2022-05-14

                    MOTTÓ: MIND-ÉN-s-ÉG AKARATA III - ÉRZ-ÉKELÉS

Érdekesen indult a mai nap: elsőként, saját magamnak, a HÍRNÖK lapja érkezett a Lenormand kártyákból. Később, reggelizés közben egyszercsak megszólalt mellettem a telefonomban a rádió, úgy, hogy el sem volt indítva.

Mi a rádió?
HÍR-közlő. HÍRNÖK és HÍRKÖZLŐ...Hmmm... Jelnek már elég egyértelmű....
Majd megnyitva a facét, szembe jött velem Matek Kamill válasza a tegnapi video-megosztása alatt felmerült plagizálás témájában. Egyébként minden megszólítás és köszönés nélkül küldte át nekem messengeren a linkjeit.... A rend és a korrektség jegyében ki is tettem, meghajolva az ELME tudása előtt, de a mágia témáját illetően azért nem hagytam magam "tengelybe utasítani", mert ezen a téren pontosan az ÉRZ-ékelés az, ami ÉKET ÜT az ELME TUDÁSÁBA, mivel a mágia NEM ELME-kategoria.
Aki pedig nem érzi és nem látja a magyar nyelvben rejlő LÉNY-ÉG-iséget, az ne akarjon engem helyreigazítani.
Amikor megosztottam Kamill videoját, a bevezetőben odaírtam: azoknak ajánlom, akiknek KELLENEK A BIZONYÍTÉKOK. Minek kell a bizonyíték? Az ELMÉNEK. Az ÉRZÉKELÉSNEK SOHA.
Akiben működik a tiszta RÁÉRZÉS, akiben ott a bizonyosság - annak nincs szüksége földi bizonyítékokra.
Hisz a földi bizonyítékok esetében SE tudjuk sokszor elkülöníteni, épp a tiszta érzékelés hiányában, hogy a látott tárgy SZIMBOLUM vagy KONKRÉT megformázás?
Ahogy a mesékben sem tudjuk már a mese történése mögött megLÁTni a metafizikai tartalmat.
Az ELMÉNEK kell mindig a FORMA, hisz az ELME az AGY "partnere".
Az érzékelés viszont MEGFOGHATATLAN, "AMORF", mert "úszó", mert "áramló", mert ÉL-ő és ÉR-ő, mindenhova EL-ÉR-ő. Megint a magyar nyelv az, ami mindenre RÁ-VILÁG-ít!
Nem fénybe burkol, hanem VILÁGÍT!
Tehát, aki ÉRZÉKEL, aki MAG-ából húzza elő a maga MÁGIÁJÁT, az VILÁGOSSÁGBA kerül. Kilépve a Fény káprázatából... Ugye, érthető?

Amit nagyon nehéz átadni és megmagyarázni, az pontosan az ÉRZÉKELÉSBEN rejlő különbség. Hogy mi a spirimaszlag, mi a minőségen aluli Nőség és mi a tiszta forrás és tiszta üzenet - amit mindenki BENT ÉREZ. MAGÁBAN, MAG-ából fakadóan.
Elmagyarázhatom én zeneileg, ahogy tegnap is írtam, Beethoven vagy Mendelssohn, vagy Brahms vagy Paganini vagy Mozart hegedűversenyeit, végigvezethetek bárkit a dallamok ívén, a muzsika üzenetén - ha NEM ÉRZI, nem fogja megérteni sem. Ha nem hallja BENT MAGÁBAN azt, amit én hallok a zene által magomban, akkor se nem érzi, se nem érti, amit magyarázok..
Amit BENNEM ÉLETRE kelt, amit BENNEM kivált a muzsika, AHOGYAN ENGEM MEGSZÓLÍT - az az ENYÉM.
És CSAK az enyém. A MÁSÉ akkor lesz, ha ÖSSZEREZEG VELEM...
Ugye, érezhető, mire szeretnék kilyukadni?
Ha ÖSSZEREZGÜNK, ha egy tartományban érzékelünk - akkor az "ELŐ-ADÁS" ÉLŐ ADÁSSÁ válik, és minden szó "betalál", úgy, hogy közben a dallam ugyanazt váltja ki, ugyanazt üzeni, amit BENNEM MEGPENDÍT.

