2023-08-13

                                       MOTTÓ: SZÍRIUSZ... 

Igen, eljött ez a nap is...
Újra egy "tekintélyes" fordulathoz érkeztünk, amit lehet akár egy "ÚJÉV"-nek is tekinteni.
Nem csillagászatinak, hanem SZELLEMINEK! 

Hosszú éveken keresztül magam sem figyeltem a Szíriuszra, mondhatni "azt sem tudtam, hogy létezik". Az igazi ráébredést a Kék vér könyvek adták, sokszor elmondtam: mintha belőlem írták volna - nekem... De még a könyvek elolvasása után sem figyeltem a "jelenésére", egészen az ominózus 2021. augusztus 13-ig, mikor egy "nagy hasadás" történt, köztem és G.Á. között.
Ő pontosan ezen a napon jelentette ki, hogy nem látta a Szíriuszt - az az ember, aki róla írt...
Innen tudtam, hogy útjaink itt és most elváltak.. Miért? Mert nekem, mikor fel akartam kelni, hogy megnézzem, az a sugallat érkezett: "maradj csak. ENGEM NEM LÁTNI KELL, HANEM ÉREZNI". Ennyi... Később érkezett még egy kiegészítés félálomban, hogy "FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS".
És igen... Ez utána be is bizonyosodott..
Mindkét üzenet "tömör gyönyör", mint minden FORRÁS-üzenet. Nincs "ringatás", nincs hosszú lére eresztett magyarázkodás, sem ömlengés: ÉRTED, hogy ÉRTED??
Ha nem érted, hogy érted, akkor tegyél érte-d!.. Csakis rajtad áll..

Mi kezdődött 2021 őszétől? A covid-és oltásmizéria. Feszkó a köbön!!! Ki tudta JÓL túlélni ezt az időszakot? Aki megőrizte a nyugalmát, a FESZÜLTSÉGMENTES MAG-NŐS (mágneses) TERÉT.
Aztán jött 2022. Mi volt a tavalyi üzenet? "NE AKARJ! DE FOGADD, AMI JÖN."
Ismét egy TÖMÖR és ÉRTHETŐ üzenet.
Aki meg-ÉRT-ette és megfogadta, meg is tapasztalhatta, hogy az EGO AKARATA minden vágy legnagyobb akadálya. Ellenben ha a VÁGY találkozik a kozmikus akarattal, (mely egyébként saját belső MAG-unk akarata), akkor minden megvalósul - mikor IDŐ és TÉR EGY-be-ÉR.

Az idei üzenet: "FORRÁS. EREDET".
Megint nincs magyarázat hozzá. Aki érti, érti.. Hisz már 2020 óta beszélünk a "jövő JÖVŐ"-ről, ami mit hoz? Az EREDET MINŐSÉGÉT. A VISSZAÁLLÍTÁST.
Mi a FORRÁS? MAga az EREDET, amiből ki-NŐ-vünk...a SZER ELEM EREJE ÁLTAL...
Mi az "EREDET MINŐSÉGE"? Ami a szóban benne van: "MI" – azaz mindnyájunk, mindenki "NŐ"-sége, mely egyenlő az "1"-el, az EGY ÉN-nel. Tehát FORRÁSÁBAN, EREDETÉBEN minden LÉNY NŐ - hisz NŐ-vekvő!! És mi a "nővesztő energia", ami táplál és etet? 
R és L hangváltók, tehát az ER-edet maga az EL-edet, ÉL-edet, ELEDELED...
Magyar nyelv mágiája....

A SZER....A "SZÍR-ből kiáradva..Minden EGY ÉN minőségét a benne élő és MEGÉLT NŐ-sége határozza meg. Ez a TUDATOSSÁGA. Tenmaga FORRÁSA. (A tudatosság NEM EGYENLŐ az ELMÉVEL!!!)

Számmisztikailag 1=NŐ. Miért?
Mert minden 1, minden EGY ÉN egy ÉRTÉK-NŐ-velő tényező! Amihez 1-et adunk, annak meg-NŐ az értéke!!
Értjük?
Miből fakad az ÉL-et? A LÉ-ből, mely egy MÉHSEJT formában jelenik meg és belőle bontakozik ki.
Mi van a méhsejtben? LÉ. Mi a LÉ? ÉL-et.. Információhalmaz.
Pont "egy, azaz 1 (db) életrevaló". Így lesz "életrevaló" a MAG-zat...
Értjük? A szavak hihetetlen mélységét??
A méhsejt formája a HAT-szög. Ez a VÉNUSZ, mint a BŐSÉGET TEREMTŐ ISTENNŐ száma.
A FÖLDI TEREMTŐ MINŐSÉGé. Ami NŐ-vekedő, hisz mindig értékNŐvelő!
HA a NŐ-ség ÉRTÉKNŐVELŐ, akkor VAN SZŰKÖSSÉG?? Egy-ÉRTelműen Nincs!!
Ha a FORRÁS mindig NŐ-vekedő, hisz belőle NŐ KI MIND-ÉN, akkor lehet bárhol is a teremtett világban szűkösség vagy szŰkség és szükség?? NEM!
Akkor honnan van mégis?
A FÉL ELEMből, mely NEM TEREMTŐ, hanem TEREMTETT ELEM... Ez az ELME ELEME, mely teljesen át-HAT-ja a világot. Igazából ebből is BŐSÉG van - a félelem, a szűkösség bősége...

