2024-04-25

                                               MOTTÓ: "7"


Ma minden a "7"-ről szól, de nem a "szokásos" formájában, hanem úgy, mint 3-1-3...
Tehát, mint egy MÉRLEG.
Miről szól a MÉRLEG? A MEGMÉRETTETÉSRŐL.
Mi kerül a megmérettetés során a mérleg EGY-ik serpenyőjébe? Egy TOLLPIHE.
Tehát milyennek kell lenni a SZELLEM-nek, mikor megmérettetik? KÖNNYŰNEK.. TEHER-mentesnek. Aki könnyű, az nem nehéz, az nem hagy NYOMOT a POR-ban, mert nincs ami LEHÚZZA és BELENYOMJA...
"ERRE megy ki a játék" Jézus óta... (De már előtte is, ő "csak" emlékeztetni érkezett).
És mit súlykol belénk a külvilág elve? Hogy épp az a baj, hogy ha megmérettetsz, akkor könnyűnek találtatsz....Kinek a súlykolása ez? A 7-esség elvéé..

A Tarot-ban a 7-eshez a "Harci szekér" lapja tartozik (amit én egy torz elnevezésnek tartok), bár KÉPILEG visszaadja a KÖZÉPEN LÉT mivoltát, de egyet kihagy - ami maga a lényeg -, hogy mindez csak a "HAT ALOM" birodalmában érvényes!!! Mert HOL van HAT ALOM? A TÉR-ben. Ahol az "ÉN", a "KÖZ-ÉP" "KI-HAT", azaz HAT-ással van a KÖR-nyezetére, ARRA a KÖRRE és ABBAN a KÖR-ben, ami őt MAGát KÖRÜL-VESZI...
Megint a magyar nyelv mágiája...

A "VALÓDI", az "IGAZ ÉN" azonban nem a 7 közepe, hanem a 9-é, ami az 5.
Mert az 5=1-el, hisz az 5 az az 1, amiből 1 van...
Ez a MAG MÁGIÁJA... 
A minap elém került egy cikk arról, hogy tudósok miként próbálták megfejteni, vajon miért van az embernek 5 ujja. Természetesen SEMMIRE nem jutottak, hiába vizsgálták és elemezték TESTI és GENETIKAI síkon a végtagokat... Egyikük aztán kimondta: ha meg tudnák fejteni az 5 lényegét, megértenénk az egész kozmosz működését. Bingo!!! És ez így is van! Kérdezzenek minket, mi majd eláruljuk :)
 :)..

Visszatérvea 7-hez..
A 7 ott egyenlő az 1-el, ahol még HAT-árok között élünk. Ez a "Hetedhét HAT-ár" birodalma.
Ami minek a birodalma? A FÉNY VILÁGÁÉ. Amihez tartozik az IDŐ, TÉR és ANYAG.

A 7 azonban még "feszültséggel" telített szám, mert ha az egységet, az 1-et elosztjuk vele, minden számot megkapunk, csak a 3-6-9-et nem. Ez a 3 szám egyszerűen kimarad az osztás eredményéből. Mondhatni következetesen – és mágikusan... A 3-6-9, melyek egymásnak többszörösei, és közöttük mindig az "alap", a 3 a különbség, a "REND", a működés MINŐSÉGÉT jelképezik. SZINTETIZÁLNAK és FELOLDANAK, ÖSSZERENDEZNEK és EGYSÉGBE hoznak.. Ők adják a "MEG-TÉR-ést"...
De nem a "MAG"-térést, mert az az "5".Tehát a 7 a HÉT-HATÁR száma. Közepe a 4, ami a KERET, a FORMA, az ANYAG száma.
Miről "szól" a FÉNY? Az ANYAGRÓL. Mi a FÉNY és az ANYAG? A TEREMTETT VILÁG.
Ami TEREMTETT az lehet "ELEVE EREDŐ"??
NEM.
Az eleve létező az 1 és a 9, ami MAG-a az 1.
Egyébként meg "minden 1", mert MINDEN MIND-EGY.... Ez pedig nem más, mint a TÖLTÉSMENTES, SEMLEGESSÉG NYUGALMI CSEND HANGoltsága. Ahol KEZDET és VÉG EGY ÉS UGYANAZ.
Na, ide kell eljutni a FÉNY FESZÜLTSÉGÉBŐL...
HOL?
BENT...

