2021-08-16

                                                MOTTÓ: LÉPÉSVÁLTÁS 

Ha valaki ÉRZŐN-ÉRTŐN nyomon követi a Rituálékat, akkor tapasztalhatta, hogy az elmúlt időszakokban milyen szinten megjelent a SZER-ELEM energetikája. Különösen csütörtökön, 12-én, "szerelem-csütörtökön", mintegy "bevezetőt" adva a rákövetkező napok hullámának.
Akik kártyavetéssel foglalkoznak, nekik LÁTVÁNYOSAN megjelent a SZER-ELEM és a "Lépésváltás", azaz a "LEZÁRÁS és ÚJ ÚTRA LÉPÉS" üzenete a lapokban.

Alapjában elmondhatjuk, hogy egész életünk egy "lezárás-újrakezdés" hullámmozgás szerint alakul, minden nap megélünk valamit ebből, minden napra jut egy befejezés és egy irányváltás, egész apró dolgoktól kezdve az egész nagyokig. Minden egyes napot átjár egy ADOTT ENERGIAMINŐSÉG, ami kivetül ezekre a folyamatokra. Ez az energiaminőség megjelenHET a bolygó-konstellációkban, de nem feltétlenül. Nagyon sokszor elmonom - és egyébként a mai nap is PONT ILYEN -, hogy mutathatnak BÁRMIT a földi szemmel látható égi kapcsolódások, földi számítások alapján - ezt MINDIG ÉS BÁRMIKOR FELÜLÍRHATJÁK a "hátulról" vagy "felülről" jövő SUGALLATOK, ÜZENETEK!!
Ezt vagy ÉRZI valaki - vagy nem.
Aki ezt az érzékelést "bulvárasztrológia" szintre lerántva, ELMEPROGRAMOZÁSNAK minősíti, bizony SEMMIT NEM ÉRZÉKEL és SEMMIT NEM ÉRT az egész REND-SZER működésből, mert pontosan a LÉNYEG nem működik benne: ÉGI részének a HANGOLTSÁGA. 

Aki "LE"-hangolt, az csak az elméjével "lát". Aki "FEL"-hangolt, az MEGÉRZI a LÁT-VÁNY mögött az összefüggéseket...és ha MEGÉRZI, akkor képes már ÉLNI is, mivel BENNE van a REZGÉSBEN...
Aki JELEN van és fogja a JELEKET, egy "MÁS VILÁGBAN ÉL". Nincs szüksége HÍREKRE - mert ÉRZI, hogy nem ebben van a lényeg. Nem dől be se HAARP-nak, se 5G-nek, se chamtrailnek, se EGYÉB MÁS KONTEO HÍRNEK!!
Azt kell végre LÁTNI, hogy bármi jön a médián keresztül, az szó szerint  LEHET 
BÁRMI és AKÁRMI!!
CSAK AZ EGY-ÉN az, aki SZŰRNI TUD. Min keresztül? A SZÍVÉN. Akinek a SZÍVE NEM TISZTA, vagy az érzékelése teljesen tompa, eltömődött, az bizony FELÜL minden hírnek. Vagy az egyik oldalnak - vagy a másiknak. Tök mindegy melyiknek, mert mindkét oldalt EGY FEJ IRÁNYÍTJA!!!

Aki JELEN van és veszi a JELEKET, az lezárja a hírcsatornákat. Ha megnézi, akkor is csak SEMLEGES érzettel. Egyébként pedig BEFELÉ NÉZ. KÉSZÜL. Alakul - és lépésről lépésre, hangolódva, mint amikor a húrt húzzák, ÚJJÁSZÜLETIK. EGYÉNILEG...

Teljességgel valótlan az az állítás, hogy az átalakulásban majd a TÖMEG HITE DÖNT!!!
Ha egy kijelentésre elmondható, hogy ELMEPROGRAM, akkor erre igen!!
Mi hoz mindig változást? A MAG.
Leginkább kézenfekvő példa '56. "TÖMEG" indította el??  Nem. Egy egészen pici mag. Kinőtte MAG-át?
Nem kicsit, nagyon. De tudott ÁT-TÖRÉST hozni? Igazából nem. MIÉRT? Mert NEM VOLT ITT AZ IDEJE!!

