2023-01-04

                          MOTTÓ: "JUPITER DOLGOZIK"... 

Mondhatni, nem is akárhogy!! Eddig is "tette a dógát", de most aztán "rakéta üzemmódba" kapcsolt..

Tegnap több beszélgetésben is részt vettem, ahol az "igazságot boncolgattuk" és arra jutottunk, hogy valami "ISTENI MÓDON" van a REND SZERE "megszerkesztve".
ALAP, hogy az IGAZSÁG csakis a SZER ELEM-ben működő, alapja mondhatni az "A SZER", mely KÉSZ. Egy élő SZER-KESZ-TÉS, tökéletes "SZER-KEZET-ként" dolgozik..
Tehát, tegyen bárki bármit az IGAZSÁG NEVÉBEN ROSSZ SZÁNDÉKKAL, az akkor is "IO"-vá fog alakulni, miközben a ROSSZ SZÁNDÉK pedig"megrágja" és "felemészti" a küldőjét. Zseniális...
Ezt látni immár minden "többesszám 2-ik személyben észt osztó", minden "megmondó", minden "mester", minden "asztrológiai előrevetítő", minden huhogó, minden félelmet keltő esetében.
Rájuk kell nézni: minden az arcukra van írva, de ha azt eltakarják, akkor meg a szavaikból, az írásaikból árad a LELKI NYOMOR! Papolnak, közben meg minden második szavukban elárulják azt, mennyire nem urai az életüknek.. Zseniális!

Jupiter DOLGOZIK! És ez "IO"!! Mondhatni, egyre jobb!!
Amíg valaki "szennyes", amíg valaki JELLEMTELEN, amíg valaki VIZET PRÉDIKÁL és BORT ISZIK, addig az IGAZSÁGHOZ NEM FÉR HOZZÁ, bármennyire is szeretné! Mindig MEGÁLL egy HATÁRnál, ahonnan nincs tovább! Addig NINCS további TÁGULÁS, további TUDÁS, amíg valaki SZEM-be nem néz tenmaga "mocskával". Hiába várja Jézust vagy a mestereket, szóba sem állnak vele (amúgy meg NINCS SE JÉZUS, SE MESTEREK – akinek ilyenek jelentkeznek be, annál nagy baj van a BELSŐ TISZTASÁGot illetően!!!), mert MÉLTATLAN minden TISZTA INFORMÁCIÓRA!
Még akkor is, ha istenanyáról papol meg boldogasszonyról... Közben meg nem volt "locsolókanna" a közelében már hónapok óta...

Sokszot beszéltem arról, leginkább a covid idején, hogy minden TUDÁS = INFORMÁCIÓ.
Ami információ, az HANGoltság, annak REZGÉSE van. Tehát "HULLÁM".
Mikor tudunk egy hullámra felülni? Ha mi is UGYANAZON VAGYUNK.
Mikor tudunk tehát egy "MAGOS" információhoz hozzájutni? HA mi FELREZGÜNK HOZZÁ.
Ha "FELHANGOLJUK" TEN-MAG-unkat! Nem az információ fogja magát "odadobni", hogy nesze, itt van, vigyél és használj – SOHA! És így van ez a TANÍTÁSOKKAL IS! Nem egy tanító fog "lenyúlni" a tanítványért, hanem a tanítvány "dóga" megkeresni a maga tanítóját.
Alap: MÉLTÓVÁ VÁLNI úgy a TANÍTÓRA mint a TANÍTÁSRA, a TUDÁSRA!
Nekünk kell ugyanazzal a TISZTASÁGGAL rendelkezni, amilyen TISZTA MAGA AZ INFORMÁCIÓ, amihez hozzá szeretnénk jutni. Ez ennyire EGY-SZER-ű! Ahogy minden az életben...

TÖKÉLETESEN van ez a REND-SZER felépítve!! De hogyan is lehetne másképp egy olyan TER-EM-tett VILÁGBAN, ami ELEVE csak "IO" lehet??!! A MAG-A eredendő MI-NŐ-ségében!
És ez még nem minden: ha valaki NEM TISZTA, ergo nem tud TISZTA ÉLETET élni, mit csinál? MAGAMAGÁT "bünteti", mivel tele az élete rendezetlenséggel, akadályokkal, problémákkal, nehézségekkel, zűrzavarokkal...
Míg az, aki "MAG-ához TÉRT", elmondhatja, hogy mindenhol és mindenben a "IO"-t tapasztalja! Hogyan is lehetne másképp egy "IO"-ra épülő világban??

