2023-10-06

                                    MOTTÓ: ÜZENET 2.0 

Azaz, folytatódik a tegnap "üzenete"... és annak járulékos kiegészítése, mint "INTÉS": a JELENLÉT" és az "ÉBERLÉT" fontosságára vonatkozóan..

Tegnap lehetett már új híreket hallani, olvasni, hogy megállapodott az EU migránstémában, bár Magyarország "nem"-mel szavazott, aztán, hogy Budapestre jön a WHO és hogy már huhogják az újabb járványt, hisz a "járványok korát" éljük... Egyébként igen: az "ÚJ" SZELLEMI FERTŐZÉSEK járványai dúlnak... Ha az ember józanul gondolkodik, egyébként borítékolható, hogy lesz megint valamilyen karantén, maszkolás meg oltás is hozzá... És lesznek, akik megint elhisznek mindent, és lesznek - de már többen-, akik elkárhoztatják az egészet, úgy ahogy van, mert menet közben már kinyílt a szemük és ÉBEREKKÉ váltak...
Aki "kártyázik", annak nem kell borítékolni a várható eseményeket, mert nagyon JÓL TUDJA, hogy milyen HATÁSOKNAK nézünk még elébe a "HÁTRALÉVŐ" időre.... Ennek pedig része, hogy lesznek nagy lázadások, összecsapások - nem polgárháború szintű és nem nálunk -, de a WHO és a világkormány tervei épp ezért csak tervek maradnak.
Magyarország úgy fog járni, mint a "tolvaj" lapja a cigánykártyában: VESZT IS, NYER IS. Hagyni kell menni, ami már úgyse jön vissza és fogadni azt, ami a "lábunk elé" kerül. Ez utóbbival sokkal többre visszük majd, mint bármivel idáig, amíg a kifosztóink ültek a nyakunkon, akik bár itt éltek és magyarul beszéltek, a lelkük soha nem volt MAG-os... Sem magasságos.. Ha volt egyáltalán lelkük....Én kétlem....

Tehát változatlan feladat: a TUDATOSSÁGUNK megtartása. A LÁTÁSUNK használata, ami az ÉRZÉKELÉSBEN nyílvánul meg. Mit jelent ez? Elolvasunk valamit és már azonnal tudjuk, hogy mi az, ami nincs leírva, de amiről szól a cikk... Meghallgatunk egy embert és azonnal levesszük róla, hogy hazudik, még ha annyira igaznak is tűnik. Elénk kerülnek spirituális tanítások és azonnal kiszúrjuk benne azt az egy mondatot, vagy szót, amivel megfogjuk, hogy mekkora megvezetés az egész. (Nekem tegnap megint sikerült: egy nagyon "okos" fejtegetést tetten érni, amiben a "spirituális kockázatvállalás"-ról volt szó. Aha.... ÉS elmondaná valaki, hogy MI AZ??? Természetesen (sajnos), rajtam kívül senki nem tette fel a kérdést, csak dőltek a "bólogató lájkok"... Pedig a szöveg többi része is hasonló tömény semmitmondás volt, mint ez az egy kifejezés).

Ha már lózung: előző vasárnap "megkaptam MAG-omtól", amikor hálálkodni akartam, hogy
"ÁLLJ!! NINCS HÁLA!"
Pont.
Én teszem hozzá: ahogy nincs "irgalom", nincs "kegyelem", nincs "szánalom" se. Át is cikázott rajtam, hogy hát persze, hogy nincs hála, hisz KINEK is "kellene" hálásnak lennem?? Ha MAG-amban az ÉLET, a LÉ, tehát az isten?? Ha BENNEM létem minden információja, TELJES TUDÁSA és emlékezése – akkor KINEK AKAROK ÉN HÁLÁS LENNI??
CSAK addig vagyunk hálásak, amíg VALAKINEK RAJTUNK KÍVÜL "ADÓZUNK" hálával!!!
Amíg elhisszük, hogy van RAJTUNK KÍVÜL valaki, aki "irányítja" életünket...
A HÁLA EMBERI FOGALOM. A többi felsorolttal egyetemben. KÖZE nincs SEMMIFÉLE KOZMIKUSSÁGHOZ – és ha ezt már valaki MEGÉLTE, ahogy én is, akkor TUDJA.
Pont.
Amint valaki EGGYÉ válik az EMLÉKEZÉSÉN keresztül TEN-MAGÁVAL, és ráébred, hogy emberi létformája egy "szerep" egy "színdarabban" – onnantól kilép az emberi "tirádák" és "ideák" és azok szó-mágiája alól és éli kozmikus emlékezésének EREDENDŐ TUDATOSSÁGÁT és látja már KÍVÜLRŐL a játszmákat. Egyúttal megszűnik "teremtett", "karmikus" sorsfeladata, mert innentől a PILLANAT MÁGIÁJÁBAN éli a MINDENT.