Miért magyarázom mindezt?
Egyrészt azért, mert tegnap meghallgattam Szűcs Cecília legújabb videoját (unszolásra és "munkaköri kötelességből"), másrészt azért, mert folyamatosan érkeznek a JELEK arra nézve, hogy KI KELL TUDNI LÉPNÜNK a FÉNY KÁPRÁZATÁBÓL, mert ez az EGYETLEN FEL-és MEG-OLD-ás a MAG-unkra ismerés útján!
Szűcs magyar nyelvi elemzéseitől jópárszor elhagyta a számat a "teremtő ige", mert oly szinten FÉLREVISZI a szómagyarázatokat, hogy attól visítok. (Amit a "NYELV" szó kibontásáról mond, az rendjén van – de amiket a magánhangzókról, a mássalhangzókról elmond, valamint a SZER-ről, azokkal "nagy a gáz". Többet árt, mint használ).
Tehát elmondja, hogy 7 alapmagánhangzónk van + 7 "nyújtott" és 7 alapmássalhangzónk van + 7 lágyított vagy kettőzött melléjük. Kiemeli, hogy ez a 7-esség a 7 bolygót követi le, és hogy mennyire fontos a nyelvünk 7-ességben való tartása, mert nyelvünk a 7-esség nyelve!!!!
Nos, itt a bim-bamom kicsapott... De nagyon... MERT AZ ILYEN KIJELENTÉSEK TARTJÁK A TUDATOT A KÁPRÁZATBAN és adnak egy "Nesze semmi, fogd meg jól" témát, meg irányt, amiből mi marad ki? CSAK A LÉNYEG!!!!
Mivel épp az a LÉNYEG – amit már fentebb mondtam -, hogy ki tudjunk LÉPNI a 7-esség TEREMTETT, MŰVI RENDSZERÉBŐL és LÁSSUNK MÁR ÁT a LIKON (8-ason), hogy végre eljuthassunk a TELJESSÉGBE, a 9 MI-NŐ-s-égébe - mely egyébként meg KÓDOLT BENNÜNK, mint EMLÉKEZET. HOL? IS-TEN-MAG-unkban!!!Mire "predesztinál" a 7-esség??? A KÁPRÁZATRA!
A szemmel látható világra! Az "álmodásra".
A TEREMTETT LÉTBEN ÉLÉSRE, az ANYAGRA – de úgy, hogy közben meg NEM ÉRTJÜK, mert NEM ÉREZZÜK, hogy mi a MŰKÖDŐ és mi a MŰKÖDTETŐ!

Tévedés ne essék: a FÉNY, a KÁPRÁZAT világával önmagában semmi baj nincs – ahogy semmivel sincs baj a teremtésben. A baj azzal van, hogy NEM ÉRTJÜK!! Hogy halvány lila, vagy kék gőzünk sincs róla, miért működik úgy, ahogy és mi miért vagyunk benne, úgy, ahogy?? És mi közünk van nekünk egymáshoz?? Mármint nekem és a Fénynek..
Megtanuljuk az "OKOSSÁGOKAT", mint "OKOZATOKAT", de a LÉNYEGI OK-OKAT MÁR NEM!
Így nem is lehet csodálni, hogy mennyi zavar van a fejekben és a szívekben.
A szívekben azért, mert elnyomja a fej..
Pedig, a FEJ is akkor van REND-ben, ha SEMLEGES, úgymond "töltésmentes".
Ezt is "tudósok" mondták ki.
Mit mondtak ezzel ki tulajdonképpen??
Azt, hogy ha a FEJ egy TÖLTÉSMENTES állapotban van rendben, akkor igazán mi az, ami EKKOR működik? A SZÍV-HANG... Az ÉRZÉKELÉS, a SEJT-ELEM....
Tehát?
Mire mutat minden?
Arra, hogy HALLGASSUNK A SZÍVÜNKRE, MERT OTT VAN MINDEN LÉNYEGI és minden VÁLASZ minden kérdésünkre.... És NEM A FEJBEN!! AMi a 7-hez tartozó ELMÉSSÉG...

Lépjünk ki a 7-esség LESZŰKÍTETT tartományából (hisz a 7 kisebb mint a 9, melynél több szám nincs), és TARTSUNK végre a VÉG-KI-FEJ-let felé,hogy visszatalálva ÖN-NŐ-MAG-unkhoz, megélhessük a TELJESSÉGET és az EMLÉKEZÉST.
Kire?
Saját MAG-unkra...
IGAZ ÖN-VALÓ-nkra.
Mert ABBAN van az ÉL-et és nem abban a külvilágban, ami maga az anyag káprázata...