Tegnap arról is szó esett a beszélgetésekben, hogy a magyarság is megérdemelten akkora, mint amekkora.. Hisz mit tett? Elárulta MAG-j-át egy tál lencséért és beengedte a BOMLASZTÁS és ROHASZTÁS szellemiségét. Miért? HATALOMÉRT... Így aztán szépen össze is zsugorodott akkorára, amennyi TISZTA MAG megmaradt benne... Mindazonáltal a MAG-nép minőségi helyzete és mennyisége pontosan visszaadja azt az arányt is, amilyen a "NŐ" helyzete a világban.
Miért?
 Mert a MAG = EREDENDŐ NŐ, "MAGA A MINŐSÉG"..
Mire törekszik a "szellemi elit"? Mint a Dániában felállított "csodás" szoborral is reprezentálni kívánta? Megteremteni a pöcsös szoptató hím ideálját, végképp lealázva az EREDENDŐ Nőséget, mutatva, hogy SEMMI SZÜKSÉG NINCS RÁ.
Mit tükröz ez? Azt, ami a jehovai szellemiség által "megszállta a Földet": szembefordul a TEREMTETT a TEREMTŐJÉVEL úgy, hogy gőgjében már meg is akarja semmisíteni!
Na, ilyenkor szokott a mesékben az a fordulat beállni, hogy MINDEN VISSZAÁLL AZ EREDETI ÁLLAPOTBA...
Most EBBEN a fázisban vagyunk...
VISSZA FOG ÁLLNI MINDEN AZ EREDETBE!
És a MAG is visszakerül az eredendő MINŐSÉGÉBE. Nem a "MÚLTJÁBA" – hanem az EREDET RENDJÉBE.

Jupiter DOLGOZIK – mégpedig gőzerővel. És ez "ISTENIen "IO" ÉRZÉS". Tényleg!
Hogyan hívták a görög mitológiában Zeusz szerelmét? "IO"... Ennyi...

Egyébként egy kis elgondolkodnivaló: vajon miért a LÓ volt a magyaroknak mindig is a "szent" állata? Mint TÁLTOS paripa?? Mert a LÓ a hangváltás mentén a "JÓ" megtestesítője. De már "ÁLL"-at... Azaz "ÁL", nem az IGAZI.. De meg-ÁLL a lábán, hisz van belőle 4.
2-2...
A 2 az OSZTÁS száma, a 4 pedig az ANYA-G-é. Hol van osztás? MAG-ÁLLÁS? A FÉNY világában, az ANYA-G-ban... Tehát? A LÓ már nem a "NŐ"-vekedés szimbolikája, nem az EREDET megtestesítője, hanem a "MEG-ÁLLÁS"-é... Amikor "lemerevedett" egy rendszer... De még nincs minden veszve, mert van SZÁRNYA... Tehát benne van az EMLÉKEZET! FEL TUD SZÁLLNI a MAG-os ÉG-be, ha "parazsat" kap.. Azaz "TŰZERŐT"...
Értjük? ÉREZZÜK az IGAZ TUDÁS emlékezetének a szimbolikáját?
Ez lesz a következő, amit REND-be kell SZEDNI!

Jupiter DOLGOZIK.... Egyre-másra TÁRJA ELÉNK az IGAZSÁGOT, amiből mint tudjuk EGY van – és annyi torzulása, ahány FÉL-rehajolt ember... Minél inkább TENGELY-ében van valaki, annál inkább EGY-ségbe kerül az IGAZSÁGGAL, a TELJESSÉGGEL. Annál inkább LÁT és ÉRZÉKEL.
Jupiter "vigyáz gyermekeire" – senkit nem enged "kihajolni". Mert az "veszélyes"..

Napunk angyala METATRON, aki a NŐ-vekvő GYERMEKEK támogatója, magyarul azoké, akiben már ÉL a MAG-EMLÉKEZET...Nyugodtan rábízhatjuk MAG-unkat...