2023-04-02

                                MOTTÓ: SAKK-LÉPÉSEK..

Amikor JELEN vagyunk a JELEK-nek a JELENben, akkor mi történik? ÉSZ-LEL-jük a JELEKET.. Felfogjuk, "megleljük", és próbáljuk értelmezni, mit akarnak jelezni.. Mindig könnyű mondani, hogy "légy jelen a jeleknek a jelenben" – na de ha nem értjük? Akkor mi van? Akkor működik a "MAG"-értésünk vagy nem? Akkor mi van a "Kül-világgal"? Tulajdonképp HONNAN is jön az a "JEL"? "Fentről" vagy "Kintről"? A Kint az Fent? Vagy egészen más? Hogyisvaneeez??

Ezek a kérdések tutira betalálnak mindenkinél, amikor fordít rajtuk a körhinta, mégpedig KÜLSŐ behatás által. Történik valami "KINT", ami aztán "BENT" kivált egy válaszreakciót, de nem csak azt, hanem mindjárt fordít is egyet a sorskerkünkön. Ilyenkor KI pattogtatja a labdát? Ráadásul a MI térfelünkön?? A MAGOM kivetülése – vagy a "SORSOM"??
Ugyanaz, mivel a kettő ugyanaz... ..
Elmondhatom, én sem vagyok kivétel a "sodrásban", mert tegnap kakukkot mondott a külső meghajtóm, amin minden információm tárolva vala... Céges, skorpiós, az összes tananyag, sokféle mentett könyv, irodalom, elemzések, az összes videom, minden rituálé, feljegyzés, álomfejtések, családi képek... Tehát, mindaz, ami az elmúlt 5-7 év alatt összegyűlt. Mivel a készülék hangjából ítélve az olvasója adta meg magát – miután előző nap sikeresen leesett, mert egy rossz mozdulat során kirántottam a kábelét -, nem sok esély van az adatok kimentésére. Ha pedig így van (vagy lesz, mert adok a javításnak természetesen egy esélyt) – akkor bizony én is eljutottam egy "nullpontra"... De milyen JELEI voltak? Kb 2 nappal ezelőtt merengtem el lefekvéskor, hogy vajon mennyire biztonságosak az elektronikus adattárolások? Mi van, ha nincs net? Akkor nincs felhő se... Mi van, ha tönkre megy a számítógép? Akkor minden úszott.. Mi van, ha tönkremegy a tárolólemez? Kellene tán még egy mentése a mentésnek?? Marad a papír...
Ennyiben hagytam és nyugodtan elaludtam... 
Másnap a rituálé kártyáiban volt egy fura "jelenés", amit ki is fotóztam magamnak, hogy ilyen még nem volt... Mit mondjak: egy az egyben bejött... Utólag persze nagyon okos az ember - na de előre megmondani a tutit!! Az már nem kispista....
Tanulság?
No stressz, no para: ami volt, elmúlt. Pont. Ha valami már nem kell, akkor nem kell aggódni érte...
A "Nagy Sakkjátszma" állásai mindig pillanatnyiak... Ami a látszat szerint vesztésnek tűnik, az lehet a következő NYERŐ LÉPÉS indítója... Egy a lényeg: a BELSŐ NYUGALOM és BÉKE megőrzése . ugyanis"erre megy ki" a gyakorlás... Tudatosítva, hogy REND van, hogy minden REND-ben van és REND-SZER-űen halad a maga útján... Értem és nem ellenem..
Tehát, értem.. 

Napunk angyala ma ARIEL, aki a belső MERSZ-ről, bátorságról üzen. Most olvastam épp a HIT erejéről egy levélben:" A hit valójában nem más, mint az igazság ismeretéből származó öntudat." (Badiny Jós Ferenc.)Telitalálat... Kulcsszó: IGAZSÁG és annak ISMERETE...vagy inkább TUDATA..