2023-09-05

                    MOTTÓ: "MOST MÚLIK PONTOSAN.." 

"... engedem, hogy menjen"... 

Ma PONTOSAN ilyen nap van, ahogy az meg vagyon énekelve! Ezért is hozom, mert tudom, hogy úgyis szeretni mindenki énekelni...
Göngyölödik tovább az a "fura érzet", hogy "valami van a levegőben". Valami VÁLTÁS van, megint érkezik valamilyen HULLÁM, az "egyre beljebb, egyre feljebb" útján... Valami ELTŰNIk és valami ÉRKEZIK..

Tegnap kaptam egy "remek" kommentet a yt-on az utolsó video alatt, amitől megint "kilőtt az agyam", mivel benne van az a spiriböszmeség, amitől ütni tudnék. Aminek tényleg IDEJE van már, hogy ELTŰNJÖN! És végre ÉREZHETŐ legyen az IGAZSÁG!
Idézem, elrettentő célzattal:
"Van zodiákus kör, de valóban nem lehet csak úgy kiszabadulni belőle, hanem meg kell élni a stációkat, ahogy Jézus is tette.Különben a végtelen 8-as köreit járjuk újra és visszakerülünk a Szaturnusz fogságába. A 9-esbe nagyon kevesen képesek átlépni, mivel ahhoz túl kell lépni önmagunkon. Ez hamarosan könnyebb lesz, mert lejár a Szaturnusz ideje. Santana és Satana nem ugyanaz és egyébként egy teljesen irreleváns bolygó lesz már a közeljövőben is, persze akik vonzódnak hozzá, még éltetik ezt az öregkorhoz köthető bolygót, általában főként szintén öregek. De ők úgyis hamarosan eltávoznak és semmilyen fontos hatásuk nem lesz már a közeljövőben sem."

No kérem, ilyen az, amikor valaki ELMÉBŐL próbálkozik érteni és halvány lila GŐZE nincs a MÖGÖTTES IGAZSÁGRÓL. NEM LÁT és NEM ÉRZÉKEL és ezért nem is tudja JÓL összerakni a JELEKET. CSak OK-OS - de NINCS SZÍV-TUDÁSA..
Először is: NINCS ZODIÁKUSI KÖR!!! Ez teljes egészében egy KITALÁCIÓ, egy kivetítés!
Egy ELMÉLET. Aminek SEMMI ALAPJA NINCS!! Ráadásul rengeteg egymással ellentmondó variációi is léteznek, amiken az elmések remekül el is tudnak vitatkozni.. Órákat tölteni a semmin...
Az pedig, hogy Jézus EZT járta volna be, legalább akkora csúsztatás, minthogy fütykös szakállas hím az isten!!!
"Különben a végtelen 8-as köreit futjuk"... Hmm... Akik jártak hozzám számmisztikára, PONTOSAN tudják (legalábbis remélem), hogy a 8 EGYÁLTALÁN NEM EZT JELENTI!!! De mivel a 8-as Satanához tartozik, nem is lehet csodálni, hogy mindkettő a legnagyobb csúsztatás "áldozata".
"A 9-esbe nagyon kevesen tudnak átlépni". TÉNYLEG??? És ezt honnan veszi??? Mindenki átlép a 9-be. Mindenki. Mert a 9-ben NEM VÁLTOZIK SEMMI. Ahogy valaki oda belép, úgy is MARAD!!
Azt viszi oda, amiben VAN. TEN-MAGát... Ugyanakkor a 9 egyben a FELOLDÁS IS, a megbékélés, a CSEND "helye". Ez a "MINDEGY" állapota... DE ezt is ÉRTENI KELL, hogy hogyan és MIÉRT!!!
Aztán: nincs olyan, hogy "BELERAGADÁS"!!! Csakis EGY-ÉN-i döntés van, mivel az ISTEN MINDEN EGY, azaz "MINDEGY", és "minden egy" egy EGY ÉN, tehát az Isten az EGY ÉN-ben – és nem rajta kívül.
Aztán: "az öregek elmennek"... Hmm... Hát az "öregek" lehet, hogy elmennek, de a "VÉNEK" bizony NEM! No, kérem, ilyen az, mikor valaki NINCS TISZTÁBAN a NYELV LÉNYEGÉVEL. Beszéli, de NEM ÉRTI!! Mert az ÖREG NEM EGYENLŐ A VÉN-nel!
Mi a VÉN? Vagy inkább KI a VÉN? A VÉN ŐS. A VÉNUS. Az EREDENDŐ NŐ, mely mindenkiben JELEN van, mint MI-NŐ-s-ÉG. "Kívül" nem más, mint SATANA, SZÉPASSZONY, MA-ÁT, az IDŐ és TÉR kapuja, akin keresztül a FÉNY, a NAP megérkezett!! Őt ábrázolták a római korban úgy, hogy a bolygók sorrendjében elől állt lefátyolozott nőként SATANA, majd őt követte a Nap. A FÉNY... és utána a többi bolygó...
De ez a VÉN-s-ÉG bennünk is megvan: LÉ-ÉNs-ÉGünk mélye. IS-TEN-MAG-unk. Minden "LETT" LÉNYnek van egy EREDENDŐ NEV-e.. Amin HÍVJÁK!!! Erről a HÍVÁSRÓL beszélt JÉzus, mikor azt mondta: NÉVEN SZÓLÍTALAK!...
A "VÉNEK" tehát nemhogy TÁVOZNÁNAK, hanem épp MOST TÉRNEK VISSZA!! Ébreszteni a LÉTEZŐKET, az EREDETI LETT-ségükre, a bennük ÉLŐ VÉN ŐSI MI-NŐ-SÉGÜKRE!!
Ugye, hogy mennyire más??
Értjük? Érezzük??

No, azért emeltem ki ezt a "csemegét", hogy ÉRZÉKELJÜK, lássuk, miként működik a CSÚSZTATÁS, a FÉLREÉRTELMEZÉS, miként tudja az ELME OKOSKODÁSA eltekerni az EREDENDŐ IGAZSÁGOT!

A "Teremburán" még áll a Vénusz is és a Jupiter is... "FOGJÁK" a TERET az IDŐBEN, mint a Lucifer c. sorozatban, hogy legyen alkalmuk az "égi VÉNEKNEK" rend-ezkedni..
Szerintem EZT érezzük, a sejtelem, a SEJT ELEM szintjén... Legalábbis azok, aki el tudják engedni az ELME okoskodását és akarását. Mivel az ELME mindig a HIÁNYBÓL építkezik - viszont az ÉRZÉKELÉS a VAN-ságból működik..Nagy különbség!
Napunk angyala GABRIEL, aki a "táplálásban" támogat. Lehet a hiányt is - lehet a vanságot is. Mindig az EGY ÉN dönt..