A Földön ki JELENÍTI meg FORMÁJÁBAN a NŐVEKEDÉST? Az ÁRAMLÁST? A LÉ-T-adást? A NŐ. Tehát elmondható, hogy a FORRÁSENERGIA itt a Földön a NŐ.
A SZÍRIUSZ ki is valójában? IS-IS. Ő a Fény világában a SZÜLŐ. Ő Madonna. Aki EGY.
Aki maga a TRÓN, aki TARTJA a belőle fakadó FI-t, tenmaga fiatal énjét. Aki NEM TÖRT, hanem EGY EGÉSZ. Mégis, honnan jött a TÖRT ÉN? Egy valóságos "törésből": az X vagy H egyik "lábának" a megtöréséből. Ez lett az y. Tehát ki a TÖRT ÉN? Az Y. Akkor értjük már a történelmet?
HOgy KIÉ is valójában??.....

A mai nap száma 7+8+13=28=1.Tökéletes....
7=Neptun száma, aki áramoltatja a LÉ-t az ÉTER-ben... Igazi nevén NEFTIL, ISIS ikertestvére, azaz ÖNMAGA kivetülése... A LÉ-ben az ÉL-et, mely Áramlik.
Mi az ÁR? Az Áldott Részünk... MI az áldott részünk? A miNŐségünk...
A 7 még a 7-határ, a TEREMTETT VILÁG, a FÉNY HATÁRSZÁMA is. Itt van a ZÁR-lat...
Maradsz a Fény körforgásában, vagy "fogod MAG-od" és átlépve a HOLT-ponton itt hagyod e káprázatot?

8, ami a 7-et követi. Ez a "HOLT-PONT", az ÁTFORDULÁS helye. SATANA mérlege, MA-ÁT, az IDŐ és a TÉR kapuja. Ami egyben a FÉNYKAPU is, ezért szokták ÉLET VIRÁGAKÉNT vagy OROSZLÁNKAPUKÉNT ábrázolni. Átmenni rajta akkor lehet, ha valaki már KÖNNY-ű, nincs rajta NEHEZÉK, POR, SÚLY, mely nyomot hagy..
Jézus a tanítványai lábát pont azért mosta meg, hogy megmutassa: aki az Ő ÚTJÁT JÁRJA, annak nem lesz nyoma az út porában, annak többé nincs súlya, mert nincs rajta a "karma nehezéke". Nehéz EKÉJE...

13=JÉZUS száma. Aki a HAJNALCSILLAG. Ki a HAJNALCSILLAG? A SZÍRIUSZ.
Jézus, Hajnalcsillag a 13-ik a 12 tanítvány mellett, aki egyből "MAGOT" adott a 12-nek.
A SZER-t MAGÁT..
A 13 a "Halál", a "HALAK" száma, amikor az "1 ÉN" "3-moniába" TÉR a TÉR-ben (4).
Amikor valaki harmoniába tér a TÉR-ben vagy KÖR-ben, (a TÉR maga a KÖR..), akkor lesz újra EGY, de már egy ISTENI MINŐSÉGBEN.
A 13-as szám vezet a 91-hez, ami pedig a MAG MEGTÉRÉSE...

28=a HASADTSÁG, a KET-TŐ-ség minőségi átfordulása a "HOLT PONTON", melynek eszenciája a 10, azaz az 1. Tehát? "VOLTAM EGY, DE LETTEM KETTŐ, MOST KÉT-S-ÉG-BE ESVE LÁTOM MAGAMAT, DE FELÉBREDVE LESZEK ÚJRA EGY."
Nos, EZ a MAI NAP üzemete.
Mert az EGY=FORRÁS= EREDET=NŐ..

Ténylegesen elindul mától, mint "Újévtől", a dualitásban, a kapcsolatokban az átfordulás, ami a mi naptári számításunk szerint a 2024-es, mint 8-as év programja lesz.
Meghalni a sehova nem vezető "hasadtságnak" és "feltámadni" az "egységben".
Az EREDENDŐ MinŐSÉGBen.
Úgy BENT, mint KINT is.
Az út, a hogyan, a mód, továbbra is CSAKIS az ÉRZÉKELÉS! És semmiféle elme-menés, agyalás..

Napunk angyala továbbra is GABRIEL, aki mint tudjuk KÖZVETÍTŐ, ÜZENET ÁTADÓ és VEZETŐ. "Hagyd magad vezetni". NE AKARJ! De ENGEDD, hogy vezessenek az érzékeléseid...
Mely a HITED alapja...
Így és CSAK ÍGY fogsz eljutni a FORRÁS-OD-hoz... Az EREDENDŐ EREDŐhöz... A NŐ-höz..