2024-03-01

                                MOTTÓ: PÁR-BESZÉD...

Mennyivel szebb szó, mint a "kommunikáció"? És mennyivel kifejezőbb is, igaz?
Hiszen a mi nyelvünkben a KETTŐ = EGY PÁR. "Lefordítva": KÉT TŐ EGYÜTT az EGY (pár).
Már az "EGy-ÜTT" szóban is ott az EGY – mert ugye minden EGY, akárhogyan is tekerjük...
Csak a "NEM"-esedett nyelvek nem tudják "megmagyarázni", hogy mi az az "EGY".
A "világtojás" fogalmával próbálják, de a "tojás" már egy "végtermék" – tehát kell lennie egy tyúknak, aki azt "KI"-TÉR-meli" magából a TÉR-be.... Viszont a tyúk meg tojásból lesz - tehát máris megszületett a nagy dilemma!
Nekünk ilyen problémánk nincs, mivel az "EG(y)" szóban ott van, hogy NEM ANYAGI, tehát NEM "VÉG-TERMÉK", nem "Kijött" valamiből, hanem ELEVE LETT LÉTEZŐ.
Nagy különbség...
Ráadásul az "EGG" szó egyértelműen az "EG"-ből ered....Ennyi..

Pont az ilyen "finomságok" miatt KOZMIKUS a MAG nyelv – mert olyan árnyalatokat "magyaráz", amit tényleg csak MAG-arul lehet megérteni.... Ráadásul CSAK az érti meg, aki ÉRZI...
Tegnap előtt hallgattam Borbola János előadását a Halottak könyvéről. Kíváncsi voltam, mit fejtett meg a magyar nyelv által az egyiptomi képírásokból.Mit mondjak: hol vihogtam, hol meg a fejemet fogtam. Képtelen voltam felfogni, hogyan lehetett alapvetően jól induló felismeréseket teljesen FÉL-revinni és olyan értelmetlen következtetésekre jutni, amiknek se füle, se farka?? Természetesen felmerült bennem a kérdés, vajon mennyi esélye lenne egy PÁR-beszédnek Borbolával? Vagy a többi hasonló "TUDÓS"-sal?? Mivel már volt "szerencsém" ehhez a "minőséghez", tudom, hogy PÁRBESZÉD-nek esélye sincs. Csak CSÖRTÉT lehetne "lezavarni" – az meg semmire sem visz... Tegnap a kommentekben felmerült TESLA neve és a róla írt könyv. Már az ajánlójában olvasottaktól összeszűkült a "zsilipem", aztán mikor a kedves kommentelő beemelte azt az idézetet, hogy miért is dőlt meg a Föld tengelye, azonnal tudtam: MEGINT JÓ VOLT A MEGÉRZÉSEM! Ezek a fajta könyvek, pontosabban a bennük leírt spirituális magyarázatok és okfejtések – melyeket, minő véletlenül, rendesen "nyomnak" is a TÉR-be -, tökéletes ELME-PRODUKTUMOK!!! Mert ahol megjelenik a HIERARCHIA, na meg az angyalok, onnan tudható, hogy "mátrixos a termék" és SEMMI KÖZE NINCS AZ EREDENDŐ TISZTA LÉTEZÉSMINTÁHOZ!!!
De hogy jön mindez a PÁR-BESZÉD témájához?Úgy, hogy az "ilyenekkel" NEM LEHET PÁR-BESZÉD-et folytatni. És ezt már többen megtapasztalták. Én látom és értem azt, amit ők művelnek és mondanak – de ők NEM LÁTJÁK és NEM ÉRTIK azt, amiről én beszélek. Miért? MERT NEM ÉRZIK. Mert ELMÉBŐL "dolgoznak". És "ELMÉVEL" vitatkozni, pontosabban pár-beszédet folytatni egyszerűen KÉPTELENSÉG!
PÁR-BESZÉDET ott lehet folytatni, ahol EGY-ezőség van. Ahol EGY a HANG, ahol megvan a "FONAL", (mint az Avatar c. filmben az életfával), ahol van KAPCSOLÓDÁS. Csak ilyen közegben van ÁRAMLÁS, mégpedig ODA-VISSZA, ami FELTÖLT, energiát ad.

A "PÁR"-ban LÉT-ről szól az egész FÉNY dimenzió. Ritmusa pedig az "EGY-KETTŐ-EGY" hármassága, ami MAGA a HARMÓNIA. Tegnap éjjel álmomban pontosan ezt láttam: a "HASÍTÁS", mint ERŐ mindig "FELEZ". És MINDENT FELEZ a VÉGTELENSÉGIG... Ugyanakkor mellette ott van a KETTŐZÉS, ami ugyancsak VÉGTELEN. A KETTEJÜK EGYÜTTESE "KI"-adja az EGYET – tehát igazából EGYIK SEM történik meg, még ha úgy is LÁTSZIK. Mert MINDEN, MIND-ÉN EGY-be TÉR.
És csak EGY TÉR van, mert EGY a (VIRÁGOS-VILÁGOS) RÉT.
Magyar nyelv mágiája...

Tehát a "PÁR"-ban lét a KETTŐSSÉG EGYSÉGE.
Elgondolkodtató, hogy vajon Indiában a "páriák" miért a "SZÁM-KIVET-ettek"????
És nekünk vajon miért kell a kegyetlen hierarchikus rendet tartó indiai filozófiákat követni, mikor SEHOL NINCS BENNÜK MEG A PÁR-I-A-s-ÁG!!!
Míg a mi TUDATunkban, nyelvünkben pedig ELEVE, azaz ÉLŐN benne az EREDET EGYSÉGE és a SZER RENDJE!!
A PÁR-BESZÉD-ben csak ÖRÖM lehet. Ha nincs benne öröm – az már vita.
A PÁR-BESZÉD csak NYÍLT lehet. Ha nincs benne őszinteség, az már maszatolás. Az már NEM pár-beszéd.
A PÁR-BESZÉD építő. Mindkét TAG-ja TŐ-bb lesz TŐ-le..
Egyébként párbeszédet MAGUNkkal is tudunk folytatni. Mondhatni, ekkor vagyunk a legjobb társaságban ...

Napunk angyala ma GABRIEL, az üzenetek, az írás, a SZÓ-VÁLTÁS angyala...
Szerintem nincs kérdés...