Az érzékelés birodalma NEM TAPINTHATÓ, nem kézzelfogható és hiába keresi bárki, MAGÁN KÍVÜL soha nem fogja megtalálni. Még akkor sem, ha "magán kívülre" kerül...
Tipikus magán kívülre kerülés, mikor valaki ELME alapon hinti a spirimaszlag igéit, mondjuk pl az ikerlángokról - közben meg szívinfarktussal küzd. Erre szoktam mondani: nincs több kérdésem....

Egyébként MINDEN ELMÉS emberen MEGJELENIK kívül az ELME KISÜLÉSÉNEK A NYOMA!!!
Megintcsak: minden az orrunk előtt van, csak a LÁTÁSUNKAT kellene használni. És nem csupán nézni ki a fejünkből...

Ma a PLÚTÓ, aki az ÉLESLÁTÁST pulzálja a térbe a SAS csillagkép alatt, már jó hosszú ideje, TEREMTŐ, azaz formát, keretet adó fényszögbe kerül a HOLDDAL. Aki a SZŰZ csillagképben halad. Mit jelent ez?
Azt, hogy bizony REND A LELKE MINDENNEK - de a REND megteremtésének elengedhetetlen része a TISZTA RÁ-LÁTÁS!!!
A MAG-SZEM látása. A belső látás. Az ÉRZ-ÉKELÉS. Be kell ÉKELŐDNIE bennünk ennek a képességnek ahhoz, hogy az ELME támadásai ne tudjanak kibillenteni senkit se.
A tiszta látás adja a LELKI ERŐT IS felülemelkedéshez, a KI-EMEL-kedéshez..minden méltatlanságból.

Ma, május 14-én újra, immár harmadszorra megélhetjük a HALÁL UTÁNI LÉT MINŐSÉG váltását..
A MÁS SÍKOT. De ehhez "meg se kell halni" - itt és most, időben és térben, testben élhetjük át és meg. BENT. Nem kell létsíkot váltani KINT - elég ha BENT hagyjuk, hogy a "felsőbb üzenetek", az ÉRZÉKELÉS FOLYAMA ÁTMOSSON minket, hisz EZÉRT jött Jézus. Először IS, meg másodszor IS.
Miről szól a 14-es szám?
A magamból fakadó teremtő minőségről. Amit ha működésbe hozok, mint MAGerőt, a MÁGIA által kimozdulok a KERETEKBŐL. Tovább lendülök a MAG-asabb síkokra. BENT.
A 14 összeköti a 13-at és a 15-öt.

2021 augusztusában a Szíriuszt a Nagyboldogasszonnyal, Húsvétkor Jézus halálát a Feltámadással, most pedig a HIT megújítását, Pongrác által Zsófiával, a BÖLCS MI-NŐ-s-ÉGGEL.

Ma, Bonifác napja van, mondhatni a "harmadik király", a harmadik "fagyos szent". Ő a minden szenvedést legyőző BELSŐ ERŐ és HIT és HŰSÉG szentje. Ő már a "Meg-Mag-újult szint".
S minő "véletlen": ma az "észközökben" pontosan ez a belső erő és hit jelent meg, a hűséggel egyetemben, a MAGOSSÁGOS VILÁG-hoz.
Aki érzi, érti.

Napunk kísérő angyala CHaMUEL, aki a "SZERETŐ" minőségében érkezett.
Mindig mindenki mellett van egy "szerető". Nem biztos, hogy látható formában - de érzékelhetőben egészen biztos.... EMANUELNEK nevezik....