2023-08-30

                                  MOTTÓ: ERŐS EMBER... 

Ebben a FÉNY-világban mindenből 2 van. Belső és külső. Láthatatlan-látható. Plusz-mínusz... és még lehetne folytatni..
ERŐ-ből is kettő van: külső TESTI és belső LELKI. A kettő lehet EGY – de nem feltétlenül.
Mit mondott Yoda mester? "AZ ERŐ VELED VAN". Igen. VELED, mert BENNED.
Csak FEL KELL ISMERNI, hogy EMLÉKEZZ RÁ – visszanyúlva a tegnapi Rituálé üzenetéhez.

Mikor vagyunk ERŐSEK?
Ha NINCSENEK KÉTSÉGEINK. Ha nem esünk KÉTSÉGBE.
A KÉT-ség mindig SZÉT-húz. Kétségek között nem tudunk DÖNTENI. Márpedig döntésből CSAK EGY LEHET. Vagy erre, vagy arra. EGY-SZER-re 2 irányba lehetetlen haladni... Ezért nincs olyan, hogy JÓ vagy ROSSZ döntés, hisz ha EGY van belőle, akkor egyszeri és megismételhetetlen, tehát NINCS MINŐSÉGE.
A döntéshez ERŐ kell. Mégpedig BELSŐ ERŐ. A belső erő pedig meghozza a TETT-ERŐT is, így leszünk életünk TETTESE...(Itt jut eszembe az a szójáték, hogy "tettetett tettek tettese te, tettetett tetted te tetted-e?" – szerintem minden benne van ..)
Ha van bennünk lelki erő és tetterő – akkor milyenek vagyunk? HŰSÉGESEK, KITARTÓAK, ELKÖTELEZETTEK, CÉLTUDATOSAK. Tudjuk, mit miért teszünk.
No, ezt nevezik úgy, hogy a "MAG-unk útját járjuk"....
Ha ide eljutottunk, pontosabban FELISMERTÜK, hogy mit jelent a "MAG" útja, akkor érünk a tudatos létezés állapotába, akkor nem lesz ránk hatással a "más-sík", a "más-OK", ekkor kerülünk EGÉSZ-s-ÉG-be és tudjuk életünket ÖRÖM-LÉ-T-ben élvezni...

Napunk angyala ma JEREMIEL, aki arról üzen, hogy "vége a nehézségeknek". Igazából ugyanaz a "minta" fut tovább, mint tegnap Sandalphon győzelmi üzenete – ezért nem is ragoznám tovább.
Hisz ha érezzük, úgyis értjük...