2023-12-01

                                    MOTTÓ: ÉVSZAKOK... 

Ma beléptünk a Tél időszakába – ami csak nekünk van dátumhoz kötve -, a Felsőbb Világok rendje szerint nincs ilyen. Mert minden FOLYAMATOSAN és HULLÁMSZERŰEN alakul át.
Mégpedig EGYMÁSBA folyva... Fokozatosan. Jön egy lehűlés, majd visszamelegszik..
Majd megint jön egy hideghullám... és megint visszamelegszik...
Egészen addig, amíg "meg nem születik a Tél", amíg meg nem érkezik...
Ugyanilyen a születés...
És ugyanígy közeledünk a végállomásunkhoz is...
Minden ÍGY alakul és változik.

A "jövő JÖVŐ" is így "nyomul" be a Térbe, Ha a "jövő nem jönne", akkor nem lenne. Tehát nem lehetne megjósolni... Ugyanis a "jövő JÖVŐ" ADOTT. MEGÍRT. Ő jön – mi pedig BELE-ÉR-ünk..
ODA-ÉR-ünk, mert MEG-ÉR-tünk rá és már meg is ÉRT-jük... Magyar nyelv mágiája...
A "jövő JÖVŐ" a NIBIRUVAL "tört meg", amikor a KÉSZ történetbe, vagy a kész tortába, bejött még egy szelet... Ez nem jelenti azt, hogy a "jövő JÖVŐ" nem érkezne meg - csak immár lesz egy MÁSIK SÍKJA IS. Lesznek, akik az "eredendőt" élik meg – és lesznek, akik a "Mögötte lévőt". Vagy "felette" lévőt. Térben nehezen meghatározható – mivel BENNE VAN.A NIBIRU "Időt" hozott a felkészülésre. Mihez? A FELHANGOLÓDÁSHOZ. Minek? Ahhoz, hogy az EREDET MAGOS MINŐSÉGÉBE visszarezegjünk.
A rezgés hang. A hang rezgés. A rezgés információ. A hang tudás. Tehát? Ha mi BENT MAG-unkat "felrezegtetjük" a MÁSIK SÍKRA, akkor azzal leszünk EGYEK, tehát AZT FOGJUK MEGÉLNI.
Ez pofon egyszerű. És tiszta. És evidens.
Mert alapvetően most is így van – a tudást illetően. Minden itt van MOST is a TÉR-ben.
A rontás és a Magos tudás egyaránt. Mindenki AZT HALLJA, amivel összerezeg. Ennyi...
Tehát, HOL LEHET változtatni? Ha többre vágyunk? TEN-MAG-unkban! Ez az EGYRE BELJEBB-EGYRE FELJEBB útja. Ha ezt járjuk, akkor minél BELJEBB haladunk, annál TÁGABB lesz a tudat és annál szélesebb a látószög. Nem arra fogunk rájönni, hogy "minél többet tanulok, annál kevesebbet tudok", ami az ELME betekeredése – hanem azt fogjuk ÉREZNI, hogy BENNÜNK A Mindenség!!
És hogy egy CSODA, amikor ÁTLÁTJUK és ÁTÉREZZÜK a rendszer működését!!!
Nem kell könyveket bújnunk és hajkurásznunk, ha egyszer megnyíltak a "csatornák" folyamatos az ÁRAMLÁS...Persze, aki ezt mondja, arra mindjárt rávágják, hogy beképzelt, meg azt gondolja magáról, nála a "bölcsek köve". IGEN, NÁLA!! Mert a BÖLCSEK útját járja! Ennyi...

Tehát elindul a TÉL SZELE, ami remélhetőleg havat hoz, előbb-utóbb..
Mifelénk eddig sajnos csak cseppfolyós formában mutatta magát.. De ha nem is hoz havat – SÖTÉTET mindenképp.
Ez az időszak a LÉT SZAKA.. És mi a LÉT? Miből ERED-Ő? Az ÉJ-M-ÉJ-éből... Pontosabban azzal EGY. Most az ALÁMERÜLÉS időszakát, a BEFELÉ HÚZÓDÁS "SZAKA-szát" élhetjük.
Tudom, az egész munkarendszer felépítése nem ehhez van hangolva. De a szervezetet nem lehet átverni, mert nem az emberi programmal van összehangolva, hanem a természetével...
Nem véletlenül vannak ILYENKOR a betegségek, hisz ha nincs KELLŐ MENNYISÉGŰ visszahúzódás, évszaknak megfelelő ELPIHENÉS, CSENDESEDÉS, akkor a szervezet MEGTEREMTI magának... 

Apropó elcsendesedés...
Nekem a tegnap éjszakám botrányosan rossz volt, belsőleg IS, külsőleg IS. Rengeteget álmodtam, de csak 1 kép maradt meg, egy hirtelen felvillanás, amit azonnal át is hoztam az ébrenlétbe.
Többé-kevésbé sikerült megfejtenem, amire a végső reggeli ébredés tette fel a "koronát", ami egy 8-szögletű geometrikus forma volt. A többi ébredésem során is ábrák, vonalak, formák úsztak a szemem előtt, eszembe is jutott, hogy a régi világban ezeket KONKRÉTAN LÁTTÁK – hiszen megelevenítették őket, különösen az arab művészetekben.. Mindezt csak azért említem, mert a FELOLDÁS és mindig megjön, ha valami megborul bennünk.
Én egy tanítványom módszerét alkalmazom, aki azt mondta, hogy ha ránk ül valami negatív érzet, vagy gondolat, fogjuk meg és kérdezzük meg magunktól: "ez az ÉLMÉNY AZ ENYÉM?
Tudom, hogy MIÉRT ÉRZEM? Vagy ÁTVETTEM VALAKITŐL? Valakiét?"
Használhatunk közben ingát, pálcát is. Egyértelműen meg fogjuk kapni a JÓ választ, és onnantól már tudjuk, mi a teendőnk...
Amikor MÁS HULLÁMÁBA lépünk bele, azt NEM A SZÍV teszi, hanem az ELME. Mert képesek vagyunk BELEÉLNI magunkat más helyzetébe. Minél "empatább" valaki, annál mélyebben.
Akár annyira is, hogy ÉRZET SZINTEN ÁTVESZI A MÁSIK ÉLETÉT. Nem éli a sorsát, de a MINŐSÉGÉT, a félelmeit, szorongásait (még csak véletlenül se az örömeit) magába tudja szívni.
Én is tiszta vizet öntöttem a pohárba és az éjjeli kínlódásaim is pontosan ilyen magamba szívott MÁS EREDETŰ "lázálmok" voltak. Kettőt már korábban sikerült "nyakon csípnem" (az egyiket 30 évnyi élés után) és visszabillennem eredeti magamba, de az éjszaka rámutatott: vannak még "rozsdák", amiket "ki kell savazni"...
Tudom ajánlani ezt a módszert, remekül működik...

Napunk angyala ma RAZIEL, aki a TISZTÁNHALLÁS üzenetével érkezett....
Nincs kérdésem, miért...