. Ennyire jelentős...

A mai "észközeim" a MÁS SÍK fordulatát jelzik. ITT a TÉR-ben. Mindezen rajta az "ISTEN SZEME", tehát semmi sem történik úgy, hogy az ne a "felsőbb Akarat" szerinti lenne.
A "Teremburán" ma együtt áll a HOLD a PLÚTÓVAL (egy tengelyben), ahogy a NAP is a MARS-sal - természetesen innen a Földről nézve.
Úgy a Plútó, mint a Mars "MAG-ERŐ"jelkép. Mely "KIROBBAN".
Akkor, amikor ideje van (Hold) a TÉR-ben (ezt a 4-es szám jelzi ma az észközökben).
Semmit és senkit nem lehet KÍVÜLRŐL világra hozni, BELSŐ KI-ÁRADÁS nélkül.
Így van ez a szülésnél is. NEM lehet a MAGZATOT kirángatni, ha nincs egy BELÜLRŐL JÖVŐ KI-TOLÓ ERŐ!! HA a "BENTRŐL KI" találkozik a "KINTRŐL BE" erejével, akkor van "SZÜLETÉS", MAGFORDULAT, VILÁGRA JÖVETEL.... Amit aztán lehet ünnepelni....

A mai napunk tehát egy HOLT/D-ponton való ÁTFORDULÁS-t eredményezheti.
Megoldódhat egy ügyünk, lezárulhat valami vitás kérdés, fellélegezhetünk egy minket nyomasztó érzet alól, amire megérkezik a magyarázat. Lehet BÁRMI. Lehet KICSI és lehet NAGY.
De MI a "kicsi" és mi a "nagy"? KI határozza meg? Senki, rajtunk kívül....

Napunk angyala ma SANDALPHON, aki a GYŐZELEM üzenetével érkezett...
Nem is lehet kérdés, miért...