2023-04-23

                     MOTTÓ: KAPCSOLATOK...és TÜKRÖK.. 

Jót nevettem most saját magamon, mivel a Rituálé lehívása után még közbeiktattam egy banki tranzakciót, melynek során a weboldal felkért, hogy töröljem az összes cookit, mert addig nem tudok bejelentkezni. Megtettem, de a bejelentkezés ezután sem sikerült, gondolom, egy újraindítás majd segít a helyzeten.. De... a törléssel a face is kidobott, meg az összes gugli konto is, úgyhogy egyenként vissza kellett jelentkeznem, némi jelszó-fejtörésekkel összekötve... Szóval, macera a köbön. De mi történt valójában? A kapcsolatok frissítése ...Tehát ilyen "apróságokban" is meg tud nyílvánulni a "LÉGTÉR" üzenete...

A "Teremburán" ma a Nap a Felszálló Holdcsomóponttal áll együtt, ezáltal érintve a Leszálló Holdcsomópontot is. Mit jelent mindez? Mint a konto-hadművelet esetében: egy alászállásból való kiszállás ... Ahol eddig problémák voltak a kapcsolatainkban, azok most rendre rendeződhetnek...
Új irányba terelődhetnek. "FEL"-javulhatnak, átalakulhatnak... De eközben mi azért NE veszítsünk a TARTÁSUNKBÓL (7.44...) Nem úgy kell bárminemű kapcsolatot rendezni, hogy engedünk a másik erőterének, mondhatni nyomásának. NEM. Az ilyen egypólusú viszonyoknak nincs hosszútávú sikere, előbb-utóbb borul a bili... Ha a mi értékrendünknek nem felel meg MÁR valami, akkor el kell engedni.Vagy nincs közös platform. Nincs megegyezési lehetőség.
A "TÜKÖRELMÉLETET" meg engedjük el, miszerint azt látod kint, ami belőled vetül ki. Ez egy IGAZ állítás teljes kiforgatása!!! A LÁTÁS KÉPESSÉGE, melynek segedelmével az ember sorra meglátja a HAMISAKAT, nem azt jelenti, hogy maga is hamis!!! Undorító és aljas, ahogy eszmék, tanok, vallások az ALAPdolgokat a maguk képére formálva hülyítik az embereket. Bár, csak azt lehet hülyíteni, aki nem hallgat MAG-ára....A JELLEMBELI lelepleződések gyönyörűen haladnak a maguk útján...Kicsiben - nagyban egyaránt – lsd pl a dalai lámát.
Mondtam már sokszor, hogy mindenki úgy leplezi le magát, hogy nincs is tudatában! És EZ ÍGY NAGYON JÓ!! Mert nem lehet hosszú távon tudatosan csalni, a másikat félrevezetni! A bennünk élő felsőbb ÉN, vagy a MAG DALA mindig ŐSZINTE, úgy dalol(tatja) tenmaga kivetülését, az "ÉN ÉNEKÉT", az "Ő SZINTJÉN", hogy az EGY-ÉRTELMŰ legyen a MÁS-s-Iknak. Ez a testbeszéd, a szó nélküli kommunikáció alapja. Ahogy egy kisbaba sem tud hazudni, úgy a felnőtt embert is ELÁRULJA a HANGJA, a mimikája, a szeme, a gesztusai, vagy épp az ÍRÁSA, ha erre adta a fejét. Még egy politikus sem tudja magát oly mélységig trenírozni, hogy ne legyenek spontán reakciói, melyek elárulják őt....

Jót nevettem azon, hogy pl a ringató hamis dalnok, aki folyamatosan lopja mások szavait, gondolatait – többek között Horváth Krisztináét -, felütközött immár azon a falon, ahonnan nincs tovább, hisz a Krisztina által átadottakhoz immár FEL KELLENE NŐNIE...Őt már nem tudja lopni és hamisítani...Ehelyett egy másik ember műfaját vette át (a mandalázás, meg a hangos felolvasás lopási kísérletei után): most mesét ír... Kérdezhetné az ember: meddig lehet a sunyiságot, a megvezetést csinálni? Egyszerű: addig, míg van rá vevő. És mivel azonos vonzza az azonost: a KÁBULTAKAT lehet KÁBÍTANI... Minden játszmához két fél kell: egyik aki csinálja, a másik pedig, aki hagyja....és még élvezi is..Aztán, szépen kiderülnek a jellembeli aknák olyanoknál is, akik korábban nagy hanggal hirdették, hogy "XY "megmondóember" aztán nem! Ki nem állhatja....Rá se bír nézni! Számára nulla! Írásait nem tudja olvasni! Most meg idéz tőle, mégpedig a legújabb könyvéből... Hogy is van ez???
Ezeknek az embereknek sajnos én adtam platformot. Mondhatni, engem is megvezettek - de én mindig addig adok bizalmat, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják. Megkapták a TERET - aztán jött a maszk ledobása...
A köpönyegforgatás nagy divat volt mindig, és ma is az. A különbség csak annyi, hogy mostanában MÉGINKÁBB LÁTHATÓ. Igaz, csak annak, akinek nincs hályog a szemén.
Tehát HOL van a FELELŐSSÉG megintcsak? Bennünk.

A kinti játszótér hatalmas. Megfér rajta az egész OK-TÁV-nyi hangterjedelem teljes skálája. Mondhatni bárki bármit eljátszhat, lejátszhat – egyedül RAJTUNK MÚLIK, MILYEN HANGOKKAL REZGÜNK ÖSSZE!!
Tegnap hallgattam egy videot is a magyar nyelvvel kapcsolatosan... Elkezdtem gyorsított ütemben, hisz az időm drága, és azt vettem észre, hogy émelyeg a bensőm. Nem kicsit, nagyon. Innentől már tudtam, hogy hamis az egész. Aha, de hol? Nos, nagyon hamar kiderült: a VÉDÁK miatt.
Megint ahhoz vagyunk hasonlítva, a szanszkrithoz, a hetesség rendjéhez, amiben hétszer hét életet élünk, a hét csakránk szerint, minden síkon végiggyalogolva, mire annyira felébred-HET-ünk, hogy meglássuk a másikban az istent.... Jájjj.... Oly szintű ELME és FÉL-RE-vezetés az egész, hogy nemhogy émelyegtem, hányingerem is volt!!! Egyik tanítványomnak leírtam, ő visszaírt: már az első pár mondat után abbahagyta, mert ugyanaz az émelygés kapta el... Bingo!!No, ÍGY "KÖLL"!!
Amikor egymástól függetlenül megÉREZZÜK a HAMIS HANGOT! Tehát jól működik a szűrő....

Konklúzió?
Legyen bennünk meg a MERSZ, a tenmagunkba vetett hit és bizonyosság. Ha kételkednénk, nagyon hamar megkapjuk a visszacsatolást, a jeleket, hogy JÓL gondoljuk, JÓL látjuk a dolgokat.
A TENGELYBEN LÉT nem könnyű – de IO!! A tükörelméletekkel meg bánjunk nagyon óvatosan!!

Napunk angyala ma ARIEL, aki a MERSZ, a SZÁRNYALÁS angyala.... Engedjük a MAG DALÁT szólni, szállni, a TISZTA HANG mindig VISSZ-HANG-ot kap 

(Kép: Kövecses Balázs fotója..)