Ez ellen MINDIG az tiltakozik kézzel-lábbal, aki MÉG NEM TART ITT, mert NEM ÉLTE ÁT. Felhördül és replikázza, hogy pedig a "Hála a legszentebb fogalom a Szeretet mellett". Aha...
Csakhogy MILYEN és MELYIK SZERETET mellett??
Na, itt van a "kutya elásva", mert nem egy szinten, nem egy síkról és nem egy fogalmi tartalmakról beszélünk! A nemértők számára itt leszek én és a "magamfajta" egos, önelégült, beképzelt, "mindenttudó", kiabáló és hasonlók. Viszont a "magamfajta" meg PONTOSAN ÉRZi ÉS ÉRTI és TUDJA, hogy miről beszél. Ennyi... 

Jó példa volt erre a hétvégi tanfolyamon, mikor egyik tanítványom elmesélte ÁTÉGÉSÉNEK élményét, melyet Krisztina írásai váltottak ki benne. Nagyon nehezen tudta szavakba önteni, de láttam a többieken, hogy ÉREZVE ÉRTIK, mit szeretne átadni, hisz ők is MEGÉLTÉK már a maguk "katarzisát"..Nekem pedig ezek az igazi nagy visszacsatolások.... És "Hála istennek" ... mostanában egyre többen "esnek át" rajta...

Aki már megélte tenmaga ÁT-LÉ-ÉN-ÉG-ülését, annak teljesen megváltozott immár az élete.
Kint semmi nem változott, a "fűszál se nő másképp mint eddig" – de bent MINDEN MÁS LETT.
Más az ÉRZÉKELÉS, más az ÉRTELMEZÉS, más a LÁTÁS. Szó szerint MÁS SÍKra kerül át az ember... Felülről és kívülről látni innen már a másik ember életét, annak problémáit, saját tengelye körüli forgását, hogy mit és mennyire nem vesz ÉSZ-re, pedig minden jelet megkap ahhoz, hogy váltson. Ezen a síkon az "ember" már "visszavesz". Nem akar tanácsokat adni, "megváltani". Legfeljebb elejt 1-1 szót, javaslatot, saját meglátását – de tudja jól, ha a másiknak jó a mocsár, akkor nem lehet hegyilevegőre küldeni..

Tehát, visszatérve a témához: a HÍREK NEM "ÜZENETEK".
Az ÜZENETEK teljesen MÁST TAKARNAK.
Az ÜZENETET MEGÉREZZÜK és azonnal MEG IS ÉRTJÜK. "Valahogy" összeáll bennünk, egy villanás alatt, hogy "EZ NEKÜNK SZÓLT". A saját életünkre vonatkozik – és a saját hozzáállásunkra, VILÁG-látásunkra..
Az ÜZENET ÉBRESZT. A HÍR altat(hat)...

Tegnap JEREMIEL volt az angyalunk, akinek ÜZENETE az volt, hogy "minden jó úgy, ahogy van".
Ma RAGUEL érkezett és minő "véletlenül" mi az ő üzenete? ISTENI REND, azaz, minden úgy jó, ahogyan van"...
Tehát, mégegyszer:
ami a KÜLVILÁGBAN ZAJLIK az NEM A MI ÉLETÜNK. Az CSAK a "KÖR-NyE-zet", vagy "ÖV-ezet", a "KÖR-ítés", a "KERÍTÉS" (mindkét értelmében), amiBEN vagyunk.
DE emlékezzünk: a MI saját MAG-unk döntötte el, hogy EBBEN éljünk, ITT, a MOST-ban.
Ennek megfelelőne TEN-MAG-unk tudja, hogy MI KÖVETKEZIK. Csak a kivetülésünk, az EGO-nk eshet szorongásba. A "szerep-én"-ünk. A környezetébe mindenki csak annyira merül bele, amennyire az LÉT-éhez szükséges. Ezért vannak olyanok, akik a "forgatagban pörögnek" és vannak olyanok, akik mindentől távol tartják magukat. De bárhol is legyenek, csak az számít, hogy ki mennyire TISZTA, mennyire TISZTESSÉGES és mennyire TISZTELI saját MAGÁT! Ugyanis pont ennek megfelelő lesz a TARTÁSA, az, hogy milyen MINŐSÉGBEN fog működni, TUDÁSÁT miként kamatoztatja és hogy a "IO"-szándékát hogyan nyílvánítja ki....
HÍREKET minden nap lehet olvasni – de ÜZENET csak akkor érkezik, mikor ITT AZ IDŐ a TÉR-ben...