2024-03-18

                                       MOTTÓ: ŐSERŐ... 

Én már nem "lélekerőnek" nevezem – mert LÉLEK ugyebár, mint ELKÜLÖNÜLT FOGALOM nem létezik. Ahogy nem létezik 7 csakra sem és úgy "zusammen" a hetesség rendszere sem, amivel pedig már úton-útfélen megtömték a fejünket...
Rengeteg MEGVEZETÉS és FÉLREVEZETÉS van a szellemi fogalomtárban, pontosan annyi, amennyi jelen korunk "világszellemének" a követéséhez kell.

Nemrég belenéztem egy vajdasági fiatalemberrel készült vntv-s produktumba, ahol a srác elmeséli, hogyan szólította meg őt az isten és hogyan tárta fel neki a számok világát. No, gondoltam, ezt meg kell néznem – aztán megint nem csalódtam. Mármint abból a szempontból nem, hogy ELŐRE TUDTAM, mit fogok tapasztalni.. A szokásos "nesze semmi, fogd meg jól" tudás, mely egy előre elkészített KÉSZÉTEL, és sehova nem visz, mert nincs hozzá egy BELSŐ, SAJÁT TUDÁS! Ebben az esetben is "lediktálta az isten" a 10 számot és adott hozzá szimbólumokat is, Igen ám de ezek SEHOV NEM VEZETNEK!! IGAZI magyarázatot SEMMIRE nem adnak!! Nem adnak "VILÁGOSSÁGOT", nem adják meg a TELJESSÉGET, annak ÉRZETÉT, ami által VALÓBAN meg lehetne érteni a VIlág és benne a SAJÁT működésünket!
Látszat, látszat, látszat...
KÁB-ítás, kábítás, kábítás..
Miért az?
MERT KÉSZÉTELT AD, KÍVÜLRŐL.
Ugyanolyan, mint a LEÍRT DOGMÁK, hittételek, tanok, védák stb..
Zseniálisan csinálja egyébként az "isten", a "csatornákat kereső világszellem", mert mindig JÓ irányba indul el - de nem is tehet mást, hisz nem tudná "megfogni" különben a delikvensét -, aztán, amint elkapta az illető a hullámot, azonnal elviszi 90 fokba az első kanyarban, visszaterelve a horizontális síkra, nehogy már tengelybe állva ki tudon kerülni a látszatok fogságából!!!
De nem is tudna, hisz a CSATORNA AZÉRT CSATORNA, mert HIÁNYZIK BELŐLE AZ EREDENDŐ ŐSTUDÁSA és csak "átcsorgatásra" alkalmas!! (Lsd Kék vér könyvek. Soha nem volt az írójának a sajátja és nem is tudja élni, amiről a tanúbizonyságot a most általa megírt "himnusszal" meg is adta. Mindenkit utolér önmaga hamis fényben való TÜKRÖZÉSE..)
Minden "csatorna" úgy érzi, a "világszellem" súgásával "megfogta az isten lábát".
Meg.. Legalábbis valakiét...

Tegnap megidéztem Weöres Sándort. Ő NEM a készételt szolgáltató világszellem csatornázási művéről szólt, hanem arról a BELSŐ EREDENDŐ ŐSTUDÁSRÓL, mely a bennünk "lakó" SZELLEM EREJE. Az ŐSEMLÉKEZET.Csodálatosan megfogalmazta, nem kell ismételnem...
(Egyébként a Szíriusz tavalyi helikális felkelése pontosan ERRŐL üzent: NEM A MÚLTTAL KELL FOGLALKOZNI, hanem az EREDETTEL!!! Mert ABBAN van a LÉ-ÉN(y)ÉG)Az "ŐSTUDÁS", az "ŐSERŐ" teljességgel belülről eredő. Ez az "ÉRZEM-ÉRTEM-ÉLEM" síkja. Ennek birtokában tudjuk úgy levenni a ránk zúduló információtömegből az Igazat, hogy meg se kell szólalnia senkinek sem. Nem úgy, mint ahogy Sottfried Ádám hirdette, hogy ő meghallgatja az egyiket is, a másikat is és a harmadikat is, és majd a 3-ból levonja magának a következtetéseket. Így CSAK AZ ELME-EMBER működik!!! Akiben él az "ŐSTUDÁS", az "ŐSERŐ", "HELYBŐL NEKIFUTÁSBÓL" ÉRZI, ANÉLKÜL, hogy meghallgatná az egyiket, a másikat és a harmadikat is, hogy mi az IGAZSÁG!
Itt kezdődik a belső tudás élése..
Hogyan nyílvánul meg ez a tevékenységben?
Nagyon egyszerűen: NINCS HATÁROZOTT TEVÉKENYSÉG – hanem a tevékenység HOGYANJA a mutatója. Azaz az, hogy miként VISZONYULOK ahhoz, amit csinálok. ÖRÖMBEN, a BELSŐ NYUGALOM és REND TUDATÁBAN cselekszem, TISZTELETTEL a MÁSIK IRÁNT, vagy félelemben, aggodalomban, szűkölésben és kiszolgáltatottság érzetében, hazudva, csalva, lopva...
Nem az a "szabad ember", aki szabadon azt teszi, amit szabad neki – hanem az a szabad ember, aki TUDJA, hogy MIT ENGEDHET MEG MAGÁNAK! Tudja, hol vannak a HAT-árai, meddig terjed a HAT-ása, hogyan tud EGYÜTTMŰKÖDNI azzal a világgal, amibe SZABAD DÖNTÉSE ALAPJÁN beleszületett.
Weöres Sándor még a szoci időben élt. Mondhatni megfigyelések közepette. Mégis le tudott olyan tanításokat írni, amik nemigen voltak rendszerkompatibilsek... A gyermekverseiben pedig ott CSENG az őstudás HANGJA.. Fizikai síkon nem dúskált a "vagyonban" – de megvolt mindene vagyona. A "IO"- léthez. Lehet, a felesége mást mondana az igényekről és a lehetőségekről, de régi közmondás az, hogy palotában is lehet szegénységben élni, de kunyhóban is lehet gazdagon..

Tudva, kinek mekkora a VAGYONA....Az ŐSERŐ, mi bennünk EREDENDŐN ÉLŐ, a megingathatatlan TARTÁS MINŐSÉGE.. Ez a "KÚT-FŐ"-nk.. Az "EREDŐNK"... Ezt hozzuk magunkkal..
Persze, van, akinek nincs ilyenje, ők az u.n "üresek" (vagy törpék), akiket még az "isten se tud jobb belátásra bírni".. Náluk a tartást nem is érdemes keresni. Viszont tudni kell velük BÁNNI!!
Akiben él az ERŐ, az tud "állat" is lenni, ha kell (és nem kell szégyellnie magát miatta), mert tisztában van vele, egy állattal csak a saját szintjén lehet beszélni. Amikor Jézus azt tanította, "ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel", az nem azt jelentette, hogy frissen sült legyen az cipó, nehogy fájjon, hanem azt, hogy HASSON!! Tehát lehet akár kőkemény is az a kenyér, a lényeg, hogy "ETESSEN"! Magyarul a másik ÉRTSEN a "HATÁSÁBÓL".
Ezenkívül Jézus a templomi pénzszedőket se szép szóval és csendes kérleléssel bírta rá a templomból való távozásra, hanem megragadta azt az ostort és úgy hanggal, mint tettel odacsapott....
Mindenki abból ért, ahol Ő MAGA TART.
Nekünk csupán ÉREZNI kell tudni, kivel hogyan lehet szót érteni és még csak véletlenül se keverjük a szezont a fazonnal...