2023-11-26

                                MOTTÓ: "26" és TELIHOLD

Eljutottunk a "Szerelmetes" kapcsolódáshoz, mikor a "KÉT TŐ" (2) immár külön-külön is HARMONIÁBA (3-3) kerülve TEN-MAGával tud a MÁS-SÍK-kal kapcsolatot teremteni (6).
Ez lehet akár egy szerelem is, de igazából NEM "EZ" a szerelem értendő alatta. Sokkal inkább a SZER ELEMnek, mint MAGOS-RENDŰ minőségnek a MEGJELENÉSE az EMBER szintjén.
EKKOR lép működésbe az EREDENDŐ együttműködése az "EGYnek a MÁS-sal", az "EGYMÁSSAL". Amiben NINCS MANIPULÁCIÓ, nincs tudatos megvezetés, vagy félrevezetés, öncélúság, hanem KÖZÖS ÉRDEK és SZÁNDÉK az ALAP. ÁTFORDULÁS (8) nélkül azonban nem működik. 

Sokan vannak, akik BESZÉLNEK és írogatnak a "szerelem alapú kapcsolatról", a "szeretetről" – de csak azért, hogy VEZETŐ TANÍTÓNAK láttassák magukat. ŐK így akarják elnyerni azt a szeretet, ami hiányzik az életükből. De MIÉRT hiányzik az életükből?? MERT SAJÁT MAGUKAT SEM SZERETIK. Nem tudják az ÖRÖMÖT igazán BENT megélni. TARTÓSAN semmiképp...
Ugyanis amíg a JELLEM GENNYES, amíg él az ALJA-s-ÁG bennük, amíg mások nyakába kötelet kívánnak, amíg "csípőből tüzelnek" és hátulról mellbe támadnak, mert szembe soha nincs bátorságuk – nos, addig beszélhetnek BÁRMIT, ESÉLYÜK SINCS az "eszenciára", a MAG-FORDULATRA.
Ugyanakkor, akik fel tudták MÁR oldani magukban a belső játszmáikat, akik le tudták tenni saját önkorlátozó hiedelmeiket, a neveltetésükből fakadó félelmeiket, hitrendszereiket, akik bele tudnak nézni saját tükörképükbe TISZTÁN és az "ÉN BÉKÉJÉVEL", ők NAPONTA élik a "SZERELMETES KAPCSOLATOKAT". A boltban, az utcán, a szomszéddal, ismerőssel és ismeretlennel egyaránt.
Hisz MAGUKBAN- MAGUKKAL IS AZT ÉLIK! Azt az ÖRÖMLÉTET, amit Jézus is hirdetett...