Amikor olyan változtatást akarunk, melynek az energetikája "KINT" NEM TALÁLKOZIK ÖSSZE egy BEFELÉ IRÁNYULÓ HULLÁMMAL, akkor "IDŐ ÉS TÉR NEM ÉR EGY-BE", azaz nem lesz megvalósulás.
Csak véráldozat.
Mit hozott '56? Még mélyebb elnyomást. És egyfajta apátiát. Beletörődést.
Nézzük '89-et. Nagy váltás volt a politikában? Nem tagadható. Miért? Mert MEGÉRETT AZ IDŐ.
'56 csak a "hogyanon" tudott volna finomítani (erre rá is tüsszentettm..). De el kellett buknia. NEM AZÉRT, mert a TÖMEG MÁST AKART. Ez, az orioni ELMEPROGRAMOZÁS felfogása és BÁZISA. A világ urai mindig az ELMÉT programozzák, TÖMEGESEN, épp azért, mert SZERINTÜK a tömeg fogja meghatározni a jövőt.
HÁT NEM!!!! 
Miért nem??
 Mert NINCS TEREMTÉS - csak  MEGÉLÉS!

A "jövő JÖVŐ" jön MAGÁTÓL. 
NEM FÖLDRŐL, földi ELMÉVEL fogunk bármilyen változást, ALULRÓL kieszközölni. Ez egy LEJÁRT
KOR-KÖR eszmeisége, aminek TÉNY-LÉG-esen lejárt az IDE-JE.
Ha a külvilágban még nem látható - az az ÁTÍRÓDÁS ütemétől függ. NEM földi léptékkel diktálják, majd IDE ÉR, amikor "köll".
Addig is a BELSŐ MUNKA idejét éli MINDEN EGY-ÉN..

A külvilág eseményei - mivel az "ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK" - MINDIG AZT SEGÍTIK ELŐ, ami MAGAS SZINTEN CÉL.
Mit hozott a covid?? Mit hozott 2020? Ami a MAGOS cél volt: befelé fordulni, MAG-unkba nézni, megismerni TEN-MAGUNKAT, ráébredni, "KI VAGYOK ÉN", "VAN"-ságomnak mi az OK-A, létezésemnek ITT és MOST mi a célja? Akik JÓL működtek, kellő hangoltsággal, azok ezt MEGÉREZTÉK és ennek megfelelően ÁTALAKÍTOTTÁK életüket. Mégpedig a SZÍV-bázisukon, a RÁ-ÉRZÉSEIKEN keresztül. 

Az ELME-EMBEREK-et egytől-egyig beszippantotta a VAKSÁG és SÜKETSÉG.
9.09.... Tehát: a TELJESSÉGBŐL, mondhatni, MINDIG ÉRKEZIK újabb és újabb hullám, újabb és újabb lehetőség - akár még az oltások következtében fellépett tüneteken keresztül is -, hogy ÉBREDJÜNK. Hisz a TEST NEM AZ ELLENSÉGÜNK, hanem velünk szimbiozisban TÜN-T-ET. Tüntet. "LÁZ-AD". Miért? Mert legközvetlenebb módon a TESTET érezzük, tehát ha NEM JÓ az ÁLLAPOT, akkor kénytelenek vagyunk vele foglalkozni. És JÓ esetben elgondolkodni...és VÁLTANI! LÉPÉST....

Tehát LÉPÉSVÁLTÁS.
TANULSÁGOK.
TANÍTÁSOK.
VEZETÉS és VEZETTETÉS... csak mi által?
 SZÍV vagy ELME? A DÖNTÉS a mi kezünkben van...

Napunk kísérőangyala GABRIEL, a HÍR-HOZÓ, a VEZETŐ angyal. Aki RÁTEREL minket az új útra...
Persze csak akkor, ha ÖSSZEREZGÜNK vele, megérezzük, hogy mi az IGAZ irány...