2023-06-20

                                 MOTTÓ: MAG-JELENÉS...

Elsőre MEG-JELENÉST akartam írni, de aztán átírtam, mert IGAZÁBÓL a MAG JELENIK MEG!
Tehát MEG is és MAG IS...
Hogyan tud a MAGJELENÉS MEGJELENNI?
Épp a JELEN-LÉT által.... A JEL-IGÉ-ben, ami ÉGI JEL...

Mióta kitettem a tegnapi rituálét, meg a videot hozzá, már 5 konkrét visszajelzés érkezett különböző fórumokról, hogy "KOPPANT A TANTUSZ". Azaz MEG-JEL-ÉN-t a MAG-ÉRZÉS az ÉN-ben – és hozzá a MAG-MEG-ÉRTÉSe is! Mindnyájan hozzátették, hogy "SZAVAKBAN NEM LEÍRHaTÓ".
Én pedig innen tudtam azonnal, hogy minden IGAZ! (Hmm.. nekem meg most koppan a tantusz, hogy épp 5(!!) visszajelzés érkezett....)

A mai nap, a tegnap folytatásaként, pontosan arról szól, amit ez az 5 ember MEGÉLT MÁR MAG-ában!! Amikor MEGJELENIK a JEL IGÉJE, amikor megszólal a MAG DALA.. akkor már NINCS feszültség! Aki azonban még ebben van, és "robban", az bizony nagyon nincs JELEN a JELEN-ben a jeleknek.. Ha ráadásul meg még ilyenekről is írogat, "mintaként" és "példamutatásként" akkor TUDNUNK KELL, hogy az írója "MAGÁN KÍVÜL" van!! Mert ha magában lenne, akkor NEM a FESZÜLTSÉGET élné meg! Hanem azt a MAG-NŐS mező-TERET, RÉTET, amiben már VILÁGOSSÁG van és NEM FÉNYESSÉG...Aki a TŰZERŐT még robbanásként érzékeli – az bizony nagyon HELY-TELEN ÚT-mutató... Az lehet SZÓ SZÓLÓ, de nem IGE HIRDETŐ!!!
Ugye ÉREZHETŐ és ÉRTHETŐ a különbség??

Tegnap SANDALPHON érkezett "Isten ajándékával"... Nos, ez az ajándék mindazoknak meg is érkezett, akik már MEG-fordultak MAG-ukban.. Ahogy Horváth Krisztina írásában is "lejött":
"Érzem, ahogy élem.
.s hogy nemsoká újra fordul bennem s velem a Minden..
De ez most megint máshogy, mint eddig bármikor, bárhol..
Hisz azonnali a teremtés, ha E megélést VÁGY-om.."

Ez az "azonnali teremtés" látszólag ellent mondhat annak, amiről a videoban szót ejtettem, hogy EMBER NEM TEREMT. Nem is. Akkor mégis hogyan lehet "azonnali"? Hát úgy, hogy KELL HOZZÁ "E" MEGÉLÉS. Kell hozzá a MAG-ÁTFORDULÁS. Amit a videoban el is mondtam.
Teremteni akkor tudunk ITT és MOST, ha már meg tudjuk élni a MINDENT a PILLANATBAN.
De ez egy MÁS SÍK már, MÁS HANG-oltságban... Ami érdekes, hogy VÁGY nélkül ez sem működik...

Maga a "Vágy-téma" is elég érdekes...
Tegnap olvastam A végtelen történetben azt a fejezetet, ahol Barnabás Fantáziában "szélnek" engedi a KÍVÁNSÁGAIT, azaz TEREMT... Viszont minden teremtésével ELFELEJT VALAMIT abból, hogy Ő HONNAN JÖTT.... "VILÁGÁT VESZTI".... Kérdezi tőle Atráskó, hogy "nincs semmi, amire VÁGYSZ? Ami VISSZAVINNE?
Ahogy ezt így elolvastam, abban a pillanatban újra belém hasított a villám, mint amikor az 5 ujj mibenléte megérkezett, hogy a KÖR-ből való KILÉPÉSHEZ ugyanúgy VÁGY-ra van szükség, mint a BELÉPÉSHEZ. Ráadásul mindkettő MAG-unkból FAKADÓ... Nos, erre 3-szor rá is tüsszentettem, úgyhogy mindjárt meg is érkezett a visszacsatolás, hogy teljességében ÍGY IS VAN!

Az anyagi MEG-JELEN-éshez, a VAGY-OK-hoz elengedhetetlen egy VÁGY OK. Ebből lesz a "vagyok aki vagy OK".... Az ember azt hinné, hogy mindez OK-é, és ha leéltem az életem és bejártam az utam, akkor automatice, "gyorsváltóban" húzok innen kifelé.... HÁT NEM! Ez egy nagy TÉVEDÉS. Semmi nem megy "automatikusan". Ugyanis ahhoz, hogy innen KI- és EL-SZABAD-uljunk, ITT már nem köthet semmilyen "vágy-ok". Már nem vágyhatok semmi után.. Ugyanis ITT "el kell érnem", "ITT" KELL ELÉRNEM azt a SEMLEGES, töltés-, azaz FESZÜLTSÉGMENTES állapotot, ami már NEM lesz rajtunk KÖTŐ FÉK. Ugyanis minden földi vágy VISSZAHÚZ. És vissza is fog HOZNI, nemcsak HÚZNI.. Aki még halálában is azért aggódik, hogy mi lesz a házzal, a vagyonnal, hogy az utódok jól viselik-e gondját, vagy azon mereng, mennyi mindent nem látott a földi világból, mennyi helyre nem jutott el, vagy miket mulasztott el és miket lenne jó még megvalósítani és hogy milyen kár, hogy lejárt az idő – nos, ő száz százalékban hamar vissza fog térni... HOZZA a HÚZÁS...
Viszont aki itt már MINDENT elengedett, MIND-ÉN-je már ELÉG-edett, és KIÜRÜLT, de úgy, hogy NEM A HIÁNY VEZÉRLI: akkor benne meg fog jelenni a VÁGY a "MEHETNÉK"-re.... A "HAZA" TÉRÉS-re.... mely ÉRZET a MAG-ból eredő, hisz LE vagy FEL, IDE vagy ODA, az MIND-EGY, mert teljesen mindegy, hogy merre, amikor az egész EGY....
De a HAJTÓ ERŐ, a TŰZ ERŐ, az a VÁGY ereje lesz....

Nos, mai angyalunk GABRIEL, aki a "TÁPLÁLÁS" üzenetével érkezett. Hmm.... a TŰZZEL mit kell tenni, hogy el ne aludjék? TÁPLÁLNI... A VÁGGYAL mit kell tenni, hogy BE-TELJES-üljön? TÁPLÁLNI...Akkor nincs több kérdésem.... se szavam...