Ahogy tegnap olvastam a kommenteket, többeknek volt "finomhangolása", amikor RÁÉRZETT az igazságra, a REJTELMEKRE... és DÖNTENI is KÉP-es volt, mert volt KÉPE hozzá .. Bent is és kint is:)... Nekem két téma is "befutott az utcámba", amikor kitört belőlem a tűzokádó sárkányminőség: az egyikről röviden már említést tettem tegnap, mikor "bibliások" csöngettek be, jellemzően szombat délelőtt, mikor senkinek sincs vitatkoznivaló ideje. Az egyik fickót felismertem, mert már tavaly is járta az utcákat, akkor adománygyűjtés fedőnév alatt. Akkor is eligazítottam, hogy NEM ez a módja a "szegények megsegítésének". És Jézus SEM ezt a módozatot tanította. Neki aztán tudnia kellene... Úgy látszik elfelejtette... Most emlékeztettem ... Hozzátéve, hogy remélem ilyen viharos szél fogja kisöpörni a szakállas istenüket, mint ami most tombol!! Valószínűleg kellő szikrákat is hányhattak a szemeim, mert gyorsan elköszöntek...
A másik téma "túlvilági" volt. Kaptam egy videoajánlást, amiben egy nő arról beszélt, mi vár ránk "odaát". Elmondta, hogy 7 szféra van és ezek bejárása után kezdünk egy új kört. Meg amúgyis a 7-es szám egy "szent szám", hisz ez határozza meg létezésünk ritmusát... Nos, az én SZÁM-on SZÁM-talan cifraság kanyarodott ki, oly mértékben sikerült felhúznom magamat attól a MÉRHETETLEN KORLÁTOLTSÁGTÓL, ami ebben a videoban már az elején elhangzott. Természetesen eszem ágában sem volt ezek után végighallgatni. Azt nem tudom megérteni, hogy aki ilyen badarságokat beszél, sőt, még könyvet is ír róla, egy KICSIT SEM tud GONDOLKODNI?? Nem tud a kezére és lábára ránézni, vajon miért van 10 ujjunk?? Azt már el se várom tőle, hogy rájöjjön, csak az "5 miatt".... Ha 7-es ciklusban lennénk, akkor miért van 9 szám?? Akkor mi lesz a 8-al és a 9-el??
Lehet egy 9-es ciklusban a 7 a "ciklusmérték"??? Ezért NINCS 7 CSAKRA SEM!!! Ez is TÉVTAN!!! Isten bizony, a Luciferben több MÉLYSÉGI SZELLEMI tanítás van, mint egyes spirik működésében!!! Először is: a halálban mindenki AZON A SZELLEMI SÍKON HALAD TOVÁBB, amiben volt.
Tehát, aki a 7-ességbe beleszopódott, vallási és más tévtanok okán, ő AZT FOGJA LÁTNI!!
Hisz BELŐLE FAKAD!!! Másodszor: ami BELŐLE fakad az SOHA NEM LESZ MÁS SZÁMÁRA IS UGYANAZ!!! Ezt kellene MEGÉRTENI és RÁÉREZNI!!! Harmadszor: mindenki MAG-a változik és TÉR MAG-ához, akkor és ott, ahol épp "uri" kedve tartja! Ehhez megkap minden létező segítséget, katalizációt (mert az isten ugye nem kicseszésre játszik), de a DÖNTÉS mindenkinek SAJÁTJA!

Tényleg igaz, hogy a "végidők felé haladva" egyre szélesebb és egyre kifinomultabb a MEGTÉVESZTŐK palettája. Nem győzöm ismételni újra és újra: egyetlen SZŰRŐ létezik, a "ZSIGERI SZŰRŐ". A gyomortájéki bejelzés, az ÉRZET szintje: ami vagy beszorít, összeszűkül, jelezve, hogy amit épp hallunk-látunk NE ENGEDJÜK BE; vagy bebizsereg, kellemes borzongó érzést is "mellékelve", hogy tudjuk: IGAZAT látunk-hallunk.. Van még egy harmadik érzet is, amikor villámszerűen átcikázik rajtunk egy "ÉGETŐ" felismerés. ÉGET, mert van tüze, de ÉG-et-Ő, mert "ÉG-I" eredetű. És azért tud ÁT-ÉG-etni, mert BENNÜNK is jelen van az adott IGAZSÁG...
Ekkor "ÁTHÚZ", mint a troli és "szikrát hány"...hogy TŰZBE jöjjünk..

Napunk angyala ma ARIEL, aki a BÁTORSÁG üzenetével érkezett. A bátorság, a MERSZ TŰZERŐ. TETTERŐ..Igen: kell ERŐ, MERSZ és BÁTORSÁG ahhoz, hogy ki tudjunk állni az IGAZ-ért (8), hogy fel tudjuk emelni a szavunkat a hamisak ellen – HA!! HA LÁTJUK A HAMISAKAT! Aki nem látja, az nem tud szólni természetesen. De aki igen, annak meg FELELŐSSÉGE is! Nincs forró kása kerülgetése, "bele a KÖZEP-ébe", ahol "BE-TALÁL"... 

Tehát, ma megint megélhetünk nagy ÖSSZECSENGÉSEKET, újabb "TÁGULÁSOKAT", RÁÉBREDÉSEKET – a SZER ELEM SZER-ében...
Hogyan fogjuk érezni magunkat ettől? ERŐSNEK és BÁTORNAK...
És TELINEK, RAGYOGÓNAK, mint a HOLD....