2023-10-08

                       MOTTÓ: AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT... 

Ez a mottó nemrég már volt cím és téma – de ma újra "felírta magát az égre".

"Az igazság felszabadít". Tehát, mit ad az igazság? Egy ÉRZETET.
A felszabadulás, megszabadulás, SZABADSÁG könnyed érzetét. Ez milyen érzés? JÓ ÉRZÉS.
Tehát, ha az igazsággal találkozunk, akkor hogyan fog bejelezni a "zsigeri szűrőnk"?
Egy JÓ, felszabadító érzettel. És EBBEN van az IGAZSÁG...
Ergo: ha valami NEM IGAZ, akkor nem fog bennünk jó érzésk kiváltani! Sőt! Keletkezik bennünk egy fura ellenállás. Egy TASZÍTÓ érzés. Nem tudja "bevenni" a gyomrunk. Pedig leírva logikusnak TŰNIK. Vagy annak LÁTSZIK. Csakhogy NEM AZ – mert nincs hozzá a JÓ ÉRZÉS...

Például: most olvasom Müller Péter legfrissebb könyvét és már az elejétől telekommenteltem, de a következő résznél levágtam a ceruzát, hogy eddig bírtam és nem tovább! Idézem:
"A teremtő az emberben váltja meg önmagát. Madáchtól tudjuk, hogy a legyőzendő Lucifer nem az ember ördöge, hanem az ISTEN SÁTÁNJA, ősvalójának isteni része, sötét árnyéka, akivel az emberben – Ádámban és Évában – a megtestesült istenség vív meg, sok élete során."
Plusz még hozzáteszi, hogy Madács fogalmazta meg az élet lényegét, miszerint AZ ÉLET CÉLJA A KÜZDÉS MAGA!
Na itt kivágták nálam a biztosítékot, mert ez a LÉTEZŐ LEGNAGYOBB MEGTÉVESZTÉS, mivel csak a "TAGADÓKNAK" szól, akik szembefordultak a teremt-NŐ-vel!!
Tökéletes példa arra nézve, ami tegnap Horváth Krisztina üzenetében megjelent, miszerint
MINDEN SÍKNAK MEGVAN A MAGA IGAZSÁGA – CSAKHOGY ATTÓL AZ MÉG NEM IGAZ!!!
A "SAJÁT IGAZSÁGA" – ahogyan saját maga látja. De a "Mag" minél távolabb esik MAGJÁTÓL, annál szilánkosabbá válik az EGY IGAZSÁG.
Gondoljunk a Jégkirálynő meséjére. Amikor eltörik a tükör, annak apró darabjai szerteszét hullanak és BEFÉRKŐZNEK a szívekbe, a maguk TÖRT RÉSZÉT beleágyazva. A RÉSZIGAZSÁGOT teszik "alapigazsággá" – egész addig, míg valaki nem jön, hogy ezt a "szilánkot" kivegye a szívből és összerakja az EREDETI EGYET.
Minden TÖRT TÜKÖRDARABBAN benne van az EGÉSZ – de mivel TÖRT, ezért csak az egész TÖRT RÉSZE LÁTHATÓ benne..
Minél jobban távolodik valaki a "az EGYRE LEJJEBB-EGYRE KIJJEBB" mozgásiránnyal a TENGELY, a "T" vertikális szárától, annál SZÉLSŐSÉGESEBB lesz.
Ugyanakkor ha rátér az "EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB" útra, annál közelebb fog kerülni a TELJES IGAZSÁG ÉLÉSÉHEZ, mivel beleér a T-EN-gely METSZÉSpontjába, ami TEN-MAG-ának a MÁGUS MAGJA. Müller, bár magyarul beszél, még mindig "Varázslónak" hívja....PEdig NEM AZ, Hanem MÁGUS. A kettő nem ugyanaz!

AKi tengelybe kerül, egyre JOBBAN fogja ÉREZNI MAGÁT.
Egyre kiegyensúlyozattab lesz.
Egyre nyugodtabb lesz és e nyugalom megadja számára a "SZELÍD" ÖRÖMLÉT, a SZER-ELEMBEN való hangoltság FOLYAMATOS és ÁLLANDÓ érzetét.
Az IGAZSÁGBAN megindul az ÁRAMLÁS, egyik felismerés hozza a másikat.
"ZÁRUL ÖSSZE" a kaleidoszkóp szétesett képe és lesz EGYSÉGES az ÉRTÉS.

Tegnap "kaptuk" a hírt, hogy kitört Izraelben a háború. Ha háború egyáltalán.. Majd meglátjuk.
A hírek manipuláltak, ezt tudjuk. MINDIG érdekvezérelt, ezért mindig CSAK EGYOLDALÚ tálalást kapunk. Arról elenyésző hangot hallani, hogy olyan helyen, tört ki most is épp a csetepaté, ahol hosszú évek óta, minden nemzetközi megállapodás és egyezmény ellenére építenek telepeket, semmibe véve a palesztinok önrendelkezését. Ha elfogy a türelem madzagja, akkor a betolakodók lesznek a szegény áldozatok. Ugyanez a meccs zajlott az ukrán-orosz viszonylatban. Éveken át rángatták az oroszok bajszát, aztán amikor elfogyott a béketűrés, és odacsaptak, a "szegény ukránok" lettek az áldozatok... De hát ez az egész mint tudjuk, egy SZERVEZETT JÁTSZMA. "NEKÜNK" semmi dógunk vele.
NEM A MI VILÁGUNK.
Mi csak látjuk, mint KÜL-világot – de NEM A MIÉNK.
Nem kell sem lélekben, sem szellemiségben belefolyni.
Tegnap előtt cikázott át rajtam egy baleset kapcsán, hogy "jaj, milyen vég ez"? De már jött is a válasz: "az erőszak nem az élet része".
Ennyi.
És ha mi ÉLJÜK A LÉ-T-et itt a T-ÉR-ben, akkor nincs dógunk semmiféle erőszakkal..

Napunk angyala ma AZRAEL, aki a VIGASZT nyújta mindig.
De mi a VIGASZ? A VÍG KEDÉLY. A VÍGALOM, a VÍG ALOM. Tehát, az ÖRÖMLÉT....
Mi döntünk mindig. Beleengedjük magunkat a "HAMIS-s-ÁG"-ba vagy maradunk az EGY IGAZ ÁG-on?..