2023-11-22

                  MOTTÓ: A CSODÁK BENNÜNK VANNAK! 

Így, aki befelé él – az ÉLI nap mint nap a CSODÁIT. Hol? Persze, hogy KINT!
Ez az a paradoxon, ami az "Egyre beljebb-Egyre feljebb" útjának a KIVETÜLÉSE, a hatása.
És ezt senki nem hiszi el addig, míg el nem hiszi, hogy így van ..
Amint elhiszi és természetesen le is tudja tenni hozzá mindazt, ami benne még "elmevezérelt", akkor megindul a tapasztalás...

Tegnap mesélte egy kedves ismerős, hogy kérdezte tőle a fodrásza: lesz egyáltalán ősszel valamilyen változás? Mert ő bizony nemigen lát semmit... Nem kezdte el az ismerős magyarázni neki, hogy amíg CSAK kint keresed, nem is fogsz megtapasztalni semmit, mert látta, úgyis hiába... Ezzel sokan vagyunk így: már feladtuk a magyarázást és magyarázkodást. Ha érzed, de nem érted, akkor abban segíthetek, de ha nem érzed, akkor nem is fogod megérteni, így aztán felesleges minden szószaporítás...Ugyanakkor, akiben meg "megfordult a borjú", naponta, minden percben éli a "RAGYOGÁST". Hisz BENNE van! És ami BENT, az KINT – tehát kint is EZT fogja tapasztalni!
Ez az életmód már nem a küzdelemről szól. Mert a KÜZDELEM is egy "CSINÁLT", egy TEREMTETT FOGALOM!NEM RÉSZE A TEREMTÉSNEK!! De része a "TEREMTETT" isten "teremtett ideologiájának". A küzdelem az AGYALÁSBÓL és az AKARÁSBÓL FAKAD. Amikor nem tudok várni, amikor NEM ÉRZEK RÁ arra, hogy mi az, ami az életemben épp ÁTALAKULÓBAN van. Mivel nem érzek rá, ezért elkezdek keresni, kutatni. Ami alapból okés lenne, ha a VÁGY hajtaná és nem az AKARAT. De az akarásnak mi az eredménye? Folyamatos falba ütközés.
NEM ENGED A SORSUNK TOVÁBB, ha NINCS ITT AZ IDEJE. Kár szembemenni "TEN-MAG"-unkkal, mert úgyis az lesz, és akkor, amikor idő és tér egybeér.
Aki akaratból akar elérni valamit, tényleg KÜZD-ELEMMEL jut csak hozzá.
Aki viszont kivárja azt a változást, ami NEKi ÉRKEZIK és annak FELÜL a hullámára, az NEM KÜZD, hanem HALAD. Nem "ERŐFESZÍTÉS"-eket kell tennie, hanem örömből fakadóan beleteszi a "magáét". Óriási különbség!!

Tegnap a face jóvoltából több írás jött elém, olyan "klasszikusan" spiri és "klasszikusan" asztro.... Elmerengtem ezeken. És egy kép jelent meg előttem: ezek olyanok mint egy tengerszem alján a szivattyú... Örvényt gerjesztenek, szívják lefelé a vizet és aki a parton ül, annak a FEJE LE-horgad, mert húzza LE és BE az örvény.. Pedig VAN IGAZSÁG ebben az "örvényben".
Van igazság például abban, hogy addig kapjuk a "tanító kapcsolatokat", amíg meg nem találjuk MAGUNKBAN a MEGOLDÁST. IGEN, a MEGOLDÁST – de NEM AZT, hogy "BENNÜNK VAN A PROBLÉMA OKA" és hogy amit kint megélünk, az belőlünk fakad! Valahol IGEN – de MÉGSEM ÚGY!! Paraszthajszálnyi a különbség a LÁTSZAT-IGAZSÁG és az IGAZSÁG között. Talán épp annyi, mint amennyi fénytörése a tükörnek van.... De pont ez a paraszthajszálnyi különbség az, ami EL-TÉR-ít a TÉR-ben... Ami NEM MEGOLDÁST AD, hanem egyre LEJJEB húz és BETEKERÍT. Nem BEFELÉ VISZ, hanem BETEKERÍT. Érezni a "paraszthajszálnyi" különbséget?
Ezt egyre nehezebb elmagyarázni – mert erre már RÁÉREZNI KELL.
De mint mindig: a RÁÉRZÉSBEN, a zsigeri VISSZHANGBAN van minden megoldás kulcsa és kódja...A MAG-unkra ébredéshez és egy ÚJ ÉLETHEZ...

Ma 22-e van. Miről szól a 22? A hagyományos számmisztika szerint ez az "érzékenység" száma.
Én ezzel nem értek egyet, mert a 2 nem kapcsolható a Holdhoz. Csupán egy elmélet, melyben az 1 a Nap, a 2 meg a Hold. De ha a 2 a Hold, akkor az 1 nem lehet a Nap, hisz ÉN VAGYOK AZ EGY – és nem "valami" rajtam kívül álló. 2 viszont lehet bármi, ami rajtam kívül álló. Akár a Hold, akár a Nap...Tehát, ezek a felosztások TEORETIKUSAK és semmi közük nincs a számok EREDENDŐ jelentéséhez...
Ha valamilyen számot duplázunk, akkor annak ERŐT ADUNK. Tehát, ha a 2-t duplázzuk, akkor az EGYÜTTMŰKÖDÉSRE tesszük a hangsúlyt. A kiegyenlítettségre, az AZONOSSÁGRA.
De lehet a KETTŐSSÉGRE is, ami valakinek a KÉT-s-ÉG kettőződését hozza. A bizonytalansága kettőződését. Ha így van, akkor ezzel tényleg "dóga van"..
De ez nem minden.
A 22-nek van egy különleges titka, ő a "rejtett KEZDET". Hisz ha összeadjuk a számokat 1-től 22-ig, 253-at kapunk, ami 1. Ezért EZ a "Gyermek" lapja a TAROTBAN. Az ÚJ KEZDET.
És egyben az UTOLSÓ lap is, mert még egy ilyen fordulat NINCS TÖBB.
Tehát, amikor a KÉTSÉGEK duplázódnak bennünk, akkor JUTUNK a MAG-OLDÁSRA..
Mert ilyenkor "FEL-adjuk"...Ez a "NAGY TITOK"... Mely belőlünk fakadó...
Ha felismerjük, hogy MINDEN BELŐLÜNK INDUL KI, akkor csodákat hoznak a hétköznapok percei..

Erre erősít rá ARIEL is, aki napunk angyalaként újra a SZÁRNYALÁSra bíztat bennünket..
Mi a szárnyalás? A FELÜL-emelkedés..
Érezzük?
Akkor engedjük...